Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Je fakt že slovenština mi nikdy problém nědělala,ale ty vaše slengy,nářečí apod. :help: ..nad nima se taky občas pozastavim.........To víš..stará škola ještě po slovensky umí a rozumí,ale ta dnešní mládež už skoro vůbec nerozumí.....Na to jsem zrovna nedavno koukal v TV..že pro tu dnešní mládež je slovenština úplně tabu.

Editováno: , autor: karlos3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je fakt že slovenština mi nikdy problém nědělala,ale ty vaše slengy,nářečí apod. :help: ..nad nima se taky občas pozastavim.........To víš..stará škola ještě po slovensky umí a rozumí,ale ta dnešní mládež už skoro vůbec nerozumí.....Na to jsem zrovna nedavno koukal v TV..že pro tu dnešní mládež je slovenština úplně tabu.

to je pravda a nad veľmi veľa výrazmi sa pozastavujú, že čo to vôbec je ;)

Tak ako pre nase deti cestina. Uz je to pre nich dalsi cudzi jazyk. No co no.

slovenské deti vedia v pohode, a je to aj zásluha hlavne česky dabovaných filmov alebo rozprávok, Jirko tu dával aj nejaký článok minule a tam chválili slovenské deti, že vedia a české sú na tom zle...

Odkaz ke komentáři

Je fakt že na slovenských TV jde dost filmů dabovaných česky (Markýza,Joj apod.)......I na firmě se kterou spolupracuju dělá spousta slováků,takže ze slovenštinou přijdu denně do styku......Normálně když na mě někdo mluví,tak nez zaváhání rozumim,ale stydim se mluvit...to bych určitě něco posral :D

Odkaz ke komentáři

Jirko tu dával aj nejaký článok minule a tam chválili slovenské deti, že vedia a české sú na tom zle...

No žádný chválili, naopak si stěžovali, že slovenský děcka chytají z různejch fejzbůků a podobnejch internetů a z televize český móresy a ani netuší, že vlastně nemluví slovensky :p

Editováno: , autor: SKAJA
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...