Březen 30, 200916 r tak na to tak koukam moho by jit zapsat DEZENT F. to ma jeste mesi ET takze by kdyz tam pak bude ET 48 nemuseli prskat vubec.
Březen 30, 200916 r To že forum je na prodej už dávno ale ta cena je hodně nereálná...to by dal jenom blázen! A kolik byla ta cena, nikde jsem to tady nezahlédl?
Březen 30, 200916 r Autor tak chlapci, kdy budete přezouvat??? já musím tento týden naonanovat kola a v pondělí to tam asi "seknu"
Březen 30, 200916 r Na cenu se musite zeptat majitele fora...já o tom nemužu mluvit.Sorry.Máte někdo o forum zájem?
Březen 30, 200916 r ja bych mel mit pristi tyden ve Stredu kola z lakovny doma, pak asi hned ve Ct vecer nano a v patek prezout.
Březen 30, 200916 r Já jsem o tom uvažoval už o vikendu ale pani domáci mě překecala at ji jdu raději pomilovat
Březen 30, 200916 r tak chlapci, kdy budete přezouvat??? já musím tento týden naonanovat kola a v pondělí to tam asi "seknu" len aby teba neseklo, dávaj si pozor
Březen 30, 200916 r No jo no...i mistr tesař se někdy splete...hlavně že máme romantické manželství plné lásky a něhy ne?
Březen 30, 200916 r Autor no jistě, o to jde... navíc v tvým věku už není ten sex žádnej vodvaz ... ne?
Březen 30, 200916 r Přesně tak!!!! Přijdu a zeptám se: mámo jdem na to? A máma: a nenecháme to na zitra? a zitra se situace opakuje...a tak dokola...
Březen 30, 200916 r Rosto: já ti ani nevím.Třeba vloni se mi ukecávat vůbec nechtělo a tak jsem řikal že to nechám na rok 2010.No co? Vždyt sex je pro maly děcka! My velky máme svoje krásny 'Octávečky
Březen 30, 200916 r Doufám že mě zase nespadne auto jako vloni...bez prdele...jsem přezouval v garáži a rupnul mi hever.Ty krávo...já byl vzteklej!!! Ještě že jsem silnej a blbej...
Březen 30, 200916 r Z toho, že mi to spadne mám vždy strach, ty hevery nepůsobí zrovna pevně. Nestalo se autu nic?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.