Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Maroš opravdu spamuje.. lol a já tomu nechtěl věřit :D

ja nič, takto už aj ty proti mne brojíš?

Spamuje je slabé slovo-napišu Olinovi at mu sebere přístup :smich: To je fakt moc lol

však dávam rady, čo nevidíš, že som Dádovi poradil s dverami? :(

Hhahaaa...Dádo ten snídal asi vtipnou kaši vid?

ja nič, takto už aj ty proti mne brojíš?

to zase ne kol5 kol5 kol5

ještě před chvilkou jsem si tě přece pochvaloval :kol-47: ale jde o to, že jsem nechtěl věřit, že tolko napíšeš, už to vidím na vlastní oči ;)

no keď sme mali rozbité dvere a vymenené tak nám tíež kvapkalo to si pamätám...potom to pritiahli - tie pánty a pohodička B)
Hhahaaa...Dádo ten snídal asi vtipnou kaši vid?

čo nevidíš :p

však dávam rady, čo nevidíš, že som Dádovi poradil s dverami? :(

No počkej a v servise zjistí, že ve střeše je díra jak prase :D :D :D

No jako co mě dostalo, tak pod nohama na tom koberčku se mi objevil záhadný kus dílu.. ale nevím z čeho to je ani kde se to vzalo :help: musím to pak prolízt jako jestli kroupy mi urazily něco v autě, nebo o co jde :)

Tak na to nemám...končim...

Tak na to nemám...končim...

netreba sa vzdávať bez boja :prc: :prc: kol5

No já taky je čas na jídlo a pak jedu pryč ;) akorát škoda, když je venku tak krásně a moje sluníčko na mě nemá čas !!! :076:( páč ji přijede rodinka a ještě mi dává hádanky :kol-49::help: no kde to jsme? :kol-96: aneb kam jsem to dopracoval.. :kol-99:

Jo a napadlo je to kolektivně když byli opilí jak dobytek.. Jarda to nahodil jako takovou věc do pranice a Jirka to pod vlivem menšího než malého množštví (alkoholu) udělal :)

Ti kdož nebývají na Zámečku netuší..

Však ty taky netušíš, protože jinak bys takovej blábol nemohl napsat :p ...bylo v tom něco víc :D

Na autosalon v takovém stavu? Nevěřim!

Proč ne?? ...je to ze zámečku pořád rovně po D1 a až pak u výstaviště jednou sjedeš a seš tam - to odřídíš v jakýmkoliv stavu, na to netřeba maturitu ;)

Já jsem se od Knajpy distancoval už před dloooouhou dobou, ale jak koukám, tak to nepřineslo žádnej účinek :(

Ale jo, přineslo - protože nás nikdo nevychovává a nepoučuje, tak se rozjíždíme čím dál tím více lol

čo ja viem či sa popili na Zámečku...ale pravda je že keď som napísal odpoveď tak som svojimi "špiónskymi" schopnosťami zhodil celé fórum :kol-48::palec2:

No přesně tak, Maroš zhodil fórum a ještě byl pak drzej, tak dostal varování...až se uklidní, zase se mu sundá B)

Skájo: Sníža Vás musi pěkně trénovat! :smich:

Zajímalo by mě koho myslíš tím Vás :Dlol spíš Gábina :p

Omyl :D

Upraveno od dadacek

Však ty taky netušíš, protože jinak bys takovej blábol nemohl napsat :p ...bylo v tom něco víc :D

Nemusím být u všeho ;) ač někdy by se to hodilo lol

Nemusím být u všeho ;) ač někdy by se to hodilo lol

Nesmutni, příště to napravíme ;)

Proč ne?? ...je to ze zámečku pořád rovně po D1 a až pak u výstaviště jednou sjedeš a seš tam - to odřídíš v jakýmkoliv stavu, na to netřeba maturitu ;)

ja som ti to vravel :smich: :smich: :smich:

No přesně tak, Maroš zhodil fórum a ještě byl pak drzej, tak dostal varování...až se uklidní, zase se mu sundá B)

no toto? :feve::aggressive:

čau Dádo ;)

ja som ti to vravel :smich: :smich: :smich:

No však ty víš taky všechno přece, tak jakýpak copak :palec2:

Nesmutni, příště to napravíme ;)

Já snad smutnil? :p a snad ani netřab to napravit lol max po 1 ráno, když jsem "k dispozici" řekněme :)

wr: čus aspon někdo žije..

žijem...ako ty máš nejakú skúšku?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.