Květen 6, 200916 r vďaka Lubo tak si si to asi nechal na dvakrát, aby ti nesadlo na žalúdok že? :smich:
Květen 6, 200916 r Presne taak... číňania nám tu dávajú dobré porcie... hlavne keď vedia, že to je pre hasičov...
Květen 6, 200916 r Jo jo vody bylo tady u nás třeba, tráva už byla úplně suchá ale zase nemám studnu abych ji mohl zalévat jako mí sousedé. A navíc jsem chtěl konečně zkusit stěrače ve fabii, jestli fungují ok, a vzhledem k ceně fungují dobře. Upraveno Květen 6, 200916 r od Lancelot
Květen 6, 200916 r Tak vody je fakt málo a tráva je vyprahlá to je pravda. Je třeba aby občas sprchlo, ale jen občas.
Květen 6, 200916 r Rosto: o Rusku mi ani nemluv...hráli otřesně!!! Tak jak to vidite zitra? Chce to zase anketku...co?
Květen 6, 200916 r Další překvapení MS...to jsem taky nečekal že Finové vypadnou...jako málem dnes mohlo odpadnout Rusko.
Květen 7, 200916 r FINALE LIGY MAJSTROV BACELONA-MAN. UNITED :palec2: Brý ráno. Maroš ty fandíš těm po... Kataláncům ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.