theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 máš recht, to aby se rovnou začalo uvažovat nad založením Yeti clubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Mě se osobně moc nelíbi.Neoslovil mě.A vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak soudruzi!!! Jsem zvědavej kdo bude první co si ho pořídi tady od nás:http://tn.nova.cz/zpravy/ Já do toho nejdu. Jsem s Kikinou spokojnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Další názor prosím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romane neuvažoval si o tom že by si šel do rozhlasu nebo televize dělat moderátora? ten příspěvek "další názor prosím" k těmto úvahám opravdu vybízí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dělal jsem DJ po vikendech takže předpoklady tu jsou.Tady bych to dělat nechtěl.Dal jsem si za cíl omezit forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 no, na videu se mi to moc nelíbí... uvidíme live.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 A hlavně cenově to je si myslim přestřelené ten Yeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Založil jsem na to téma v Hospodě tak se tam vyjádřete o Yeti. EDIT: Už nikam nechoďtě je to double Editováno: 12. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rosto: myslim že Ti to tam zavřou...double téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romčo, ty válíš!!!! omezit fórum???? looool.... to je na skupinovou terapii!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rosto: myslim že Ti to tam zavřou...double téma zdvojené téma??? kde je to původní Romčo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ačkoli bych rád Yetiho, moje priority jsou teď uplně jinde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ne,opravdu.Sere mě to ani nevíte jak.Zabírá to spoustu času...neřikám přes den.Když jsem v práci tak to mám na liště a když to jde tak napišu.Horší to je doma.Fakt mě to sere a myslim to vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tady to je: kompletně včetně názoru o Yeti: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...650&st=1000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romčo, už toho nech!!! nebo se počůrám smíchy!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 hele, tohle je v novinkách a Rosťovo téma v Hospodě... to bude v pohodě, to bych nedramatizoval!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rosto: myslim že Ti to tam zavřou...double téma No jo nevšimnul jsem. Tak zas nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Však jo.At to tam je! Jinak na to jsou Pampersky na to počurávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ja mám vcelku nové autá a leasing ešte nadlho takže Yeti zatiaľ nehrozí... a ani iné auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romane, myslím že to čím Vorlajz trpí se jmenuje inkontinence na to fakt nějaký plíny jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ačkoli bych rád Yetiho, moje priority jsou teď uplně jinde.. Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 theFrigo: co to je? To je neschopnost udržet moč nebo stolici? brrr tak to bych nechtěl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Romčo, už toho nech!!! nebo se počůrám smíchy!!!! To se fakt nedá omezit. To je droga jak sviňa. Taky jsem chtěl a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.