Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Když se ti D1 nelíbí, tak po ní nejezdi lol

...je fakt, že stojí za hovno, ale dostat se po ní z Brna do Prahy za hoďku dá, tak jakýpak copak :D

Tak svým způsobem proč ne?? ...bylo by to spravedlivý - každej by si zaplatil to svoje a šmitec. Možná lepší než platit paušálně podle doby platnosti, nemyslíš?? ;)

jasně, ale jak pro koho, pro mě určitě ne a pro lidi jako já taky ne, když to tak bude, promítne se to do cen a určité služby a podnikání se budou muset zdražit

Tak jasný, já bych taky jistě projel víc než teď...ale zase někdo, kdo potřebuje jet jednou za tři měsíce do Prahy to ocení :)

Mohli bychom na to uplatňovat studentské slevy lol , že Jirko :smich: ?

Tak jasný, já bych taky jistě projel víc než teď...ale zase někdo, kdo potřebuje jet jednou za tři měsíce do Prahy to ocení :)

ta to mu klidně tu svou paušální půjčím :) , resp. není pak problém půjčit služební k soukromému cestování

Nazdárek, nebyl dneska někdo v Plzni? Chytla si mě tam bouřka a nechutný krupobití, že jsem myslel, že mi to rozfláká auto :wacko: , naštěstí přežilo bez újmy.

Viktore: mám ozkoušený že O II ustojí krupobití :p dokonce 2x.. a bez újmy jakékoliv ;)

Akorát mi do ní malinko teklo :smich: což je individuální chyba a ne vlastnost.. viz moje téma..

To je fakt. Na denní ježdění to není. Ale stavěl to už Hitler tak co byste chtěli. :smich:

Ale stavěl to už Hitler tak co byste chtěli. :smich:

Náhodou, Hitlerova D1čka aspoň vydržela, ale cokoliv, co se postaví dneska "moderní metodou" stojí za hovno a do tří let je to uzavřený a v rekonstrukci :kol-48:

To jo, to vydržela ale přesto že sypeme prachy státu, tak jí nikdo moc neudržuje.

Nepřítomnost podpisu v příspěvcích: NO COMMENT.

Upraveno od Rosťa19

o tom už sem někde četl, že se podpis zobrazí jen ve Tvém prvním příspěvku na stránce a pak už ne, no nic moc podle mě

Já jsem zaujal protestní postavení - tak sem zvědavej, jak dlouho mi to tam vydrží, než to někdo nevydejchá lol

tak sem to zkouknul a hlasuji že "toto je kvalitní názor :palec2: "

Jaký postavení Skajo? Nic tam nevidím. Nebo myslíš ty 3 řádky.... :smich: Super.... :palec2: Kdyby mi to nedalo tolik práce ten podpis tak to taky změním. ;)

si ten svůj aktuální podpis zkopíruj a ulož v .txt a nahoď podpis jako Skaja ;)

Tak to je na mě moc hrr Miloši. Než bych to vykoumal tak embargo zkončí. ;)

• Autor

ahoj kluci, jak se vede? lol

btw. dneska v podzemních garážích dělali na zdi nějakou izolaci a když jsem přijel domů, tak jsem to měl na nárzazníku!!! :aggressive: vůbec to nešlo dolů!!! ještě teď to mám na ruce! naštěstí jsem si toho všiml... chjo... serou mě ty lidi, co si neváží věcí! :(

Měl jsi to nafotit, nechat si od někoho napsat papír, že oprava stála tolik a tolik a poslat to provozovateli garáží s tím, že žádáš náhradu ;)

Měl jsi to nafotit, nechat si od někoho napsat papír, že oprava stála tolik a tolik a poslat to provozovateli garáží s tím, že žádáš náhradu ;)

tak tak,

Vorlajz, garáže v Ústí, a kde? Pod Mariánskou?

SKAJO podpis supr... :rock::smich:

• Autor

abych řekl pravdu, jsem rád, že se mi to podařilo z auta seškrábnout!!! samozřejmě taky díky ochranné NANO vrstvě!!! lol:palec:

Ty woe já si fakt nemůžu změnit podpis. To mě fakt dost SERE. :aggressive:

Ty woe já si fakt nemůžu změnit podpis. To mě fakt dost SERE. :aggressive:

A co tam chceš?? ...já sem zjistil, že se tam možná dostanu jako moderátor do toho

Nech to bejt Jirko. Jenom že mě to vadí.Díky. :palec2:

abych řekl pravdu, jsem rád, že se mi to podařilo z auta seškrábnout!!! samozřejmě taky díky ochranné NANO vrstvě!!! lol:palec:

lol:smich: :smich:

buď dnes alebo zajtra bude testovačka Pájo teš sa :kol-48::palec2: :palec2: :palec2: :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.