theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 sem tuhle seděl u felčara v čekárně a měl tam nějaký plakát a naněm byly přišpendlený ty plíny, různé velikosti. No, není to příjemná představa, brrrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? RODINA... to je jasný... Robert je zodpovědný otec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Frigo, já bych musel pro plíny do "OTYLKY" !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil. no nevim jaké máš možnosti, ale v práci používáme poštovní klient Novel groupwise a ten na příchozí poštu upozorňuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Doli: čo tak Thunderbird? existuje aj doplnok na gmail prípadne, ale ty chceš asi na konto ktoré máš od providera čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? barák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo Editováno: 12. Květen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak to gratuluju Roberte!!! to jsou příjemný starosti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Frigo, já bych musel pro plíny do "OTYLKY" !!!! ale prdlajz vorlajz, takovej atlet a chodil by do otylky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak barák jsme s mladou vzdali...chci žit a nechci stresy.Barák je velké sousto ale přeju ho každému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo já nepotřebuju 42+1 uvidíme jak to pujde.. buď malej barák nebo velikááánskej byt.. rád bych s váma tlachal ale práce čeká.. takže se uvidíme v pátek u piva a požeru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 barák... taky bych si nechal líbit čeče. Něco většího? Myslím pozemek atak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 taky bych si nechal líbit čeče. Něco většího? Myslím pozemek atak. mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 prej atlet... s tím panděrem.... hihi... každopádně já na barák nemám a už jsem ho i do budoucna vzdal... ta chalupa je tak dost velkej záhul a obstarávat 2 baráky, když jsem v rodině jedinej chlap je i na mě jako na "atleta" dost velkej sousto!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit.. Jasně. Chápu. Dělal jsem několik let ve stavebnictví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Frigo: zkusim se na nej podivat. Diky. wrccko: Email mam od centrum, a tam taky jde stahnout takovej pragramek s blonckou kterej te upozornuje na prichozi mail. Ten thunderbird taky zkusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi. jak řiká Robert, musim se dost otáčet aby bylo čím platit, takže na to je firma (alespoň je to rychleji hotové a máš kam chodit s reklamacema pokud je teda něco k reklamaci) a o víkendech akorát tak stihnu udělat něco na zahradě, jenom sekání (dvakrát týdně) zabere 4 až pět hodin... ale neměnil bych Editováno: 12. Květen 2009, autor: theFrigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to frigouš: a vo tom to je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 To ti věřím a bral bych taky baráček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Frigo to čo máš za barák??? Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Asi něco většího když má 37 oken ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Frigo to čo máš za barák??? Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... tady a zahrada je to nalevo od baráku, je tam i vidět ohraničení, teď se o víkendech zabývám postupným kácením přestárlých ovocných stromů. alespoň teď víte kam za rok přijet na návštěvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále... To máš recht. Je to darda za ty baráky a pozemky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.