karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To už je zas nějak moc těch 1340km....to je tak při spotřebě pod 4L..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Uz vam tu chyba len Marios. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hmmmm karlos má ale odhad http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...t&p=1074462 :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tomcat: hoď nám jeden steak alebo kuracie stehno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky jsem pomyslel na Mariose při tom dojezdu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nj ale s takovou spotrebou jde pozitek z jizdy zcela bokem.. to je o nicem, to jsem si mohl koupit Renault twingo 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A hlavně je to nereálny Michale.1200 beru jako fakt maximálku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nj ale s takovou spotrebou jde pozitek z jizdy zcela bokem.. to je o nicem, to jsem si mohl koupit Renault twingo 1.0 vole máme fízlov na každom kroku nie ako u vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mě jednou vycházel dojezd přes 800 km... faktem taky je, že 4x4 má větší nádrž... cca o 5 litrů jak ty vaše prdítka 4x2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To se mi už u 1.9TDI několikrát stalo..naposledy když jsem jel od bráchy z Letňan a jak jsem se napojil na Teplickou směrem do centra,tak jsem tam odřadil na pětku,zakecal jsem se do tel.a auto nechal plout jen na ten kvalt až dolu do Holešovic a dole čumim jak puk..dojezd 1400km...tak to přepnu na spotřebu a tam bylo 3,1L....ale stačilo najet na normál.režim jízdy a hned to lezlo nahoru a dojezd dolu.....ale do těch 1200km to je realný.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No vsak pani policiste vedi proc tam jsou, slovaci jezdi jak hovada, dobre vam tak nee, nic proti hosi, mam vas rad Romane: Ja jsem jeste nevidel na Maxiku cifru vyssi nez 960km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 wrccko tu mas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ej ale si mi narobil chute Michal, to doteraz chodili Češi sa vyšantiť na Slovensko, ale už nebudú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hmm hmm, asi jedu do KFC drive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mě jednou vycházel dojezd přes 800 km... faktem taky je, že 4x4 má větší nádrž... cca o 5 litrů jak ty vaše prdítka 4x2 :D [/quotm na mojom prdítku mám 370l nádrž a spotrebu ako otesánek po meste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Este jedna z chaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Len chute ste mi tu narobili... ešte som sa nedostal k večeri a chcel som sa na ňu už vykašlať, že idem rovno spať... ale asi ešte navštívim chladničku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tomcat, teraz mi škvŕka vorlík, kde máš tie knekebroty na diétu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Este jedna z chaty Tak to je brutální...si někdo musel hódně vyhrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A este par z opekacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 XXXTomcatXXX:..hele nechceš jít někam s těma fotkama s těch žranic.....akorát jsem dostal hlad jako kráva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A dve foto na postreh. Najdi rozdiel. TOMCAT vs. TERMINATOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Karlosi, tak si dej jogurt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Karlos: přesně tak! Jidlo sem nedávejte bejci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 OK, uz nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.