P.T. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Že já do té Plzně vůbec jezdil Radši jsem měl do Alp :-D Jeste by te taky pokutovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Vlastní zážitky z Plzně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ostrava vstavat, nemate nekdo znameho v autorizovanem servisu ASUS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ostrava here.. Kdysi tam delal kamos, ale uz nedela. Zrovna dneska jsem s nim resil notas od bratranka, jaka nahodicka . Takze sorac, ja ti nepomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) i tak by mi to stacilo jen proste mit moznost domluvit opravu na pockani, pokud tam ma nejak kontakty. Jedna se o klavesnici na notebooku, kdyby ji dokazal sehnat treba i za plnou cenu tak uz bych si ji snad vymenil kdyz budu vedet jak. Ty miniNB jsou dost jiny obcas. Editováno: 29. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 viem o tom ale čierne obchody nepodporujem Tuším sa budeme musieť vážne porozprávať v piatok budeš na RS Prešov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 všade ja neviem, ja by som chcel asi Cemjatu, uvidím jutre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 všade ja neviem, ja by som chcel asi Cemjatu, uvidím jutre No uvidím bo v Piatok niečo mám, v Sobotu a Nedeľu som tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak kdo bude koukát na hokej??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ja uz se tesim jak jim dame na prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 No Michale...bude to těžky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak kdo bude koukát na hokej??? ja nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jsem na to zvědavej...bude to těžkej soupeř...Jarko Ruutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Nic co bychom nezvládli Romčo 2:1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak snad to půjde takhle i nadále čekal jsem že to bude mít horší průběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tady je mrtvo Kolik je ten ice hockey? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jarda je tam vodí jak školáky ta wooe. Ten může hrát hokej do 60 ti a budou mu všichni viset za zadkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 A nebo taky ne, tak kolik, mám jít koukat? Snad aspoň naši neprohrajou, nehodlám to od Finů poslouchat u snídaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jágra nemám rád.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Mílo: mě je Jagr sympatický náhodou-neni podle mě tak namachrovanej.Na jeho mistě by se jiný choval hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 S Jardou jsem uz mluvil osobne, neni to zadny mach, v pohode chlap. taky bych cekal, ze bude vetsi primadonka. Nj, kluk z vesnice Snad pujde prubeh zapasu tak pekne jako prvni tretina, jdu koukat, zatim chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ale kolik to je se tady asi nedozvím :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Uz to tu je napsane, tak hledej hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 2:1 Mišáku a dali jsme gól v oslabení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Umět hrát jako von tak se sváma nebavím(protože bych neměl škodofku) to je jasný ale sejně ho nežeru... Editováno: 29. Duben 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.