Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. :)

Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil.

no nevim jaké máš možnosti, ale v práci používáme poštovní klient Novel groupwise a ten na příchozí poštu upozorňuje

Vloženo (editace)

tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo :feve:

Editováno: , autor: theFrigo
Vloženo
tak to máme stejné priority, já rekonstruuju, letos už mám za sebou výměnu oken (37kusů) a ještě chci letos novou střechu a fasádu se zateplením, takže průvan v peněžence je slabé slovo :feve:

já nepotřebuju 42+1 :smich: uvidíme jak to pujde.. buď malej barák nebo velikááánskej byt.. rád bych s váma tlachal ale práce čeká.. takže se uvidíme v pátek u piva a požeru.. :palec2:

Vloženo

prej atlet... :D s tím panděrem.... lol hihi...

každopádně já na barák nemám a už jsem ho i do budoucna vzdal... ta chalupa je tak dost velkej záhul a obstarávat 2 baráky, když jsem v rodině jedinej chlap je i na mě jako na "atleta" dost velkej sousto!!!

Vloženo

Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi.

Vloženo

Frigo: zkusim se na nej podivat. Diky. :palec2:

wrccko: Email mam od centrum, a tam taky jde stahnout takovej pragramek s blonckou kterej te upozornuje na prichozi mail.

Ten thunderbird taky zkusim. :)

Vloženo (editace)
Bude ti to dělat firma? Nebo kamarádi.

jak řiká Robert, musim se dost otáčet aby bylo čím platit, takže na to je firma (alespoň je to rychleji hotové a máš kam chodit s reklamacema pokud je teda něco k reklamaci) a o víkendech akorát tak stihnu udělat něco na zahradě, jenom sekání (dvakrát týdně) zabere 4 až pět hodin...

ale neměnil bych

Editováno: , autor: theFrigo
Vloženo
Frigo to čo máš za barák??? :help::feve:

Tiež špekulujem nad vlastným bývaním, ale stačí mi niečo malé... :)

tady

a zahrada je to nalevo od baráku, je tam i vidět ohraničení, teď se o víkendech zabývám postupným kácením přestárlých ovocných stromů.

alespoň teď víte kam za rok přijet na návštěvu :smich:

Vloženo
Tak každý máme jiné priority ale já vím že kdybych splácel 20 tisic měsičně tak bych z toho nechrápal...hodněě dlouho se nepodíval nikam na dovolenou...a tak dále...

To máš recht. Je to darda za ty baráky a pozemky. :feve:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...