wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Roman a vieš, že forum je na predaj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 A prej wrcéčko prodává svou koktu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 to je pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Za kol'ko ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Za Fabiu s 1.0 motorom, kríza je kríza, vraj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Oficiálne oznamujem, že predávam OII čierna metalíza a vymením za Fabiu Junior!!! Prikladám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Když jde jako zde o srandu,tak to neni co řešit....ale těch kterých se krize opravdu dotkla je to celkem pěknej mazec nechtěl bych být v jejich kůži.....viz.můj kolega z branže....včera jsem se dozvěděl že leasingovka u které měl SII ho předala agentuře a ta si za dva dny přijela z odtahovkou pro auto+do doby než bude uhrazena částka(poslední uhrazená splátka až po den odebrání) mu bude účtováno 100kč/den parkovné... ...fakt jsem docela čuměl když mi to vyprávěl jakej to byl fofr.....ale co se dá dělat...jemu práce zkolabovala tak že např.za leden a únor neměl jedinou práci/zakázku+jeho manželka přišla o celkem slušně placené manager.místo,tak tam to byl totál.konec....Navíc ted zažádal o splátkové prázdniny na jejich hypotéku,tak to taky ještě řikal že netuší jak dopadnou z bydlením..... No můžu říct že když jsem od něj jel a promítal jsem si že to je člověk kterej ještě před rokem dával práci jiným firmám z důvodu že nestíhal a dnes je na dně..tak mě to natolik vylekalo že jsem se rozmejšlel jestli si kafe za 25kč u pumpy mám koupit nebo ne....Fakt hnus když to takhle člověk vidí na vlastní oči u někoho z blízkých známých..... Brácha je ted taky už pěkně vyjukanej....on že dělá jako extrenista pro OP.leasingovky,tak tam ted prý se začalo tak šetřit že to nemá obdoby...tam prý se to hlavně zpočátku týkalo přímých zaměstnanců,ale ted má spolehlivé info.že půjdou i po nich a budou je tlačit s cenou za jejich služby rapidně dolu...což teda brácha neni vůbec nadšenej,protože už takhle řikal že jim klesla práce a kdyby ten zbytek měl dělat ještě za míň,tak řikal že se na to asi vykašle a pokusí se najít jinej šolich..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Za Fabiu s 1.0 motorom, kríza je kríza, vraj? :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 karlos, je to smutné(fakt nemám slov ), ale ja tvrdím, že za všetko čo sa teraz deje sú zodpovední američania, oni to celé vyvolali a keby to neoznámili, tak by sa v Európe nič nedialo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Co mám info.od lidí co takhle vozim a kteří hodně lítaj,tak prý nejhorší to je ted v anglii.....tam to je prej Veeelikej mazec.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Írsko tiež, a všetko prepúšťanie je vyvolané obavami čo bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tu je taky mrtvo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Hrozne... To jsou vsichni na obede nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ne, ale v pondělí touhle dobou většina těch, co jim krize zatím teprve hrozí, pracuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No tak to já nejsem... :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Tak to asi ani ja nie... Ale mám tu teraz toľko papierov, že už ani neviem čo k čomu patrí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 hosi help potrebuju zapsat 18" do oII. Nebo aspon papir k Zenithum kde se pise ze je to pro OII a ne jen OII RS. Nevim jestli je to tam napsano, ale obavam se ze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To že forum je na prodej už dávno ale ta cena je hodně nereálná...to by dal jenom blázen! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 hosi help potrebuju zapsat 18" do oII. Nebo aspon papir k Zenithum kde se pise ze je to pro OII a ne jen OII RS. Nevim jestli je to tam napsano, ale obavam se ze ano. Na tohle jsem se taky vysral, na technickou pojedu na zimnich a bude. Volal jsem po servisech a rekli mi, at se poptam primo na STK jak to zapsat do velkeho technicaku. Jestli neco zjistis, tak mi dej urcite vedet. Chtel jsem to udelat stejnou cestou, ze si necham zapsat Zenithy 18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 nemáte zapsany ve VTP??? Co to máte za hajtry??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 dobry tak jsem se zasmali a ted sypej know how Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 hosi help potrebuju zapsat 18" do oII. Nebo aspon papir k Zenithum kde se pise ze je to pro OII a ne jen OII RS. Nevim jestli je to tam napsano, ale obavam se ze ano. Kamarádka dělá na SPZ a techničáky tak se jí zeptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To že forum je na prodej už dávno ale ta cena je hodně nereálná...to by dal jenom blázen! koľko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Fakt.Já je tam mám zapsany ale mám R17. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 (editace) R17 mam i ja Romco, to ma kazdy snad. Ale 18ky se davaly jen na RSa Kdyz se bavime o kolech, tak bych se rad zeptal cistokrevych RSaku, jake maji hodnoty na nahusteni pneu na vicku nadrze?? Ja tam mam opet jen do R17 a potreboval bych vedet ty hodnoty, tak jestli to nekdo muze vyblejsknout, budu rad.. diky Editováno: 30. Březen 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.