Květen 12, 200916 r Autor Ahoj Maroši... super a co ty??? jo, odpoledne jsem ti posílal smsku, mrkni a napiš mi sem prosím, až mi na tu smsku odepíšeš smskou, jo? díky Pavel
Květen 12, 200916 r u mňa v pohode, aj keď je dosť povinností, idem sa pozrieť či mi niečo prišlo na mobil
Květen 12, 200916 r Autor Maroši, zatím mi od tebe nepřišla žádná smska... je vše ok? nestalo se ti nic? neměl bych za tebou raději hned přijet??? jsi ve své kůži??? ahoj Pavel
Květen 12, 200916 r Dnes od 22,50 hodin zeme policajtů, film ve kterým stallone vyšvihl.... To je dost dobrej film Milane. Budu čumět.
Květen 12, 200916 r Jj. Vrtěti ocasem je lepší. EDIT: Kua Pája mě předběhl. Upraveno Květen 12, 200916 r od Rosťa19
Květen 12, 200916 r Hoj Tady toho teda zase přibylo, dalo mi to práci se tím prokousat. Strašně mně to unavilo, takže dobru noc.
Květen 12, 200916 r HojTady toho teda zase přibylo, dalo mi to práci se tím prokousat. Strašně mně to unavilo, takže dobru noc. Zdar a dobrou Lance. Zítra.
Květen 12, 200916 r Michale ja sa tiež budem snažiť ísť s brnenskou knajpou v piatok... Tak kdyby si nahodou vyjel drive nez brnenska knajpa, tak dej vedet. Ale spise asi vyjedes pozdeji nez drive ze?
Květen 12, 200916 r Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil. ja pouzivam uz asi 5let IncrediMail... spokojenost jak ziiip
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.