Březen 26, 200916 r bavia na exprese, to je dobré tak na dopravný servis nechcelo sa mi už púšťať player a bavia budeš sa smiať možno to je jedno http://www.youtube.com/watch?v=UIE3xFbNFKY taliansku anglinu také na pohodovú jazdu žiaden rock ale chytľavá pesnička ako patapatapon :D:D
Březen 26, 200916 r Autor hele, všimli jste si jedné věci..., že v sekc i O II je víc slováků a češi zatím kupujou jenom F II... rofl... a pak je tu Karlos a ten bere OOOO !!!
Březen 26, 200916 r aháá ták, to hej nieje problém, som počul že u vás tam stavaju bedmintonovú halu...
Březen 26, 200916 r Poslušně hlásim že jsem svůj slib vyplnil a fotky nahrál ke mě do vlákna...čtyři díry jsou na světě...
Březen 26, 200916 r hanlivé veci na 2.0 FSI máme zakázané zbierať lebo podľa jedného člena fóra je to bezporuchový naj motor...
Březen 26, 200916 r aháá ták, to hej nieje problém, som počul že u vás tam stavaju bedmintonovú halu... kde??? myslíš tú telocvičňu školy na Sekčove;) hanlivé veci na 2.0 FSI máme zakázané zbierať lebo podľa jedného člena fóra je to bezporuchový naj motor... bezporuchový by som ani nepovedal
Březen 26, 200916 r Autor hanlivé veci na 2.0 FSI máme zakázané zbierať lebo podľa jedného člena fóra je to bezporuchový naj motor... omg to psal kdo???
Březen 26, 200916 r neviem asi, minule na markize davali v novinách že postavia národné bedmintonové centrum, myslím že sekčov spomínali ale neviem presne
Březen 26, 200916 r ...tak ten Hagyari si navymýšľa toľko kravín ako iný primátor nikdy, ak na Sekčove, tak jedine Bernolákova škola, tam je dosť velká telocvična
Březen 26, 200916 r aha tak to verím, aj v KE už sa "realizovalo" toľko vecí, len my ich dajak nevidíme...
Březen 26, 200916 r mneký L se dela tak, že stlačiš shift, potom to pri backspace a tak l ...my to máme pri číslach poľovník je jagrik
Březen 26, 200916 r Maroš: Panáka máš v knajpě, Pája pořád slibuje a nic nenalejvá...beztak to na nás jen hraje a sudy má prázdný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.