Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

budeš mať SMS servis? lol

Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nebudu, ale můžu to průběžně konzultovat s přítelem na telefounu, to se osvědčilo už při Monte Carlu, kdy jsem musel valit na nějakou akci (tuším narozky kamoša) a pak sem nemohl přečíst na mobilu malinký textíky z netu, tak sem volal Dolimu a zjišťoval co a jak :)

zahráte si malého milionára?:D ja pevne verím, že Fabie S2000 nesklamú :palec2: :palec2:

Odkaz ke komentáři

já myslím Karlosi, že bys na sraz měl přijet... jsi taková ikona tohoto fóra... teda hlavně ty tvoje slohy!!! :palec2: a to mylsím v dobrém! ;)

dovolím si citovať vorlajza keď som si teraz pozeral fotky 4 výfukov, fakt tie slohy sú super a skúsenosti na nezaplatenie :palec2: :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...