Červen 18, 200916 r Romarioo: uz jsem prolezl pres 20 stranek a porad jsem nedosel k tomu vyfuku To jsi nekde koupil hotovy vyfuk a nechal jen vymenit koncovky nebo cely vyfuk ti delali na miru ?
Červen 18, 200916 r nemá niekto cestu do Brna zo Slovenska? asi nie Maroš ja ti asi moc nepomôžem, že???
Červen 18, 200916 r Romarioo: uz jsem prolezl pres 20 stranek a porad jsem nedosel k tomu vyfuku To jsi nekde koupil hotovy vyfuk a nechal jen vymenit koncovky nebo cely vyfuk ti delali na miru ? Někde tady to je Kully. Tak to projeď dopředu a dozadu je tam i ta montáž. http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...000&st=3200
Červen 18, 200916 r Jj, projizdim to nekde od strany 90 a ted jsem na 120 a konecne jsem na to narazil
Červen 18, 200916 r Jj, projizdim to nekde od strany 90 a ted jsem na 120 a konecne jsem na to narazil takhle poctivě moje vlákno asi nikdo neprocházel!
Červen 18, 200916 r No uz jsem prave na to pred nejakou dobou narazil a ted jsem to spis projizdel nez poctive cetl. Poctive ctu prispevky, kde se hovori o vyfuku Jeste jsem nenasel na kolik te to cele vyslo ? Prace je odvedena fakt suprove a uvazuju az budu mit auto, ze si udelam vylet 250 km a necham si to udelat.
Červen 18, 200916 r Počítej něco okolo 7 tisic ale na přesnou cenu bys musel zavolat sám. A co vse ti za tuto cenu delali ? Mas tam jiny tlumic z ktereho vedou dve trubky pro koncovky a na koncovkach navareze origo koncovky RS ? To vse te vyslo na 7 tis ?
Červen 18, 200916 r Maroš ja ti asi moc nepomôžem, že??? ako dalo by sa, ale to by bolo komplikované, ešte neviem podľa situácie, ale mám ako prísť a potom mám Taxi Taxi Rosťo: behačky okolo domu + nemocnica atd. a iné veci
Červen 18, 200916 r ako dalo by sa, ale to by bolo komplikované, ešte neviem podľa situácie, ale mám ako prísť a potom mám Taxi TaxiRosťo: behačky okolo domu + nemocnica atd. a iné veci To chápu Maroš.
Červen 19, 200916 r Je to borec a má pravdu - kde je napsaný, že nemůžeš mít v paneláku kamna?? ...a co, že dítě potřebuje spát...on potřebuje dřevo na zimu :kol-98:
Červen 19, 200916 r Jj. Ondro Už jsem to viděl Na netu jsou ještě nějaký baby s kozama a nějakej špion (Maroš) a chemik nebo co to je.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.