Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Mároš: a pro mě nemáš nějaky kozačkové fotečky? :help:

si mal prísť, ešte stíhaš do Blavy, v Seate a v Renaulte sú masakrálne :prc: uvidím z mobilu zajtra či bude nejaká kvalita :(:prc:

Když Mároš...já mám ježdění plné zuby...za poslední tři dny jsem najel na svy OII přes 800 km.

Romčo občas se mi podobný cifry povedli za den.. ale musím uznat, že sem dojel v noci rád dom a ulehl štastně do postele s pocitem, že sem vůbec dojel..

JInak zdravím ;)

Rosťo tu sú nejaké kočky z autosalónu :palec2: :palec2:

Kočky :prc:

Maroš něco rajcovnějšího tam nemáš ??? :feve:

Romčo občas se mi podobný cifry povedli za den.. ale musím uznat, že sem dojel v noci rád dom a ulehl štastně do postele s pocitem, že sem vůbec dojel..

JInak zdravím ;)

Zdar Dado. Kecáš co ?? :smich:

Ahoj Dádo.Taky Tě zdravím a chci napsat že jsem rád že jsem Tě mohl poznat osobně. :palec2:

Zdar Dado. Kecáš co ?? :smich:

Ne, proč?

Když si to uvědomím, ono to občas možná bylo i víc kol5 ale v průběhu celýho dne, ne jízda v kuse.. ale i tak víc jak 2hod jízdy v kuse sou celkem záhul..

Ahoj Dádo.Taky Tě zdravím a chci napsat že jsem rád že jsem Tě mohl poznat osobně. :palec2:

Nápodobně ;)

Jinak Rosťu zdravím, jsem zapomněl lol

Taky tě zdravím Dádo. 2 hoďky v kuse je až až. Bolej mě dycky hnáty jak svíňa.

Z čeho Vás boleji hnaty? Prasáci lol

Rosťo tempomat ee?

I když poslední dobou mě zrazuje.. musím to skusit uhrát na škodovku.. Pokud neuznaj jako jejich vadu, tak to hold přežiju :D

Z :prc: :prc: :prc: na stojáka ty woe ne ??? :smich:

Maroš něco rajcovnějšího tam nemáš ??? :feve:

ta si mal prísť naživo, tu sfotili také slaboty :aggressive: u seatu boli najsexi :D:kol-138::smich:

Ale tak zase když je to v noci a není po cestě velký procento zdržovačů, tak to může bejt i radost...já tyhle výlety můžu, kdy člověk večír vystartuje z rodné Moravy a ráno končí někde na druhým konci Evropy :)

Rosťo tempomat ee?

I když poslední dobou mě zrazuje.. musím to skusit uhrát na škodovku.. Pokud neuznaj jako jejich vadu, tak to hold přežiju :D

Ty woe Dado já na něj vždycky zapomenu. Aáž když mě bolí hnáta tak ho zapnu. To sem vůl co ? lol

Upraveno od Rosťa19

Vůl nemusíš bejt jenom s ním nejseš zvyklej jezdit a stejně je to dobrý akorát na rovinku, průjezd dědinou atd.. na český obyčejný silnici mezi městama to nemá moc využití.. ostrý zatáčky, povrch na hovno..

Takovej Olaf prej využívá tempomat i po městě...

pravdu má, my máme "zelenú" vlnu a ja to dám a mám pokoj 50 celý čas po meste

Mároš: dobrou noc a klidné sny.Jdu ležet...

ja idem tiež- dobrúúú :)

Dobrou Romčo :)

• Autor
Takovej Olaf prej využívá tempomat i po městě...

já taky! kol5

já ho používám hodně často.... hodně mocinky hondě! :p

MYslíte ve mestě na to popojíždění jo? V koloně lol

Ne samo, že v noci, kdy je město v klidu průjezdné se dá tempomat taky použít.. ale nejsem si tím jistejch po všech cestách.. chtěl jsem tím naznačit, že hodně záleží na profilu trasy ;) ne, že by se ve městě nedal používat :D ale v té koloně asi fakt spíš ne..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.