Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ahoj Mílo.Tak jak proběhla oslava?

Hello, luxusně nedietní...

Mílo: píšeš z mobilu vid? že jseš tak stručnej a nebo ted zrovna někomu uděluješ pokutu ne? ;)

Neee, hraju divoké kmeny, chatuju na ICQ a dotoho do mne hučí přítelkyně že už musíme jít na návštěvu...

návštěva, no a jeden aby makal :) , takovej bordel po stole jsem dlouho neměl

Hosi, budete si myt auto az na SH nebo uz pred cestou? :kuk:

Bohužel má chcát...ted jsem koukal na předpověd takže smůla.P.S snad jim to nevyjde! ;)

Ja prejdem pred cestou cez linku aj s voskom, teda dúfam, že zajtra bude fungovať, lebo včera večer bola z technických príčin zatvorená... :feve:

i za deště se dá popíjet nebo spíš chlastat, podle páteční účasti to tak asi bude :)

ty to máš čisté aj tak, zober si nejaké vedro a mušky umyješ tam :D

Ja prejdem pred cestou cez linku aj s voskom, teda dúfam, že zajtra bude fungovať, lebo včera večer bola z technických príčin zatvorená... :feve:

to môžeš ísť aj v Prahe a máš "väčšiu" istotu :)

Maroš to by sme tade mohli prejsť celá kolóna... :smich:

Práve preto to chcem aj navoskovať, že potom to už len poutieram... :)

Upraveno od lubinob

Mám domluvenou vapku u Rosti :worthy , a pak to auto přenesu až do Chaber at ho zase nezasejřím ...

Nikde nikdo, asi jsou všichni u TV a koukaj na Růžovoučkou zahradu :ble

Jaká byla návštěva Mílo?

Á jediná dobrá duše na pokec, byl jsem u bratra ve vedlejším vchodu baráku, moje neteř měla narozky, dětskej šampus atd...

Dětskej šampus? :smich: vždyt to je sladky jako cecek! Mílo jsem na odchodu-slibil jsem že omezim forum a tak to plním.Zitra a nebo na SH zajdeme na jedno točeny.Olaf má ode mě oběd kterej jsem prohrál a Tobě vemu jedno plnotučné pivko a oslavíme záruční list na mobil :palec2:

OKI, jo byl sladkej, já měl obyč bohemku demi sec...

Detský šampus som mal pred 2 týždňami a to preto, lebo som potom musel viesť celú family domov z rodinnej oslavy :D:smich: :smich: :smich:

Rosťo: na Jižáku sú už prípravy na ŠH - jeden študent montoval nové reflektory na fabiu :D;)

Zdarec chlapi. ;)

Taky bych prej u toho počítače neměl tolik sedět, ale když nebudu co budu dělat, chodit do hospody, takhle jsem aspoň doma, vždy říkám :D

Detský šampus som mal pred 2 týždňami a to preto, lebo som potom musel viesť celú family domov z rodinnej oslavy :D:smich: :smich: :smich:

Rosťo: na Jižáku sú už prípravy na ŠH - jeden študent montoval nové reflektory na fabiu :D;)

No tak to je OK Maroš. To bude asi dílo. lol

Čest Rosťo a wrccko....

Tak sobota platí. Zítra se tam jedu podívat a zavolám ti v kolik jedeme mejt. :palec2:

OK, pokud by byl nějakej problem nevadí hodím to na shellku ta je k laku docela šetrná...

Moje zkušenost je, že to nemá cenu předem = v sobotu ráno rychlé mytí na myčce v Holešovicích.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.