Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Romčo občas se mi podobný cifry povedli za den.. ale musím uznat, že sem dojel v noci rád dom a ulehl štastně do postele s pocitem, že sem vůbec dojel..

JInak zdravím ;)

Vloženo
Romčo občas se mi podobný cifry povedli za den.. ale musím uznat, že sem dojel v noci rád dom a ulehl štastně do postele s pocitem, že sem vůbec dojel..

JInak zdravím ;)

Zdar Dado. Kecáš co ?? :smich:

Vloženo
Zdar Dado. Kecáš co ?? :smich:

Ne, proč?

Když si to uvědomím, ono to občas možná bylo i víc kol5 ale v průběhu celýho dne, ne jízda v kuse.. ale i tak víc jak 2hod jízdy v kuse sou celkem záhul..

Vloženo

Ale tak zase když je to v noci a není po cestě velký procento zdržovačů, tak to může bejt i radost...já tyhle výlety můžu, kdy člověk večír vystartuje z rodné Moravy a ráno končí někde na druhým konci Evropy :)

Vloženo (editace)
Rosťo tempomat ee?

I když poslední dobou mě zrazuje.. musím to skusit uhrát na škodovku.. Pokud neuznaj jako jejich vadu, tak to hold přežiju :D

Ty woe Dado já na něj vždycky zapomenu. Aáž když mě bolí hnáta tak ho zapnu. To sem vůl co ? lol

Editováno: , autor: Rosťa19
Vloženo

Vůl nemusíš bejt jenom s ním nejseš zvyklej jezdit a stejně je to dobrý akorát na rovinku, průjezd dědinou atd.. na český obyčejný silnici mezi městama to nemá moc využití.. ostrý zatáčky, povrch na hovno..

Vloženo

MYslíte ve mestě na to popojíždění jo? V koloně lol

Ne samo, že v noci, kdy je město v klidu průjezdné se dá tempomat taky použít.. ale nejsem si tím jistejch po všech cestách.. chtěl jsem tím naznačit, že hodně záleží na profilu trasy ;) ne, že by se ve městě nedal používat :D ale v té koloně asi fakt spíš ne..

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...