Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

...Bré ránko z domoviny do Holandska :p

Hoši, konečne tu máme nadherné počasie. Ani mračik na oblohe.

A byt tak krasne a teplo cely tyzden...aspon tu v Parizi. Konecne...jar uz snad naozaj prichadza :) A ja si mozem namiesto obedu tuknut tenis po prvykrat vonku :)

Tak ja som si tenis uz tukol 2x. Vystilhol som pekny cas.

Tak já tenis něťukám, ale včera všichni běhali jak o život když konečně vykouklo sluníčko :-)

Já šel radši na spinning :palec:

Moje manželka chodila na spinning a dostala sa do super formy. Mischo chces mat pekny zadoček? :smich: :smich: :smich:

Ty woe...spinning je pro žensky ne? :smich:

Tak skoro rano a uz si hral? Ja sa este stale prebudzam v praci...:)

Moje manželka chodila na spinning a dostala sa do super formy. Mischo chces mat pekny zadoček? :smich::smich::smich:

To taky, ale hlavně v srpnu mě čeká tohle, tak ať to letos vyhraju :smich: Zatím nemám v Praze kolo, tak aspoň spinning :palec:

Michale:to vypadá zajimavě.Jdeš do toho?

Nee Romco, ja uz tyhle gumy prece mam. :palec2:

jsem to nejak nepochopil za kolik gum je ta cena 5000 ?

Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat ;)

Ty woe...spinning je pro žensky ne? :smich:

Je Romane, máš naprostou pravdu, 14 ženských a já mezi nima...a instruktora měla tílečko s mega výstřihem a extra výplní, jsem vážně litoval, že jsem si nesedl až do 4. řady a ne do druhé, bych nejen líp slyšel :smich: :smich: :smich:

Jako amatér, nemám kolo dražší než auto, u Papričky by to byl problém :smich:

Jezdím rád a pro radost, hodně s taťkou, ten tomu taky propadl, a ten spinning včera, moje premiéra, mě nadchnul :palec:

Cena 5000 za dva kusy, takze za sadu 10tis. Coz porad jde ne? Ale neni to pevna cena, je to bohuzel v drazbe, takze nevim jak se to vysplha, ale muzes to sledovat ;)

No já jsem normálně musel stopnout prodej mých Zenithů úplně, zdá se že bude problém s novým obutím pro Papričku :(

Tak to potom ten bike ale musel stáť. Z čoho je vyrobeny z titánu?

Nee, já nemám žádné mega drahé kolo, to byl joke navazující na to, že tu kdosi psal, že má kolo v ceně ojeté Fabie, tak jsem to taky porovnával s autem :-)

Mám slovenskou DEMU, dokonce dvě, jedna trekingová a jednu horskou :-)

No já jsem normálně musel stopnout prodej mých Zenithů úplně, zdá se že bude problém s novým obutím pro Papričku :(

Jaktoze, ohledne tech barevnych papirku?? Nebo jiny zadrhel? :(

Těch barevných koleček, nemaj je skladem jak slibovali...a papírky do toho promluví asi taky, lehce neplánovaně se mi zvedá cena pneu :feve:

Kurnik, tak to je problem, ze je nemaji :aggressive: ... a budou je jeste vubec miit? Ptz jak tam pisou, je jich jen par kusu..

No to se právě uvidí, takže si zatím pozdržím svoje, prt. nehodlám celé léto jezdit na dobrých zimních, navíc 16".

No tak to je jasny. Nebo koupit klasicke Luxony a nechat je striknout, hm?

Little bit too complicated aneb do toho se mi nechce, nemám s lakováním kol moc dobré zkušenosti.

Možná prošvihnu nejlepší termín na prodej kol na začátku sezóny, a musel jsem odříct už druhého vážného kupujícího, ale nedá se nic dělat :(

Mišáku: Vy nemáte pohotovost kvůli tomu šaškovi z USA???

Máme, copak Ty víš co právě dělám :smich:??

Ne, vážně, mě osobně se nic netýká, na víc se mě neptej.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.