Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ahoj Mílo.Tak jak proběhla oslava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hello, luxusně nedietní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Mílo: píšeš z mobilu vid? že jseš tak stručnej a nebo ted zrovna někomu uděluješ pokutu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Neee, hraju divoké kmeny, chatuju na ICQ a dotoho do mne hučí přítelkyně že už musíme jít na návštěvu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 návštěva, no a jeden aby makal , takovej bordel po stole jsem dlouho neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hosi, budete si myt auto az na SH nebo uz pred cestou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Bohužel má chcát...ted jsem koukal na předpověd takže smůla.P.S snad jim to nevyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Ja prejdem pred cestou cez linku aj s voskom, teda dúfam, že zajtra bude fungovať, lebo včera večer bola z technických príčin zatvorená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 i za deště se dá popíjet nebo spíš chlastat, podle páteční účasti to tak asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hosi, budete si myt auto az na SH nebo uz pred cestou? ty to máš čisté aj tak, zober si nejaké vedro a mušky umyješ tam Ja prejdem pred cestou cez linku aj s voskom, teda dúfam, že zajtra bude fungovať, lebo včera večer bola z technických príčin zatvorená... to môžeš ísť aj v Prahe a máš "väčšiu" istotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 (editace) Maroš to by sme tade mohli prejsť celá kolóna... Práve preto to chcem aj navoskovať, že potom to už len poutieram... Editováno: 14. Květen 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Mám domluvenou vapku u Rosti , a pak to auto přenesu až do Chaber at ho zase nezasejřím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Nikde nikdo, asi jsou všichni u TV a koukaj na Růžovoučkou zahradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Jaká byla návštěva Mílo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Á jediná dobrá duše na pokec, byl jsem u bratra ve vedlejším vchodu baráku, moje neteř měla narozky, dětskej šampus atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Dětskej šampus? vždyt to je sladky jako cecek! Mílo jsem na odchodu-slibil jsem že omezim forum a tak to plním.Zitra a nebo na SH zajdeme na jedno točeny.Olaf má ode mě oběd kterej jsem prohrál a Tobě vemu jedno plnotučné pivko a oslavíme záruční list na mobil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OKI, jo byl sladkej, já měl obyč bohemku demi sec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Detský šampus som mal pred 2 týždňami a to preto, lebo som potom musel viesť celú family domov z rodinnej oslavy :smich: Rosťo: na Jižáku sú už prípravy na ŠH - jeden študent montoval nové reflektory na fabiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Zdarec chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Taky bych prej u toho počítače neměl tolik sedět, ale když nebudu co budu dělat, chodit do hospody, takhle jsem aspoň doma, vždy říkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Detský šampus som mal pred 2 týždňami a to preto, lebo som potom musel viesť celú family domov z rodinnej oslavy :smich: Rosťo: na Jižáku sú už prípravy na ŠH - jeden študent montoval nové reflektory na fabiu No tak to je OK Maroš. To bude asi dílo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Čest Rosťo a wrccko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Tak sobota platí. Zítra se tam jedu podívat a zavolám ti v kolik jedeme mejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 OK, pokud by byl nějakej problem nevadí hodím to na shellku ta je k laku docela šetrná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Květen 2009 Sdílet Vloženo 14. Květen 2009 Hosi, budete si myt auto az na SH nebo uz pred cestou? Moje zkušenost je, že to nemá cenu předem = v sobotu ráno rychlé mytí na myčce v Holešovicích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.