Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Taky jsem byl přimym svědkem dopravní nehody...a nikomu to nepřeju. Jsem dost citlivej člověk ale v ten moment když jsem byl 20 metrů před nárazem obou vozidel jsem přestal přemýšlet hlavou...NEPŘEJU NIKOMU. Byl jsem v autě s manželkou která je zdravotní sestra...jednal jsem děsně impulzivně a kdyby mě to někdo vyprávěl tak bych tomu nevěřil...zachránili jsme dva lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 hustý, tleskám. nevím, jestli bych uměl reagovat stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Luke: na stoprocent bys reagoval stejně.Já nesnáším krev ale když jsem vytahoval toho chlapa z auta tak mi to nic nedělalo...nepřemýšlel jsem třeba ani o tom že to auto muže bouchnout...prostě totální okno! Prostě Luky-děláš to automaticky bez přemýšlení.Fakt že jo.Věř mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ja som bol aj na kurze prvej pomoci... Roman ale po oživení zraneného, by museli oživovať asi aj mňa :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Maroš: to samé co jsem napsal Lukymu plati pro všechny...aspon když člověk neni uplně vypatlanej tak má za cíl zachránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jsou věci na který nepotřebuješ přemýšlet, prostě to děláš, protože "musíš".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Roberte: ano.Taky se to dá takhle říct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Přesně jak píše Romariooo.......mě sice krev apod.nevadí,ale v tu chvíly jestli ti něco vadí nebo ne je ti ukradený..nad takovýma věcma nepřemýšlíš a jdeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Trosku veseleji - Vorliku diky za fotky! Pekne se povedly i kdyz bylo hnusne Jdu spat, rano brzo mizim pryc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 P.T doufám že se stavíš!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tomcat tak nič nepovieš na výhru Skalice? P.T. dobú noc a nezabudni si zmeniť čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Roberte: máš dotaz ve svém vlákně ode mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to super, ale som to nemohol pozerat velmi dobre. Kukali sme to u kolegu na compe. Bol som tam na oslave. Takze to sekalo ako sa len dalo. Len teraz dufam, ze Slovanu spadne ten frajersky hrebienok. No uvidime zajtra HC ci nedopadnu ako Slovan. Lebo ten vykon co predviedli vcera bol na zaplakanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Roman, čo je tu napísané http://halbot.haluze.sk/?id=4841 Tomcat....HC zajtra musia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Maroš: je tam napsáno že by ráno miloval podstatně víc kdyby začínalo podstatně déle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Dnes sme si boli s kamosom spravit dve Test drive. On pokukuje po novom Golfe a chcel si skusit ten s 1,4 TSI 120 koni. Oproti mojemu PD je to tiche ze skoro nic nepocut, ale zase sa musi tocit do vysokych otacok. No a ja som si potom vyskusal nove VW Scirocco s 1,4 TSI 160 koni. Bolo trosku hlucnejsie, lebo malo asi sportovo ladeny vyfuk. Sedacky naprosto uzasne, sedel som v nich ako prikovany. A vyzorovo je tu fakt super auticko a kto sa chce vysantit tak s tym motor sa to da uplne v pohode. Spotreba bola asi cca 9 l za hodinku jazdy v meste a to sme ich vytacali na max. Este tam mali aj Scirocco s 2,0 TFSI 200 koni ale to bolo len v showroomu ale vyzeralo uuuuzasne. Editováno: 28. Březen 2009, autor: XXX TOMCAT XXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tak si si to užil, pekne to scirocco je fakt super a nový golfík tiež ...pre zainteresovaných google pre cigánov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak to som si uzil. Ten golfik je pekny len ked v plnej palbe a cierny. A Scirocco deto. Len co ma stvalo a zarazilo,ze Scirocco ma este stary Climatronic a aj budiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to scirocco je pekné aj sivé a race blue ale interiér má OII krajší ako golf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tam mali jedno cierne vo vnutri. 2,0 200 koni. Vzadu to malo gumy 235/45/17. Ale kamos potom povedal ze sa mu sedi lepsie v mojej OII ako vo VW. Heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 TAk vyzera Scirocco z vnutra. No starina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 fabia 2 vyzerá lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Asi to zabalim chlapci...a půjdu plnit manželsky povinnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tomcat tak zohnal si ten odvoz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zatial nie. Tak vyzera, ze pojdem vlakom co ide o polnoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.