Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Chlapi, kdyz ted vsichni chodime sem, tak se zeptam tady, prece vice hlav, vice vi. Takze, nemate nekdo zkusenost kolik se tak pohybujou ceny lakovani zadniho narazniku? Muzete treba napsat cenu ve Skoda servise a pak nekde v lakovne. A nevite nekdo, jestli se da nekde sehnat bokem barva-magicka perlet?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

název článku: "NENASYTA" ... :smich: ... no však Otesánek byl nenasyta :D

cituji pana Jindřicha Kottka, autokrosového veterána: "Testovaný vůz poháněl benzinový dvoulitr s výkonem 110 kW. S autem si agrgát poradí bez požízí, ale za svou práci si nechá dobře zaplatit. Průměrně jsem jezdil svižným tempem za téměr 10 litrů. Což není nejméně.... "

No, to asi řadil jenom do trojky ne? :D

Odkaz ke komentáři

Ako kedy, podľa toho ako sa mi chce... lol

Teraz pôjdem na OMV do umyvárky len tak narýchlo, ale niekedy tam dávam aj ten najdrahší s voskom a všeličím...

A keď sa mi chce chodím si auto umyť sám do ručnej umyvárky, len tu potom trochu problém s usušením a tie zaschnuté kvapky vody sú hneď vidieť, šak to poznáš ;) len na čiernej je to ešte horšie...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...