wrccko Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ináč všimli ste si, že podpisy niekedy absolútne nefungujú? Kde sa stala chyba...viem, že je obmedzenie ale tie moje 2 riadky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Podpisy sou nastavený tak, že se zobrazí pouze 1x na stránce - iba v prvom príspevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 hustý!!! to je ale na píču! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 No to víš, taky to nevzniklo z hlavy žádnýho aktivního člena nebo admina, ale vymyslel to pan provozovatel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 bez komentára....teda bez podpisu pozrite sa dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 y woe...tady začalo brutálně chcát!!! Ale masakrovitě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Roman to je dobre na houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Tu svieti slniečko a je skoro 30 stupňov.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Čeká mě ještě večerní cestování tak z toho deště nejsem moc nadšenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Copak Romane, nemáš stěrače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Copak Romane, nemáš stěrače Nefungujou mě ale víš jak.. .Skájo psal jsem do knajpy ohledně ubytování na Zámečku.Mysli na mě prosím ohledně rezervačky.Ted tu do cca uterka nebudu tak abych mohl klidně spinkat.Plati? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Čeká mě ještě večerní cestování tak z toho deště nejsem moc nadšenej.. kam ideš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Rakousko a pak směr Itálie.Budu počítám za šest dni zpátky Mároš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 čoveče Romane, s Tvojí chipnutou O2 by si to mel do Rakouska, Itálie a zpět zvládnout rychleji než za šest dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ty woe...to mě nenapadlo člověče...budu o tom přemýšlet! Děkuju za brouka v hlavě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 frigo: dobře ty :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 S tím ubytováním neboj...je tam na dvoře velká trampolína kdyžtak, na té se bude spát jako na moři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 S tím ubytováním neboj...je tam na dvoře velká trampolína kdyžtak, na té se bude spát jako na moři Chájzle!!! Věřim Ti jako svému vedoucímu v práci...tak mě nezklam!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Skaja: díky za tip pro přespání Romčo, tak žádná trampolína tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Hoši hoši, tam se klidně vejdete oba...akorát nevím, jestli to s váma nebude moc házet, až to rozbalíte...no aspoň to bude akčnější, proč ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 A sakra, to sem nedomyslel Romča tam se podnapilej/opilej nedostane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Brej večír, tak se na chvili dostanu k netu a tady prázdno, asik všichni koukaj na Ordinaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 hh.... já ne... já koukám na ČT 1 na válku v tichém oceánu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Ordinaci nebrat...VKVčka to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 mě na noťasu nefunguje nova... jak to dám na novu, tak to chvíli jde a pak to spadne... čt1, čt4 apod. funguje v pohodě!!!! kuafix co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.