Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jsem se ptal, jestli jste náhodou neviděli dneska otesánka v tv a vy na to vůbec nereagujete! :( seru na vás!!! lol

nie nevidel, a ani nikdy naživo, iba jeho bratov :D:smich:

• Autor

onánek zatím nejsi... a zdá se, že ani nebudeš... páč zatím jsem žádnou objednávku nedostal! :feve:

Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká......

nemal si už ísť spať?

no šak už idem, len sa nejako nemôžem odlepiť odtiaľto... ;)

Vorlíku ja telku nekukám... lol

Už vážne dobrúúú...

Já vyrážím asi kolem jedné odpoledne...ve dvě máme scuka v brnisku, klidně se můžeš přidat...někam už tě vmáčkneme :kol-31:

budeš mať SMS servis? lol

Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká......

áno presne už viem tá úzka kde dosť áut odbočuje skratkou do centra ;) tam sú myslím aj nejaké technické služby ;)

• Autor

no tak koukám, že se odpovědi nedočkám... tak brou děcka... brou...

Přesně tak...

no tak koukám, že se odpovědi nedočkám... tak brou děcka... brou...

si pozri archív správ ČT ;)

Vorlíku neviděl jsem tvýho Otesánka....bohužel......

Taky to asi půjdu pomalu zalomit.....zítra mě čeká to dementní vyřizování spojené z prodejem aut,tak se na to moc netěšim...snad to půjde rychle...

Vorlajz:co si měl vůbec za káru před Otesánkem???

budeš mať SMS servis? lol

Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak :)

• Autor

Karlosi... měl jsem O I lift - antracite - 1.6 MPI ... :palec2: a před tím nic :D

Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak :)

zahráte si malého milionára?:D ja pevne verím, že Fabie S2000 nesklamú :palec2: :palec2:

Taky jedna s těch nejlepších komibancí pro OI....to měl známej a chválil to kudy chodil....

• Autor

Maroši, ale to chce porovnat vedle sebe, z těch fotek toho moc nevyčtu!!! ale přesto díky!!! ;)

• Autor

tak s tím mým ročním nájezdem byla ta jedna šestka jasná volba! :) měl jsem to auto hodně rád..., ale od tý doby co jezdím Scoutem vím, co jsou to pořádný jízdní vlastnosti a výkon motoru!

karlos, čo sme to mali, tak otec si pochvaľoval, ale potom prdla spojka a až po výmene to išlo ako "delo" to fakt :) bol to ohromný rozdiel, je to slušný motor, ale v meste tiež nič moc spotreba :)

Kucí dobrou...jdu ještě do toho slejváku lehce vyvenčit psíka a pak šipka rovnou na kutě.....Tak zítra.. :)

dobrú karlos ;):kol-57::kol-135:

• Autor

dobrou Karlíto, dobrou!!! kol119

Dobrou, Karliku :smich:

já myslím Karlosi, že bys na sraz měl přijet... jsi taková ikona tohoto fóra... teda hlavně ty tvoje slohy!!! :palec2: a to mylsím v dobrém! ;)

dovolím si citovať vorlajza keď som si teraz pozeral fotky 4 výfukov, fakt tie slohy sú super a skúsenosti na nezaplatenie :palec2: :palec2:

tak hele wrccko, mame psat do chatu, ale stoji tu rec, tak to rozhybej chlape :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.