SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Když se ti D1 nelíbí, tak po ní nejezdi ...je fakt, že stojí za hovno, ale dostat se po ní z Brna do Prahy za hoďku dá, tak jakýpak copak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak svým způsobem proč ne?? ...bylo by to spravedlivý - každej by si zaplatil to svoje a šmitec. Možná lepší než platit paušálně podle doby platnosti, nemyslíš?? jasně, ale jak pro koho, pro mě určitě ne a pro lidi jako já taky ne, když to tak bude, promítne se to do cen a určité služby a podnikání se budou muset zdražit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak jasný, já bych taky jistě projel víc než teď...ale zase někdo, kdo potřebuje jet jednou za tři měsíce do Prahy to ocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Mohli bychom na to uplatňovat studentské slevy , že Jirko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak jasný, já bych taky jistě projel víc než teď...ale zase někdo, kdo potřebuje jet jednou za tři měsíce do Prahy to ocení ta to mu klidně tu svou paušální půjčím , resp. není pak problém půjčit služební k soukromému cestování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nazdárek, nebyl dneska někdo v Plzni? Chytla si mě tam bouřka a nechutný krupobití, že jsem myslel, že mi to rozfláká auto , naštěstí přežilo bez újmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Viktore: mám ozkoušený že O II ustojí krupobití dokonce 2x.. a bez újmy jakékoliv Akorát mi do ní malinko teklo což je individuální chyba a ne vlastnost.. viz moje téma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak jasný, já bych taky jistě projel víc než teď...ale zase někdo, kdo potřebuje jet jednou za tři měsíce do Prahy to ocení To je fakt. Na denní ježdění to není. Ale stavěl to už Hitler tak co byste chtěli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ale stavěl to už Hitler tak co byste chtěli. Náhodou, Hitlerova D1čka aspoň vydržela, ale cokoliv, co se postaví dneska "moderní metodou" stojí za hovno a do tří let je to uzavřený a v rekonstrukci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To jo, to vydržela ale přesto že sypeme prachy státu, tak jí nikdo moc neudržuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 (editace) Nepřítomnost podpisu v příspěvcích: NO COMMENT. Editováno: 11. Červen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 o tom už sem někde četl, že se podpis zobrazí jen ve Tvém prvním příspěvku na stránce a pak už ne, no nic moc podle mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Já jsem zaujal protestní postavení - tak sem zvědavej, jak dlouho mi to tam vydrží, než to někdo nevydejchá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 tak sem to zkouknul a hlasuji že "toto je kvalitní názor " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Jaký postavení Skajo? Nic tam nevidím. Nebo myslíš ty 3 řádky.... Super.... Kdyby mi to nedalo tolik práce ten podpis tak to taky změním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 si ten svůj aktuální podpis zkopíruj a ulož v .txt a nahoď podpis jako Skaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak to je na mě moc hrr Miloši. Než bych to vykoumal tak embargo zkončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ahoj kluci, jak se vede? btw. dneska v podzemních garážích dělali na zdi nějakou izolaci a když jsem přijel domů, tak jsem to měl na nárzazníku!!! vůbec to nešlo dolů!!! ještě teď to mám na ruce! naštěstí jsem si toho všiml... chjo... serou mě ty lidi, co si neváží věcí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Měl jsi to nafotit, nechat si od někoho napsat papír, že oprava stála tolik a tolik a poslat to provozovateli garáží s tím, že žádáš náhradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukynodc Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Měl jsi to nafotit, nechat si od někoho napsat papír, že oprava stála tolik a tolik a poslat to provozovateli garáží s tím, že žádáš náhradu tak tak, Vorlajz, garáže v Ústí, a kde? Pod Mariánskou? SKAJO podpis supr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 abych řekl pravdu, jsem rád, že se mi to podařilo z auta seškrábnout!!! samozřejmě taky díky ochranné NANO vrstvě!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ty woe já si fakt nemůžu změnit podpis. To mě fakt dost SERE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Ty woe já si fakt nemůžu změnit podpis. To mě fakt dost SERE. A co tam chceš?? ...já sem zjistil, že se tam možná dostanu jako moderátor do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Nech to bejt Jirko. Jenom že mě to vadí.Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 abych řekl pravdu, jsem rád, že se mi to podařilo z auta seškrábnout!!! samozřejmě taky díky ochranné NANO vrstvě!!! :smich: buď dnes alebo zajtra bude testovačka Pájo teš sa :palec2: :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.