Květen 14, 200916 r Mílo: píšeš z mobilu vid? že jseš tak stručnej a nebo ted zrovna někomu uděluješ pokutu ne?
Květen 14, 200916 r Neee, hraju divoké kmeny, chatuju na ICQ a dotoho do mne hučí přítelkyně že už musíme jít na návštěvu...
Květen 14, 200916 r Bohužel má chcát...ted jsem koukal na předpověd takže smůla.P.S snad jim to nevyjde!
Květen 14, 200916 r Ja prejdem pred cestou cez linku aj s voskom, teda dúfam, že zajtra bude fungovať, lebo včera večer bola z technických príčin zatvorená...
Květen 14, 200916 r i za deště se dá popíjet nebo spíš chlastat, podle páteční účasti to tak asi bude
Květen 14, 200916 r Hosi, budete si myt auto az na SH nebo uz pred cestou? ty to máš čisté aj tak, zober si nejaké vedro a mušky umyješ tam Ja prejdem pred cestou cez linku aj s voskom, teda dúfam, že zajtra bude fungovať, lebo včera večer bola z technických príčin zatvorená... to môžeš ísť aj v Prahe a máš "väčšiu" istotu
Květen 14, 200916 r Maroš to by sme tade mohli prejsť celá kolóna... Práve preto to chcem aj navoskovať, že potom to už len poutieram... Upraveno Květen 14, 200916 r od lubinob
Květen 14, 200916 r Mám domluvenou vapku u Rosti , a pak to auto přenesu až do Chaber at ho zase nezasejřím ...
Květen 14, 200916 r Á jediná dobrá duše na pokec, byl jsem u bratra ve vedlejším vchodu baráku, moje neteř měla narozky, dětskej šampus atd...
Květen 14, 200916 r Dětskej šampus? vždyt to je sladky jako cecek! Mílo jsem na odchodu-slibil jsem že omezim forum a tak to plním.Zitra a nebo na SH zajdeme na jedno točeny.Olaf má ode mě oběd kterej jsem prohrál a Tobě vemu jedno plnotučné pivko a oslavíme záruční list na mobil
Květen 14, 200916 r Detský šampus som mal pred 2 týždňami a to preto, lebo som potom musel viesť celú family domov z rodinnej oslavy :smich: Rosťo: na Jižáku sú už prípravy na ŠH - jeden študent montoval nové reflektory na fabiu
Květen 14, 200916 r Taky bych prej u toho počítače neměl tolik sedět, ale když nebudu co budu dělat, chodit do hospody, takhle jsem aspoň doma, vždy říkám
Květen 14, 200916 r Detský šampus som mal pred 2 týždňami a to preto, lebo som potom musel viesť celú family domov z rodinnej oslavy :smich: Rosťo: na Jižáku sú už prípravy na ŠH - jeden študent montoval nové reflektory na fabiu No tak to je OK Maroš. To bude asi dílo.
Květen 14, 200916 r OK, pokud by byl nějakej problem nevadí hodím to na shellku ta je k laku docela šetrná...
Květen 14, 200916 r Hosi, budete si myt auto az na SH nebo uz pred cestou? Moje zkušenost je, že to nemá cenu předem = v sobotu ráno rychlé mytí na myčce v Holešovicích.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.