P.T. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 P.T doufám že se stavíš!? Doufam ze mi to vyjde Ozvu se jak se vratim ze sluzebky (pondeli, utery).. Jinak vsem krasne nedelni rano, ja mizim do prace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Krásné dobré ránko z Hradce Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zdravim Romario Tentokrat z Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 P.T: jaktože pracuješ i v neděli? Taky Tě zdravím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 No ja mam vetsinou tyden praci a tyden volno Vcetne vikendu, svatku a tak Ale nestezuju si. Musim koncit a jit pracovat. Cao! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dobre rano vsem, tak dneska je pro zmenu v Ostrave hnusne, chcije a chcije, ale je pomerne teplo. Nicmene se neda nic delat, takze budu nejspis cely den doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj Michale.Tak jak je? Už jsi to rozchodil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ty voe ani mi to uz nepripominej. Aspon ze prsi, jinak bych se na to sel zase podivat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Pořád se rozhoduju...dát letní nebo ještě ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Seckej jeste tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ahoj...dobré ráno takto na obed + hodina :smich: Letné nie ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ten posunutej čas mě sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Me tez, jsem nevyspany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zdravim chlapáci... Mě teda normálně změna času nevadí,ale dnes ráno jsem myslel že puknu vzteky.....Já velkej fanda F1 jsem si nařídil budíka na 7:15 abych mohl sledovat přímej přenos,ale večer jsem si zapoměl přeřídit hodiny a když mi ráno začal řvát v 7:15 budík,tak už bylo vlastně 8:15....když si připravil snídani a nadšeně jsem si pustil před rádoby 7:30 TV a zjistil jsem že už se 30min.jede tak jsem myslel že mě trefí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dobré ráno Taky vás ta změna času tak irituje? Mohli už by to zrušit, už to nemá ani žádný význam je to spíše jen zvyk. Jinak už máte někdo přezuto? Já to asi nechám až na příští týden. Jinak už zase prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Taky přezutí nechávám na př.víkend... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Ukecali jste mě...nechám to tak na později tu výměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Jak to tak vidim, tak prezujeme vsichni pristi tyden ja totiz taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Taky planuju pristi tyden zmenu kolecek Asi Jinak ja si uzivam celkem slunecnych 13°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zdravim chlapáci...Mě teda normálně změna času nevadí,ale dnes ráno jsem myslel že puknu vzteky.....Já velkej fanda F1 jsem si nařídil budíka na 7:15 abych mohl sledovat přímej přenos,ale večer jsem si zapoměl přeřídit hodiny a když mi ráno začal řvát v 7:15 budík,tak už bylo vlastně 8:15....když si připravil snídani a nadšeně jsem si pustil před rádoby 7:30 TV a zjistil jsem že už se 30min.jede tak jsem myslel že mě trefí... Tak to nasere, ja si to pohlidal a vstaval v tech 7:15 co jsi chtel i ty a zadarilo se zavod byl suprovej, uz jsem se nemohl dockat po tech 4 mesicich a 3 tydnech cekani... Uz zase jeedeeeeemeeeee!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Lidi kolik vas stal servis po 60 000km u benzinové OII? Ja jedu ted v patek na servis tak by me zajimalo v jake cenove relaci se to tak pohybuje. Zadny zavady ani nic extra na opravu nemam, takze by me zajimala jen cena servisu a pak jeste cena geometrie, protoze tu jsem jeste na aute nedelal co jsem si ho privezl z autosalonu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Dobréé ráánko všetkým... To počasie je tuším všade rovnaké, teplúčko síce je ale len chčije a chčije... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Miler Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak jsem se dnes svezl v 1,4TSI a je to nepopsatelny rozdil oproti 1,6 MPI ... Pokud to pujde, tak to jeste zitra zmenim na tuto motorizaci!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to je vcelku jasne, ze nemuzes srovnavat TSI s MPI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Zdravim chlapáci...Mě teda normálně změna času nevadí,ale dnes ráno jsem myslel že puknu vzteky.....Já velkej fanda F1 jsem si nařídil budíka na 7:15 abych mohl sledovat přímej přenos,ale večer jsem si zapoměl přeřídit hodiny a když mi ráno začal řvát v 7:15 budík,tak už bylo vlastně 8:15....když si připravil snídani a nadšeně jsem si pustil před rádoby 7:30 TV a zjistil jsem že už se 30min.jede tak jsem myslel že mě trefí... keď som pozrel na výsledky, tak som ostal zarazený ferrari posledné a jedno out Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.