Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Mš? je to hodně...asi jako RS6...

Roman som tu, to fakt toľko? ....kto kúpi moju OII :):help:

tak na to tak koukam moho by jit zapsat DEZENT F. to ma jeste mesi ET takze by kdyz tam pak bude ET 48 nemuseli prskat vubec.

To že forum je na prodej už dávno ale ta cena je hodně nereálná...to by dal jenom blázen!

A kolik byla ta cena, nikde jsem to tady nezahlédl?

• Autor

tak chlapci, kdy budete přezouvat??? :) já musím tento týden naonanovat kola a v pondělí to tam asi "seknu" :)

Na cenu se musite zeptat majitele fora...já o tom nemužu mluvit.Sorry.Máte někdo o forum zájem?

ja bych mel mit pristi tyden ve Stredu kola z lakovny doma, pak asi hned ve Ct vecer nano a v patek prezout.

Já jsem o tom uvažoval už o vikendu ale pani domáci mě překecala at ji jdu raději pomilovat :smich:

tak chlapci, kdy budete přezouvat??? :) já musím tento týden naonanovat kola a v pondělí to tam asi "seknu" :)

len aby teba neseklo, dávaj si pozor :):wub:

• Autor

a jak to Romčo dopadlo? lol

to si delas kozy, tu jdes radeji su*** nez nazout letni, to je rouhani

No tak t bude hustý po týdnu co ???? Romane. :smich:

KLUCI...NETREFIL JSEM DO DÍRY! ..... :help:

kol100 kol100 kol100:smich:

No jo no...i mistr tesař se někdy splete...hlavně že máme romantické manželství plné lásky a něhy ne? :)

• Autor

no jistě, o to jde... navíc v tvým věku už není ten sex žádnej vodvaz ... ne? lol:smich:

Přesně tak!!!! Přijdu a zeptám se: mámo jdem na to? A máma: a nenecháme to na zitra? a zitra se situace opakuje...a tak dokola... :smich:

Takže Romane, kdy jí nakonec ukecáš. V :smich: :smich: :smich::palec2: pátek nebo v sobotu co ::::

Rosto: já ti ani nevím.Třeba vloni se mi ukecávat vůbec nechtělo a tak jsem řikal že to nechám na rok 2010.No co? Vždyt sex je pro maly děcka! My velky máme svoje krásny 'Octávečky :palec2:

Moje slova ty woe. Moje slova....... už jsme asi starší pánové viď. :palec2: :palec2: :palec2:lol

To jsou zkušenosti...dlohodoby zkušenosti vid Rosto?

No samože :palec2::smich: :smich: :smich: :smich:

Doufám že mě zase nespadne auto jako vloni...bez prdele...jsem přezouval v garáži a rupnul mi hever.Ty krávo...já byl vzteklej!!! Ještě že jsem silnej a blbej... :smich:

Z toho, že mi to spadne mám vždy strach, ty hevery nepůsobí zrovna pevně.

Nestalo se autu nic?

Myslím že nějaky ty oděrky zespodu ale nejsou vidět.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.