Duben 29, 200916 r Že já do té Plzně vůbec jezdil Radši jsem měl do Alp :-D Jeste by te taky pokutovali
Duben 29, 200916 r Ostrava here.. Kdysi tam delal kamos, ale uz nedela. Zrovna dneska jsem s nim resil notas od bratranka, jaka nahodicka . Takze sorac, ja ti nepomuzu
Duben 29, 200916 r i tak by mi to stacilo jen proste mit moznost domluvit opravu na pockani, pokud tam ma nejak kontakty. Jedna se o klavesnici na notebooku, kdyby ji dokazal sehnat treba i za plnou cenu tak uz bych si ji snad vymenil kdyz budu vedet jak. Ty miniNB jsou dost jiny obcas. Upraveno Duben 29, 200916 r od Ol@f
Duben 29, 200916 r viem o tom ale čierne obchody nepodporujem Tuším sa budeme musieť vážne porozprávať v piatok budeš na RS Prešov?
Duben 29, 200916 r všade ja neviem, ja by som chcel asi Cemjatu, uvidím jutre No uvidím bo v Piatok niečo mám, v Sobotu a Nedeľu som tam.
Duben 29, 200916 r Jarda je tam vodí jak školáky ta wooe. Ten může hrát hokej do 60 ti a budou mu všichni viset za zadkem
Duben 29, 200916 r A nebo taky ne, tak kolik, mám jít koukat? Snad aspoň naši neprohrajou, nehodlám to od Finů poslouchat u snídaně
Duben 29, 200916 r Mílo: mě je Jagr sympatický náhodou-neni podle mě tak namachrovanej.Na jeho mistě by se jiný choval hůř.
Duben 29, 200916 r S Jardou jsem uz mluvil osobne, neni to zadny mach, v pohode chlap. taky bych cekal, ze bude vetsi primadonka. Nj, kluk z vesnice Snad pujde prubeh zapasu tak pekne jako prvni tretina, jdu koukat, zatim chlapi
Duben 29, 200916 r Umět hrát jako von tak se sváma nebavím(protože bych neměl škodofku) to je jasný ale sejně ho nežeru... Upraveno Duben 29, 200916 r od Miles
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.