Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 OK, pošli a já pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ahoj Pavle, ako sa darí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ahoj Maroši... super a co ty??? jo, odpoledne jsem ti posílal smsku, mrkni a napiš mi sem prosím, až mi na tu smsku odepíšeš smskou, jo? díky Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 u mňa v pohode, aj keď je dosť povinností, idem sa pozrieť či mi niečo prišlo na mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dnes od 22,50 hodin zeme policajtů, film ve kterým stallone vyšvihl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Maroši, zatím mi od tebe nepřišla žádná smska... je vše ok? nestalo se ti nic? neměl bych za tebou raději hned přijet??? jsi ve své kůži??? ahoj Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nezasírejte vlákno napište si SMSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 dobře Majlsi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nie nie, som v pohode, asi to nefunguje operátorovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 nezasírejte vlákno napište si SMSku :smich: Nezasírej..... vlákno..... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Dnes od 22,50 hodin zeme policajtů, film ve kterým stallone vyšvihl.... To je dost dobrej film Milane. Budu čumět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Robert de Niro je bůh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Já říkám nejjjjj herec. spolu s Hoffmanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jj ten je taky dobrej, nejvíc masakr ve filmu "vrtěti psem" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 lepší je "vrtěti ocasem" btw. já bych byl taky dobrej herečka, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 (editace) Jj. Vrtěti ocasem je lepší. EDIT: Kua Pája mě předběhl. Editováno: 12. Květen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Hoj Tady toho teda zase přibylo, dalo mi to práci se tím prokousat. Strašně mně to unavilo, takže dobru noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 kulturní barbaři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 HojTady toho teda zase přibylo, dalo mi to práci se tím prokousat. Strašně mně to unavilo, takže dobru noc. Zdar a dobrou Lance. Zítra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Michale ja sa tiež budem snažiť ísť s brnenskou knajpou v piatok... Tak kdyby si nahodou vyjel drive nez brnenska knajpa, tak dej vedet. Ale spise asi vyjedes pozdeji nez drive ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Muzete mi doporucit nejaky emailovy klient? Chtel bych aby byl minimalizovany v systemove liste...a pri prichozi poste by upozornoval nejakym vyskakovacim oknem. Windows mail to asi neumi...co jsem zjistil. ja pouzivam uz asi 5let IncrediMail... spokojenost jak ziiip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ahoj Michale Ká... jak se vede??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Du čučet na bednu Dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Vede se čupr trupr, co ty Pavliku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 prima!!!! taky jdu dělat hají! čafte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.