wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jsem se ptal, jestli jste náhodou neviděli dneska otesánka v tv a vy na to vůbec nereagujete! seru na vás!!! nie nevidel, a ani nikdy naživo, iba jeho bratov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 onánek zatím nejsi... a zdá se, že ani nebudeš... páč zatím jsem žádnou objednávku nedostal! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nemal si už ísť spať? no šak už idem, len sa nejako nemôžem odlepiť odtiaľto... Vorlíku ja telku nekukám... Už vážne dobrúúú... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já vyrážím asi kolem jedné odpoledne...ve dvě máme scuka v brnisku, klidně se můžeš přidat...někam už tě vmáčkneme budeš mať SMS servis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká...... áno presne už viem tá úzka kde dosť áut odbočuje skratkou do centra tam sú myslím aj nejaké technické služby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no tak koukám, že se odpovědi nedočkám... tak brou děcka... brou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Přesně tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no tak koukám, že se odpovědi nedočkám... tak brou děcka... brou... si pozri archív správ ČT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vorlíku neviděl jsem tvýho Otesánka....bohužel...... Taky to asi půjdu pomalu zalomit.....zítra mě čeká to dementní vyřizování spojené z prodejem aut,tak se na to moc netěšim...snad to půjde rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vorlajz:co si měl vůbec za káru před Otesánkem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 budeš mať SMS servis? Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Karlosi... měl jsem O I lift - antracite - 1.6 MPI ... a před tím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 vorlajz tu máš intenzitu xenónov, čo preberáte, môžeš to porovnať http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3860&st=500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak zahráte si malého milionára? ja pevne verím, že Fabie S2000 nesklamú :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky jedna s těch nejlepších komibancí pro OI....to měl známej a chválil to kudy chodil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Maroši, ale to chce porovnat vedle sebe, z těch fotek toho moc nevyčtu!!! ale přesto díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak s tím mým ročním nájezdem byla ta jedna šestka jasná volba! měl jsem to auto hodně rád..., ale od tý doby co jezdím Scoutem vím, co jsou to pořádný jízdní vlastnosti a výkon motoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 karlos, čo sme to mali, tak otec si pochvaľoval, ale potom prdla spojka a až po výmene to išlo ako "delo" to fakt bol to ohromný rozdiel, je to slušný motor, ale v meste tiež nič moc spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Kucí dobrou...jdu ještě do toho slejváku lehce vyvenčit psíka a pak šipka rovnou na kutě.....Tak zítra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrú karlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrou Karlíto, dobrou!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobrou, Karliku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 já myslím Karlosi, že bys na sraz měl přijet... jsi taková ikona tohoto fóra... teda hlavně ty tvoje slohy!!! a to mylsím v dobrém! dovolím si citovať vorlajza keď som si teraz pozeral fotky 4 výfukov, fakt tie slohy sú super a skúsenosti na nezaplatenie :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak hele wrccko, mame psat do chatu, ale stoji tu rec, tak to rozhybej chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.