Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

sem tuhle seděl u felčara v čekárně a měl tam nějaký plakát a naněm byly přišpendlený ty plíny, různé velikosti. No, není to příjemná představa, brrrr

• Autor
Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? :w00t1:

RODINA... to je jasný... Robert je zodpovědný otec!!! :palec2:

• Autor

Frigo, já bych musel pro plíny do "OTYLKY" !!!! lol

Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. :)

Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil.

no nevim jaké máš možnosti, ale v práci používáme poštovní klient Novel groupwise a ten na příchozí poštu upozorňuje

Doli: čo tak Thunderbird?

existuje aj doplnok na gmail prípadne, ale ty chceš asi na konto ktoré máš od providera čo? ;)

Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? :w00t1:

barák...

tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo :feve:

Upraveno od theFrigo

• Autor

tak to gratuluju Roberte!!! to jsou příjemný starosti! ;)

Frigo, já bych musel pro plíny do "OTYLKY" !!!!

ale prdlajz vorlajz, takovej atlet a chodil by do otylky :smich:

Tak barák jsme s mladou vzdali...chci žit a nechci stresy.Barák je velké sousto ale přeju ho každému.

tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo :feve:

já nepotřebuju 42+1 :smich: uvidíme jak to pujde.. buď malej barák nebo velikááánskej byt.. rád bych s váma tlachal ale práce čeká.. takže se uvidíme v pátek u piva a požeru.. :palec2:

barák...

taky bych si nechal líbit čeče. :palec2: Něco většího? Myslím pozemek atak.

taky bych si nechal líbit čeče. :palec2: Něco většího? Myslím pozemek atak.

mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit.. :)

• Autor

prej atlet... :D s tím panděrem.... lol hihi...

každopádně já na barák nemám a už jsem ho i do budoucna vzdal... ta chalupa je tak dost velkej záhul a obstarávat 2 baráky, když jsem v rodině jedinej chlap je i na mě jako na "atleta" dost velkej sousto!!!

Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi.

mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit.. :)

Jasně. Chápu. Dělal jsem několik let ve stavebnictví.

Frigo: zkusim se na nej podivat. Diky. :palec2:

wrccko: Email mam od centrum, a tam taky jde stahnout takovej pragramek s blonckou kterej te upozornuje na prichozi mail.

Ten thunderbird taky zkusim. :)

Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi.

jak řiká Robert, musim se dost otáčet aby bylo čím platit, takže na to je firma (alespoň je to rychleji hotové a máš kam chodit s reklamacema pokud je teda něco k reklamaci) a o víkendech akorát tak stihnu udělat něco na zahradě, jenom sekání (dvakrát týdně) zabere 4 až pět hodin...

ale neměnil bych

Upraveno od theFrigo

to frigouš: a vo tom to je..

To ti věřím a bral bych taky baráček. :palec2:

Frigo to čo máš za barák??? :help::feve:

Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... :)

Asi něco většího když má 37 oken ? :palec2:

Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále...

Frigo to čo máš za barák??? :help::feve:

Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... :)

tady

a zahrada je to nalevo od baráku, je tam i vidět ohraničení, teď se o víkendech zabývám postupným kácením přestárlých ovocných stromů.

alespoň teď víte kam za rok přijet na návštěvu :smich:

Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále...

To máš recht. Je to darda za ty baráky a pozemky. :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.