Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

Kdyz uz jste tu zalozili ten chat, tak me nenapada kam jinam polozit muj dotaz nez sem.

Mam v planu si koupit OII RS (mirne jetou), benzin je jistota, ale jsem na vazkach s barvou.

Cervenou, cernou a stribrnou jsem zavrhl hned. Bila je pekna, ale asi bych do ni taky nesel.

Puvodne jsem byl rozhodnuty pro MODROU RACE, ale kdyz jsem na vlastni oci uvidel ZLUTOU SPRINT, tak si ted nejsem jisty.

Zluta je nadherna, ale v mem okoli by si nikdo zlute auto nekoupil a pritom ji jeste ve zlute ani nevideli.

Rikal jsem si, ze vetsina RS jezdi prave modrych a proto bych sel do zlute, jenze tech je snad nejmin.

Takze nevim do ceho teda jit, nijak na ni nespecham, ale zase nechci cekat moc dlouho :)

Klidne bych sel i do automatu, ale co jsem videl, tak tech je v RS snad jen 2%, takze nemam sanci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P.T. ani nevím co dneska budu dělat... co vím jistě, tak chci koukat na fotbal :) hrajeme dnes ve Slovinsku kvalifikaci na MS :)

Kully... kup prostě takovou, která se ti líbí... 100 lidí 100 chutí... ta žlutá se nebude líbit všem, stejně jako modrá nebo červená! ;) a co se týče automatu, tak ten se dělá fakt krátce... navíc, já bych RS s automatem nechtěl! °)

Odkaz ke komentáři

Já tu ted nemám u sebe žádnou OII,ale zítra dopol.se má zastavit brácha a ten má ecobox v OII taky,tak ti to vyfotim nebo max.až odpol.pojedu do garáže,tak ti to vyfotim u nějaké z mé OII......neni to nic.....připojuje se to zepředu na svorkovnici co je čidlo nafty...

Na to som zvedavý aj ja Karlosi... písal tam mail, ale zatiaľ ešte žiadna odpoveď, tak uvidím či sa niečo od nich dozviem...

Odkaz ke komentáři

Ahoj wrccko...

v stredu som im písal mail a zatiaľ žiadna odpovaď... :feve: no uvidím...

Je to smutné, ale pri takej súťaži sa stáva, že sa šmyknú a idú mimo trať a s tým by mali aj diváci počítať...

Celkom v kľude bola celá noc, na to že som bol max 10km od mesta najazdil som 240km tak to bol taký slabší priemer...

Odkaz ke komentáři

bol som už pár krát pri takomto ako vyleteli, naposledy v Prahe na šprinte sme nevideli ani jednu skúšku ;) a v Bystrici pred 5 rokmi som bol priamo na mieste, čo sa zabil pilot do stromu na mestskom okruhu :feve: ..celkovo je viacej rally, ktoré zrušili a bol som tam, nejako sa to rozmáha :aggressive: :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...