Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Kluci: krásné dobré ránko přeju.Mě se dnes zdáli tak krásny eroticky sny že jsem z toho ted ještě trošičku mimo...s třiadvacítkou...ty joo...to nemělo chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrý dopolko kamarádi. Včera byl leštící den. Nechal jsem na tom pracky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Rosto: Ty bejku ...to furt leštiš ne? Včera HK-Praha Ruzyn za "vynikajici spotřebu" kterou jsem za dobu co mám hificar v životě neměl...Ujel bych asi i R36 spotřeba 9,4 na rychlostní průměr se ani neptejte protože mě má v 16 hodin dorazit Miles pro novou Nokii...a mohl by mě hned zabásnout protože taky "pomáhá a chrání" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To nude tím Basákem v kufru. Ta spotřeba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ne ale ted vážně.Nad 180 km je v tom autě děsnej hluk!!! Včera jsme to malinko řešili se Skájou.Zajimalo by ma třeba srovnání se Suprbem II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Taky jsem to zjistil,že kolem 180 tky je to hlučný. S tím ale nikdo nepočítal víš. To auto na to není dělané.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak ono je to hlucne aj pri 80ke ked mas 2ku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To zase ne člověče.Do těch 100-120 mě to hlučny nepřijde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobré ránko pánové... Nerobia ten hluk nad 180 späťáky?? s tými novými veľkými to ževraj je poznať že je to tichšie... ale vlastnú skúsenosť nemám, ešte som nešiel viac ako 170 tacho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ja som si simol ze huci len pravy spetak...moj je pohode..neviem cim to je..ale aj vo vela testoch som cital ze im to huci hlavne sprava...co tam je zle to neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nazdárek Taky mi to přijde nad 130 hlučnější, a řekl bych že to dělají ty zrcátka. Ale moc často nad 130 nejezdím, tak mi to tak nevadí. Co jinak co děláte, kromě mytí aut tedy, protože to mi teď přijde jako docela zbytečná kratochvíle, díky tomu kolik je všude pylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 ja si uzivam pocasie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Dobrý večer kluci.Tak jaký byl víkend? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Mároš! Mílo: Ty bejku...ted jsem četl white list masakr!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Zdarec.....vikend docela pohoda....veget...projizdka na motorce.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Roman, tak víkend - autá, holky, Devín, Slavín, námestia, prezidentský palác, ZOO čo viac? :smich: ..slnko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Davidku: co máš za stroj? Dej fotku please! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Ahoj Roman, tak víkend - autá, holky, Devín, Slavín, námestia, prezidentský palác, ZOO čo viac? :smich: ..slnko... tak co wrccko ako sa ti pacilo u nas? ...spominal si ze blavu velmi nemas rad...ci to patrilo len blavakom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 tak co wrccko ako sa ti pacilo u nas? ...spominal si ze blavu velmi nemas rad...ci to patrilo len blavakom? nemám rád a ani zatahovanie , ale v celku v pohode, kamarát na previedol všetkymi zákutiami a som spokojný, ale Praha je lepšia :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 dobrý kačer všem!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 nemám rád a ani zatahovanie , ale v celku v pohode, kamarát na previedol všetkymi zákutiami a som spokojný, ale Praha je lepšia :smich: tak vies..aj na vychode ludia zatahuju..aa vychod sa smeje zo zapadu a zapad z vychodu... a k tej prahe mas uplnu pravdu..ale zas cim vacsie mesto..tym horsie je to s dopravou a nakladmi a setko to stym spojene...ja som sa narodil v poprade...a teras byvam sem..a nemam problem stymto ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Nazdar Šmati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Kluci: jsem hotovej...jdu spát.Zitra se mě vůbec nechce do práce.Ach jo ještě že bude dvakrát po sobě prodloužený víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 To jo. Dva svátky to je pohoda. A pak Pavlíka narozky. To bude pařba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.