Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kluci: krásné dobré ránko přeju.Mě se dnes zdáli tak krásny eroticky sny že jsem z toho ted ještě trošičku mimo...s třiadvacítkou...ty joo...to nemělo chybu ;)

Dobrý dopolko kamarádi. Včera byl leštící den. Nechal jsem na tom pracky.. lol

Rosto: Ty bejku ...to furt leštiš ne? Včera HK-Praha Ruzyn za "vynikajici spotřebu" kterou jsem za dobu co mám hificar v životě neměl...Ujel bych asi i R36 :smich: spotřeba 9,4 na rychlostní průměr se ani neptejte protože mě má v 16 hodin dorazit Miles pro novou Nokii...a mohl by mě hned zabásnout protože taky "pomáhá a chrání" kol5

To nude tím Basákem v kufru. Ta spotřeba. :smich:

Ne ale ted vážně.Nad 180 km je v tom autě děsnej hluk!!! Včera jsme to malinko řešili se Skájou.Zajimalo by ma třeba srovnání se Suprbem II.

Taky jsem to zjistil,že kolem 180 tky je to hlučný. S tím ale nikdo nepočítal víš. To auto na to není dělané.. lol

tak ono je to hlucne aj pri 80ke ked mas 2ku lol

To zase ne člověče.Do těch 100-120 mě to hlučny nepřijde.

Dobré ránko pánové... :)

Nerobia ten hluk nad 180 späťáky?? s tými novými veľkými to ževraj je poznať že je to tichšie... ale vlastnú skúsenosť nemám, ešte som nešiel viac ako 170 tacho...

ja som si simol ze huci len pravy spetak...moj je pohode..neviem cim to je..ale aj vo vela testoch som cital ze im to huci hlavne sprava...co tam je zle to neviem :feve:

Nazdárek

Taky mi to přijde nad 130 hlučnější, a řekl bych že to dělají ty zrcátka.

Ale moc často nad 130 nejezdím, tak mi to tak nevadí.

Co jinak co děláte, kromě mytí aut tedy, protože to mi teď přijde jako docela

zbytečná kratochvíle, díky tomu kolik je všude pylu.

ja si uzivam pocasie :p

Dobrý večer kluci.Tak jaký byl víkend?

super :palec2:

Ahoj Mároš!

Mílo: Ty bejku...ted jsem četl white list :smich: masakr!!! :palec2:

Zdarec.....vikend docela pohoda....veget...projizdka na motorce....

Ahoj Roman, tak víkend - autá, holky, Devín, Slavín, námestia, prezidentský palác, ZOO :D čo viac? :smich: :smich: :smich: ..slnko...

Davidku: co máš za stroj? Dej fotku please!

Ahoj Roman, tak víkend - autá, holky, Devín, Slavín, námestia, prezidentský palác, ZOO :D čo viac? :smich: :smich: :smich: ..slnko...

tak co wrccko ako sa ti pacilo u nas? :p ...spominal si ze blavu velmi nemas rad...ci to patrilo len blavakom?

tak co wrccko ako sa ti pacilo u nas? :p ...spominal si ze blavu velmi nemas rad...ci to patrilo len blavakom?

nemám rád a ani zatahovanie :D , ale v celku v pohode, kamarát na previedol všetkymi zákutiami a som spokojný, ale Praha je lepšia :smich: :smich: :palec2:

• Autor

dobrý kačer všem!!! lol

nemám rád a ani zatahovanie :D , ale v celku v pohode, kamarát na previedol všetkymi zákutiami a som spokojný, ale Praha je lepšia :smich: :smich: :palec2:

tak vies..aj na vychode ludia zatahuju..aa vychod sa smeje zo zapadu a zapad z vychodu... :) a k tej prahe mas uplnu pravdu..ale zas cim vacsie mesto..tym horsie je to s dopravou a nakladmi a setko to stym spojene...ja som sa narodil v poprade...a teras byvam sem..a nemam problem stymto ... :)

Nazdar Šmati. lol:palec2:

Kluci: jsem hotovej...jdu spát.Zitra se mě vůbec nechce do práce.Ach jo :aggressive: ještě že bude dvakrát po sobě prodloužený víkend :palec2:

To jo. Dva svátky to je pohoda. A pak Pavlíka narozky. To bude pařba. -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.