kully Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Romarioo: uz jsem prolezl pres 20 stranek a porad jsem nedosel k tomu vyfuku To jsi nekde koupil hotovy vyfuk a nechal jen vymenit koncovky nebo cely vyfuk ti delali na miru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 nemá niekto cestu do Brna zo Slovenska? asi nie Maroš ja ti asi moc nepomôžem, že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jdu to najit...momentik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Romarioo: uz jsem prolezl pres 20 stranek a porad jsem nedosel k tomu vyfuku To jsi nekde koupil hotovy vyfuk a nechal jen vymenit koncovky nebo cely vyfuk ti delali na miru ? Někde tady to je Kully. Tak to projeď dopředu a dozadu je tam i ta montáž. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=3200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=2950 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jj, projizdim to nekde od strany 90 a ted jsem na 120 a konecne jsem na to narazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jj, projizdim to nekde od strany 90 a ted jsem na 120 a konecne jsem na to narazil takhle poctivě moje vlákno asi nikdo neprocházel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 No uz jsem prave na to pred nejakou dobou narazil a ted jsem to spis projizdel nez poctive cetl. Poctive ctu prispevky, kde se hovori o vyfuku Jeste jsem nenasel na kolik te to cele vyslo ? Prace je odvedena fakt suprove a uvazuju az budu mit auto, ze si udelam vylet 250 km a necham si to udelat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Počítej něco okolo 7 tisic ale na přesnou cenu bys musel zavolat sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 takhle poctivě moje vlákno asi nikdo neprocházel! Já teda jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Rosto: tak jak s tim Brnem? Přijedeš na 10 do HK nebo co mysliš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Počítej něco okolo 7 tisic ale na přesnou cenu bys musel zavolat sám. A co vse ti za tuto cenu delali ? Mas tam jiny tlumic z ktereho vedou dve trubky pro koncovky a na koncovkach navareze origo koncovky RS ? To vse te vyslo na 7 tis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Kully: zavolej mi na 602345112 a dáme řeč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Rosto: tak jak s tim Brnem? Přijedeš na 10 do HK nebo co mysliš? Zavolám ti jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zavolám ti jo ? OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Zavolám ti jo ? Tady cítím ěnjaký tajnůstkaření ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Tady cítím ěnjaký tajnůstkaření ? Dád: nežárli! Tebe mám taky rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Romčo, no jenom aby .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Maroš ja ti asi moc nepomôžem, že??? ako dalo by sa, ale to by bolo komplikované, ešte neviem podľa situácie, ale mám ako prísť a potom mám Taxi Taxi Rosťo: behačky okolo domu + nemocnica atd. a iné veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dád: nežárli! Tebe mám taky rád. A vůbec od čeho jsou konferenční hovory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ako dalo by sa, ale to by bolo komplikované, ešte neviem podľa situácie, ale mám ako prísť a potom mám Taxi TaxiRosťo: behačky okolo domu + nemocnica atd. a iné veci To chápu Maroš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tak tohle je síla. http://www.novinky.cz/internet-a-pc/171643...ony-dolaru.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Tohle znate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Je to borec a má pravdu - kde je napsaný, že nemůžeš mít v paneláku kamna?? ...a co, že dítě potřebuje spát...on potřebuje dřevo na zimu :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Jj. Ondro Už jsem to viděl Na netu jsou ještě nějaký baby s kozama a nějakej špion (Maroš) a chemik nebo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.