karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ty si děláš prdel,ale fakt už jsem byl zevlovat v kuchyni co bych do sebe ještě dal na dobrou noc.......ale prdim na to.....to už jsem kolikrát udělal a pak jsem v posteli hekal jak děvka,ale né rozkoší,ale proto jakej jsem debil že jsem to neměl na noc žrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 môžeš, ale až zajtra naobed najskôr vorlík: no žeby som si pre jeden skočil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 karlos, tie OII predávaš do áčiek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Oki hoši, tak idem na kute. Tak dobrou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 narobil si nám chute a ty sa poberieš do kute, to človek nevidel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dneska, když jsem byl v podzemních garážích, tak tam natáčel nějakej maník z český televize a když jsem vyjížděl, tak mě bral zepředu i zezadu... neviděli jste tedy náhodou dneska v televizi Otesánka???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja už tiež idem spať... síce ráno vstávam až o siedmej, ale jazdím celú noc takže sa potom dostanem domov až v sobotu ráno za svetla... Dobrou noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Wrccko:Ne ne...obě prodávám taxikářům,budou drandit po Praze u AAA-taxi a hned je budou dávat do tí hnusný žlutý folie na kterou jdou hned zítra ....dohodil mi je jeden kolega...ten jeden měl starý Mondeo a ten druhej OI... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 karlos tie folie sú fakt brutálne, ked je to nové auto, tak potom pri predaji na laku nie je ani škrabanček, niekde som videl aj celý postup ako to lepia, je to dosť dobré a tých žltých po Prahe jazdí až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pokud Vam to pudje timto tempem, mate za mesic vic stran jak Hospoda 2009 c.8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Doli: to víš...spojuje nás společnej cíl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To se jdu schvalne podivat kdo ma dneska nejvic prispevku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ale moc dlouho to nevydrží...pár taxikářů co znám to maj po 3.letech jak trhací kalendář......Docela lituju ty auta....já jim dal takovou péči a když tu byli ty dva nastavající majitelé se domluvit a viděl jsem ty jejich auta po 4-5.letech ježdění po Praze+evidentně se o to ani moc nestaraj,tak je mi těch OII až líto....Ono zas na druhou stranu jsem rád že jsem vůbec nikho sehnal...v téhle době prodat auto je docela umění a ještě za nějaký slušný peníze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jirko kedy vyrážaš zajtra? rád by som išiel s tebou aj ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Doli: nekoukej na to protože to je průměr!!! Dnes jsem tady byl pouze navečer a přes den skoro nic takže takhle to nejde brát-myslím to vážně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 karlos ináč musím ti povedať, že obdivujem tvoje vozenie sa po Prahe , musíš to mať poriadne premakané, spýtam sa ťa, poznáš križovatku ako sa ide na Florenc a potom hore na Husineckú a nad tým ide dialnica od Nuseláku? Podľa mňa je to dosť brutálna križovatka je ešte niečo podobné v Prahe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Doli: nekoukej na to protože to je průměr!!! Dnes jsem tady byl pouze navečer a přes den skoro nic takže takhle to nejde brát-myslím to vážně! a to som bol pred chvíľou prvý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jirko kedy vyrážaš zajtra? rád by som išiel s tebou aj ja Já vyrážím asi kolem jedné odpoledne...ve dvě máme scuka v brnisku, klidně se můžeš přidat...někam už tě vmáčkneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 wrccko myslím, že aj budeš prvý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vorlajz: cena je daná ale podrobnosti dáme dokupy-to neni problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jj,vím U Bulhara.......ta neni tak hrozná....akorát neni moc dobrá když nejdou semafory,potom je to parkoviště a takové to "kdo dřív přijde,ten dřív mele".....Neni to tak hrozný.......Našteští už toho tolik po Praze nenajezdim jako v 90.letech..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jsem se ptal, jestli jste náhodou neviděli dneska otesánka v tv a vy na to vůbec nereagujete! seru na vás!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 wrccko myslím, že aj budeš prvý... nemal si už ísť spať? tak tá križovatka je divne riešená, lebo tam sú ešte nejaké semafóry v strede, čo je trochu blbé no... a Bulhar je tam kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Přeju všem dobrou noc.Váš vejfukovej Románek onánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ty vole Vorlíku.....ted jsem tu vybouchnul smíchy že i pes tu na mě čumí jak puk.......Ty máš seky :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.