Duben 24, 200916 r no, neska to prasklo. ževraj v tom boli peniaze(kde niesú, že) ale je to hrozné...
Duben 24, 200916 r ja neviem, ja som Prešovčan lol no mal by si vedieť, stalo sa to na odpočívadle pred prešovom. to čo teraz policia zavrela a kontrolujú diaľničné známky...
Duben 24, 200916 r ani som nečakal, ale tak nakoniec hostesky boli krajšie aj ich bolo viac ako áut A nejaké fotos sú kdee???
Duben 24, 200916 r Bol to hokejista Ščurko. Ale nechapem ako mohol hrat a radovať sa s takym svedomím, ze niekoho zabil. Nechapem.
Duben 24, 200916 r A nejaké fotos sú kdee??? foťák som nemal a budú až v nedelu, nakolko nie som na mojom noťase hádam z mobilu to bude vidiet
Duben 24, 200916 r No malinko jo protože to bylo neznámé číslo ale už jsem chtěl začit bejt ostrej...
Duben 24, 200916 r Bych ho pustil na led a trošku to tam povodil, jako demonstraci schopností haldexíku
Duben 24, 200916 r Já myslím, že maj důvod být celkem sebevědomí, přecijenom nemaj o kšefty zas takovou nouzi, jak by se mohlo zdát
Duben 24, 200916 r Je fakt že třeba Fabka se jim ted docela rozjela...jak jsme se bavili včera v Brně ale podle mě zas až tolik si MB nemuže s vysokou cenou vyskakovat.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.