Květen 12, 200916 r sem tuhle seděl u felčara v čekárně a měl tam nějaký plakát a naněm byly přišpendlený ty plíny, různé velikosti. No, není to příjemná představa, brrrr
Květen 12, 200916 r Autor Kdepak Roberte. Jestli můžu vědět? RODINA... to je jasný... Robert je zodpovědný otec!!!
Květen 12, 200916 r Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil. no nevim jaké máš možnosti, ale v práci používáme poštovní klient Novel groupwise a ten na příchozí poštu upozorňuje
Květen 12, 200916 r Doli: čo tak Thunderbird? existuje aj doplnok na gmail prípadne, ale ty chceš asi na konto ktoré máš od providera čo?
Květen 12, 200916 r tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo Upraveno Květen 12, 200916 r od theFrigo
Květen 12, 200916 r Frigo, já bych musel pro plíny do "OTYLKY" !!!! ale prdlajz vorlajz, takovej atlet a chodil by do otylky
Květen 12, 200916 r Tak barák jsme s mladou vzdali...chci žit a nechci stresy.Barák je velké sousto ale přeju ho každému.
Květen 12, 200916 r tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo já nepotřebuju 42+1 uvidíme jak to pujde.. buď malej barák nebo velikááánskej byt.. rád bych s váma tlachal ale práce čeká.. takže se uvidíme v pátek u piva a požeru..
Květen 12, 200916 r taky bych si nechal líbit čeče. Něco většího? Myslím pozemek atak. mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit..
Květen 12, 200916 r Autor prej atlet... s tím panděrem.... hihi... každopádně já na barák nemám a už jsem ho i do budoucna vzdal... ta chalupa je tak dost velkej záhul a obstarávat 2 baráky, když jsem v rodině jedinej chlap je i na mě jako na "atleta" dost velkej sousto!!!
Květen 12, 200916 r tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi.
Květen 12, 200916 r mám nabídku tak se musím snažit abych měl čím zaplatit.. Jasně. Chápu. Dělal jsem několik let ve stavebnictví.
Květen 12, 200916 r Frigo: zkusim se na nej podivat. Diky. wrccko: Email mam od centrum, a tam taky jde stahnout takovej pragramek s blonckou kterej te upozornuje na prichozi mail. Ten thunderbird taky zkusim.
Květen 12, 200916 r Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi. jak řiká Robert, musim se dost otáčet aby bylo čím platit, takže na to je firma (alespoň je to rychleji hotové a máš kam chodit s reklamacema pokud je teda něco k reklamaci) a o víkendech akorát tak stihnu udělat něco na zahradě, jenom sekání (dvakrát týdně) zabere 4 až pět hodin... ale neměnil bych Upraveno Květen 12, 200916 r od theFrigo
Květen 12, 200916 r Frigo to čo máš za barák??? Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé...
Květen 12, 200916 r Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále...
Květen 12, 200916 r Frigo to čo máš za barák??? Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... tady a zahrada je to nalevo od baráku, je tam i vidět ohraničení, teď se o víkendech zabývám postupným kácením přestárlých ovocných stromů. alespoň teď víte kam za rok přijet na návštěvu
Květen 12, 200916 r Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále... To máš recht. Je to darda za ty baráky a pozemky.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.