Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tomcat, speeder teraz po vychodňarsky žeby neznal :D:smich: :smich: lol

Doli: Ty máš fakt pravdu... :smich: neni tady někdo překladatel??? :smich:

Romane,čo sa nám sem seriete :smich::palec2:

Chlopi možeme tu aj pohutorec ale aj pobišiduvaťi. Mi je to uplni jedno, bo ja jem rusnačisko. :smich: :smich: :smich:

Je fakt že slovenština mi nikdy problém nědělala,ale ty vaše slengy,nářečí apod. :help: ..nad nima se taky občas pozastavim.........To víš..stará škola ještě po slovensky umí a rozumí,ale ta dnešní mládež už skoro vůbec nerozumí.....Na to jsem zrovna nedavno koukal v TV..že pro tu dnešní mládež je slovenština úplně tabu.

Upraveno od karlos3

Tu este jedna pohodova fotecka asi z roku cca 2003

post-6949-1238099021_thumb.jpg

Tak ako pre nase deti cestina. Uz je to pre nich dalsi cudzi jazyk. No co no.

Doli: Ty máš fakt pravdu... :smich: neni tady někdo překladatel??? :smich:

to znaš je nas tu vecej jak vas pomaly :D:smich: :smich: :smich:lol

hej, to semtam dávajú že slovenské deti ešte česky rozumejú, ale české nie(to vieš u nás ešte stále chodia len česky dabované rozprávky)

Je fakt že slovenština mi nikdy problém nědělala,ale ty vaše slengy,nářečí apod. :help: ..nad nima se taky občas pozastavim.........To víš..stará škola ještě po slovensky umí a rozumí,ale ta dnešní mládež už skoro vůbec nerozumí.....Na to jsem zrovna nedavno koukal v TV..že pro tu dnešní mládež je slovenština úplně tabu.

to je pravda a nad veľmi veľa výrazmi sa pozastavujú, že čo to vôbec je ;)

Tak ako pre nase deti cestina. Uz je to pre nich dalsi cudzi jazyk. No co no.

slovenské deti vedia v pohode, a je to aj zásluha hlavne česky dabovaných filmov alebo rozprávok, Jirko tu dával aj nejaký článok minule a tam chválili slovenské deti, že vedia a české sú na tom zle...

Chlopi len do nich, do nich :smich:

šak mi ich čavargovoch zos vrecami bandurkoch zavalime :D:kol-98:

Marošu :kuk::smich: :smich: :smich: :smich: :palec2: :palec2: :palec2:

Je fakt že na slovenských TV jde dost filmů dabovaných česky (Markýza,Joj apod.)......I na firmě se kterou spolupracuju dělá spousta slováků,takže ze slovenštinou přijdu denně do styku......Normálně když na mě někdo mluví,tak nez zaváhání rozumim,ale stydim se mluvit...to bych určitě něco posral :D

Jirko tu dával aj nejaký článok minule a tam chválili slovenské deti, že vedia a české sú na tom zle...

No žádný chválili, naopak si stěžovali, že slovenský děcka chytají z různejch fejzbůků a podobnejch internetů a z televize český móresy a ani netuší, že vlastně nemluví slovensky :p

Upraveno od SKAJA

Kde je hospodskej??? Udělejte v tom pořádek kuwa! :smich:

Keby choľem po puldeci zobrali, gavaľire. Ale idzem sebe otvoric jedneho Heinekena kua, bo me z teho poraži -_-

so mnou sa aj moje? vlastné deti bavia po česky lol .

Roman: do knajpy si dal fotky a tu?

Tomcat, škoda, že nemám :D

Tu mate aktualny dokaz ze si davam Heinekena. :palec2: CHEEEEEERSSS

post-6949-1238099545_thumb.jpg

kúúa, mi žena vypila, ešte mám whisky aspoň :D

Normálně když na mě někdo mluví,tak nez zaváhání rozumim,ale stydim se mluvit...to bych určitě něco posral :D

je to tak, že Slováci skôr hovoria po česky, ale vám to robí problém, lebo ja neviem rozprávame mäkko alebo ako to povedať, vieš čo myslím asi ;):)

Karlos, ak zvládneš povedať "guľôčky sú v jamôčke" :D tak rozprávať zvládneš v pohode

Minuly vikend sme prepili cely , takze tearz len pivecko. NO to asi tak do zájtra vecera ehehe

tomcat dneska decentne lol ?

Maroš: za chvilku jsou u mě ve vlákně.Myslím na Tebe! kol5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.