Březen 26, 200916 r jsem se ptal, jestli jste náhodou neviděli dneska otesánka v tv a vy na to vůbec nereagujete! seru na vás!!! nie nevidel, a ani nikdy naživo, iba jeho bratov
Březen 26, 200916 r Autor onánek zatím nejsi... a zdá se, že ani nebudeš... páč zatím jsem žádnou objednávku nedostal!
Březen 26, 200916 r Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká......
Březen 26, 200916 r nemal si už ísť spať? no šak už idem, len sa nejako nemôžem odlepiť odtiaľto... Vorlíku ja telku nekukám... Už vážne dobrúúú...
Březen 26, 200916 r Já vyrážím asi kolem jedné odpoledne...ve dvě máme scuka v brnisku, klidně se můžeš přidat...někam už tě vmáčkneme budeš mať SMS servis?
Březen 26, 200916 r Wrccko:U BUlhara je malá ulička co vede pod tou magistrálou přímo u té křižovatky..směrem k hl.nádraží....proto se tam tomu tak řiká...... áno presne už viem tá úzka kde dosť áut odbočuje skratkou do centra tam sú myslím aj nejaké technické služby
Březen 26, 200916 r no tak koukám, že se odpovědi nedočkám... tak brou děcka... brou... si pozri archív správ ČT
Březen 26, 200916 r Vorlíku neviděl jsem tvýho Otesánka....bohužel...... Taky to asi půjdu pomalu zalomit.....zítra mě čeká to dementní vyřizování spojené z prodejem aut,tak se na to moc netěšim...snad to půjde rychle...
Březen 26, 200916 r budeš mať SMS servis? Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak
Březen 26, 200916 r vorlajz tu máš intenzitu xenónov, čo preberáte, môžeš to porovnať http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...3860&st=500
Březen 26, 200916 r Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak zahráte si malého milionára? ja pevne verím, že Fabie S2000 nesklamú :palec2:
Březen 26, 200916 r Taky jedna s těch nejlepších komibancí pro OI....to měl známej a chválil to kudy chodil....
Březen 26, 200916 r Autor Maroši, ale to chce porovnat vedle sebe, z těch fotek toho moc nevyčtu!!! ale přesto díky!!!
Březen 26, 200916 r Autor tak s tím mým ročním nájezdem byla ta jedna šestka jasná volba! měl jsem to auto hodně rád..., ale od tý doby co jezdím Scoutem vím, co jsou to pořádný jízdní vlastnosti a výkon motoru!
Březen 26, 200916 r karlos, čo sme to mali, tak otec si pochvaľoval, ale potom prdla spojka a až po výmene to išlo ako "delo" to fakt bol to ohromný rozdiel, je to slušný motor, ale v meste tiež nič moc spotreba
Březen 26, 200916 r Kucí dobrou...jdu ještě do toho slejváku lehce vyvenčit psíka a pak šipka rovnou na kutě.....Tak zítra..
Březen 26, 200916 r já myslím Karlosi, že bys na sraz měl přijet... jsi taková ikona tohoto fóra... teda hlavně ty tvoje slohy!!! a to mylsím v dobrém! dovolím si citovať vorlajza keď som si teraz pozeral fotky 4 výfukov, fakt tie slohy sú super a skúsenosti na nezaplatenie :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.