Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Mš? je to hodně...asi jako RS6... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Roman som tu, to fakt toľko? ....kto kúpi moju OII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak na to tak koukam moho by jit zapsat DEZENT F. to ma jeste mesi ET takze by kdyz tam pak bude ET 48 nemuseli prskat vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To že forum je na prodej už dávno ale ta cena je hodně nereálná...to by dal jenom blázen! A kolik byla ta cena, nikde jsem to tady nezahlédl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak chlapci, kdy budete přezouvat??? já musím tento týden naonanovat kola a v pondělí to tam asi "seknu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Na cenu se musite zeptat majitele fora...já o tom nemužu mluvit.Sorry.Máte někdo o forum zájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ja bych mel mit pristi tyden ve Stredu kola z lakovny doma, pak asi hned ve Ct vecer nano a v patek prezout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Já jsem o tom uvažoval už o vikendu ale pani domáci mě překecala at ji jdu raději pomilovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 tak chlapci, kdy budete přezouvat??? já musím tento týden naonanovat kola a v pondělí to tam asi "seknu" len aby teba neseklo, dávaj si pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 a jak to Romčo dopadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 to si delas kozy, tu jdes radeji su*** nez nazout letni, to je rouhani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No tak t bude hustý po týdnu co ???? Romane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 KLUCI...NETREFIL JSEM DO DÍRY! ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 kol100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No jo no...i mistr tesař se někdy splete...hlavně že máme romantické manželství plné lásky a něhy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 no jistě, o to jde... navíc v tvým věku už není ten sex žádnej vodvaz ... ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Přesně tak!!!! Přijdu a zeptám se: mámo jdem na to? A máma: a nenecháme to na zitra? a zitra se situace opakuje...a tak dokola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Takže Romane, kdy jí nakonec ukecáš. V :smich: pátek nebo v sobotu co :::: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Rosto: já ti ani nevím.Třeba vloni se mi ukecávat vůbec nechtělo a tak jsem řikal že to nechám na rok 2010.No co? Vždyt sex je pro maly děcka! My velky máme svoje krásny 'Octávečky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Moje slova ty woe. Moje slova....... už jsme asi starší pánové viď. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To jsou zkušenosti...dlohodoby zkušenosti vid Rosto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 No samože :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Doufám že mě zase nespadne auto jako vloni...bez prdele...jsem přezouval v garáži a rupnul mi hever.Ty krávo...já byl vzteklej!!! Ještě že jsem silnej a blbej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Z toho, že mi to spadne mám vždy strach, ty hevery nepůsobí zrovna pevně. Nestalo se autu nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Myslím že nějaky ty oděrky zespodu ale nejsou vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.