wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 ale gumu na motore nemám :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 to já taky ne a přesto to jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dneska se mi zdálo že mi odešlo turbo...to byl ale blbej sen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 no to jo, tak dneska se Ti bude snad zdát něco lepšího, jako třeba že se po chvilce vrátilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dneska se mi zdálo že mi odešlo turbo...to byl ale blbej sen! už si jak Turbič :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Ty woe...už je novej den !!! Asi půjdu spát lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 jo, to je dobrej nápad, odložim noťas a překulim se na bok. Dobrou s kobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobrou noc Miloši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 Dobrou i Tobě Romane a hlavně klidný sny o S8 a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jakože čest .) Venku krásně, prej to je jedinečný pro jižní moravu dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 čaute...tak to už každý má radiacu páku zo Superbu? Já ne a ani nevím jak vypadá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 krásne vytvarovaná lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Otázka pro hlavního spamera fora: co se děje s knajpou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Otázka pro hlavního spamera fora: co se děje s knajpou? Romam...ja dávam výpoveď ...v noci mi Skaja dal ešte BAN na 33% kol100 to tam muselo vyzerať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Mároš: nekecej! Fakt jo? Do kolika jste tam plkali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ano mám ban...ja som tam boli asi do pol tretej myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ty woe...to jste dobře prdli.A kde je teda to vlákno? Cenzura? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 (editace) však ty si išiel o trištvrte na dva ...ale sú 2 možnosti...buď to admin zmazal alebo to spravil Skaja, ale podľa mňa to boli oni na Zámečku Editováno: 7. Červen 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 krásne vytvarovaná lol To jsou i jiné věci lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Jo a napadlo je to kolektivně když byli opilí jak dobytek.. Jarda to nahodil jako takovou věc do pranice a Jirka to pod vlivem menšího než malého množštví (alkoholu) udělal Ti kdož nebývají na Zámečku netuší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 No tak to bylo asi hodně náročná noc.Ted budou chrápat do oběda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Podľa mňa išli na autosalon...veď Snížek bol teraz online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Podľa mňa išli na autosalon...veď Snížek bol teraz online Na autosalon v takovém stavu? Nevěřim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ja by som aj veril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ja by som aj veril Ale Sníža vypadal při smyslecha hlavně dával dobré fotografie! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.