Přejít na obsah

CHAT pro Octavia II

vorlajz

Doporučené příspěvky

:D

Když jde jako zde o srandu,tak to neni co řešit....ale těch kterých se krize opravdu dotkla je to celkem pěknej mazec nechtěl bych být v jejich kůži.....viz.můj kolega z branže....včera jsem se dozvěděl že leasingovka u které měl SII ho předala agentuře a ta si za dva dny přijela z odtahovkou pro auto+do doby než bude uhrazena částka(poslední uhrazená splátka až po den odebrání) mu bude účtováno 100kč/den parkovné... ;) ...fakt jsem docela čuměl když mi to vyprávěl jakej to byl fofr.....ale co se dá dělat...jemu práce zkolabovala tak že např.za leden a únor neměl jedinou práci/zakázku+jeho manželka přišla o celkem slušně placené manager.místo,tak tam to byl totál.konec....Navíc ted zažádal o splátkové prázdniny na jejich hypotéku,tak to taky ještě řikal že netuší jak dopadnou z bydlením..... :(

No můžu říct že když jsem od něj jel a promítal jsem si že to je člověk kterej ještě před rokem dával práci jiným firmám z důvodu že nestíhal a dnes je na dně..tak mě to natolik vylekalo že jsem se rozmejšlel jestli si kafe za 25kč u pumpy mám koupit nebo ne....Fakt hnus když to takhle člověk vidí na vlastní oči u někoho z blízkých známých.....

Brácha je ted taky už pěkně vyjukanej....on že dělá jako extrenista pro OP.leasingovky,tak tam ted prý se začalo tak šetřit že to nemá obdoby...tam prý se to hlavně zpočátku týkalo přímých zaměstnanců,ale ted má spolehlivé info.že půjdou i po nich a budou je tlačit s cenou za jejich služby rapidně dolu...což teda brácha neni vůbec nadšenej,protože už takhle řikal že jim klesla práce a kdyby ten zbytek měl dělat ještě za míň,tak řikal že se na to asi vykašle a pokusí se najít jinej šolich.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hosi help potrebuju zapsat 18" do oII. Nebo aspon papir k Zenithum kde se pise ze je to pro OII a ne jen OII RS. Nevim jestli je to tam napsano, ale obavam se ze ano.

Na tohle jsem se taky vysral, na technickou pojedu na zimnich a bude. Volal jsem po servisech a rekli mi, at se poptam primo na STK jak to zapsat do velkeho technicaku.

Jestli neco zjistis, tak mi dej urcite vedet. Chtel jsem to udelat stejnou cestou, ze si necham zapsat Zenithy 18.

Odkaz ke komentáři

R17 mam i ja Romco, to ma kazdy snad. Ale 18ky se davaly jen na RSa

Kdyz se bavime o kolech, tak bych se rad zeptal cistokrevych RSaku, jake maji hodnoty na nahusteni pneu na vicku nadrze?? Ja tam mam opet jen do R17 a potreboval bych vedet ty hodnoty, tak jestli to nekdo muze vyblejsknout, budu rad.. diky

Editováno: , autor: Michal K.
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...