Březen 31, 200916 r A byt tak krasne a teplo cely tyzden...aspon tu v Parizi. Konecne...jar uz snad naozaj prichadza A ja si mozem namiesto obedu tuknut tenis po prvykrat vonku
Březen 31, 200916 r Tak já tenis něťukám, ale včera všichni běhali jak o život když konečně vykouklo sluníčko :-) Já šel radši na spinning
Březen 31, 200916 r Moje manželka chodila na spinning a dostala sa do super formy. Mischo chces mat pekny zadoček? :smich:
Březen 31, 200916 r Moje manželka chodila na spinning a dostala sa do super formy. Mischo chces mat pekny zadoček? To taky, ale hlavně v srpnu mě čeká tohle, tak ať to letos vyhraju Zatím nemám v Praze kolo, tak aspoň spinning
Březen 31, 200916 r jsem to nejak nepochopil za kolik gum je ta cena 5000 ? Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat
Březen 31, 200916 r Ty woe...spinning je pro žensky ne? Je Romane, máš naprostou pravdu, 14 ženských a já mezi nima...a instruktora měla tílečko s mega výstřihem a extra výplní, jsem vážně litoval, že jsem si nesedl až do 4. řady a ne do druhé, bych nejen líp slyšel :smich:
Březen 31, 200916 r Jako amatér, nemám kolo dražší než auto, u Papričky by to byl problém Jezdím rád a pro radost, hodně s taťkou, ten tomu taky propadl, a ten spinning včera, moje premiéra, mě nadchnul
Březen 31, 200916 r Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat No já jsem normálně musel stopnout prodej mých Zenithů úplně, zdá se že bude problém s novým obutím pro Papričku
Březen 31, 200916 r Nee, já nemám žádné mega drahé kolo, to byl joke navazující na to, že tu kdosi psal, že má kolo v ceně ojeté Fabie, tak jsem to taky porovnával s autem :-) Mám slovenskou DEMU, dokonce dvě, jedna trekingová a jednu horskou :-)
Březen 31, 200916 r No já jsem normálně musel stopnout prodej mých Zenithů úplně, zdá se že bude problém s novým obutím pro Papričku Jaktoze, ohledne tech barevnych papirku?? Nebo jiny zadrhel?
Březen 31, 200916 r Těch barevných koleček, nemaj je skladem jak slibovali...a papírky do toho promluví asi taky, lehce neplánovaně se mi zvedá cena pneu
Březen 31, 200916 r Kurnik, tak to je problem, ze je nemaji ... a budou je jeste vubec miit? Ptz jak tam pisou, je jich jen par kusu..
Březen 31, 200916 r No to se právě uvidí, takže si zatím pozdržím svoje, prt. nehodlám celé léto jezdit na dobrých zimních, navíc 16".
Březen 31, 200916 r Little bit too complicated aneb do toho se mi nechce, nemám s lakováním kol moc dobré zkušenosti. Možná prošvihnu nejlepší termín na prodej kol na začátku sezóny, a musel jsem odříct už druhého vážného kupujícího, ale nedá se nic dělat
Březen 31, 200916 r Máme, copak Ty víš co právě dělám ?? Ne, vážně, mě osobně se nic netýká, na víc se mě neptej.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.