Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

To víš...pro krásu se musi trpět.

Mrknu do hospody jestli tam někdo není. lol

To víš...pro krásu se musi trpět.

rameno ok? :)

Máš rande??? Jsi nervozní jako sánky v létě! :smich:

Máro: ramenu jsem ted dal klid díky tomu vytopení a od minulého týdne se to snažím rozhejbávat ale už kašlu na váhy...ty doby když jsem dělal na benč 125 kg už jsou pryč.Ted pěkně v klidku-protáhnout,nafouknout a domů :)

Máš rande??? Jsi nervozní jako sánky v létě! :smich:

Nemám rande. Ale je třeba to oživit ne ??? :plol

Jak jsme se tady bavily o tom poškozování aut,tak dnes jsem v Praze ve Strojnický ul. potkal toto....Taky slušná práce...

post-12679-1238530149_thumb.jpg

:aggressive: :aggressive: :aggressive: tak predsa som nebol ďaleko od pravdy :( :( ruky polámať :help: :help: :help: :help:
Jak jsme se tady bavily o tom poškozování aut,tak dnes jsem v Praze ve Strojnický ul. potkal toto....Taky slušná práce...

Nazdar sousede. Fakt pěkný. :aggressive:

Karlos: to musel pěkně někoho nasrat.

Roman príde sprejer a sa s tým ne*ere ani nemusel nikoho nasr*ť, viem to aj zo sídliska :aggressive: :aggressive:

Je to šíleny...

Presne tak, vôbec nemusel nikoho nasrať, len sprayer potreboval trochu adrenalínu alebo sa ukázať pred niekým... :aggressive::aggressive:

ale chudák majiteľ auta... :feve:

Kuci ale většínou to je proto že někoho nasereš...to mi nikdo nevezme...

Koukáte na 112 tku ??? To je síla jako vždy. :palec2:

Kuci ale většínou to je proto že někoho nasereš...to mi nikdo nevezme...

myslíš, že aj ked ti oškrabú lak tak je to len na "oplátku" podľa mňa nie :aggressive:

Pěkny kolečka že?

Jj. Kolečka pěkný ale japonce nebrat. lol

Jsem se teď díval na ČT na ten nový pořad Den D, kde lidi chodí s nápady za investory.

Celkem zajímavý pořad.

Presne tak Rosťo... :palec2::smich:

Jj,parádička :palec2: ...vůbec tahle Mazda6 je povedený autíčko....taťka jí má v combíku a jezdí se s ní moc hezky......Nejhezčí je ten jejich 2.0CD..to je mazel ten motůrek...To pak přesednutí a nastartování takovýho TDI-PD ti připadá že si nastartoval nějakej zemědělskej stroj...

• Autor

zemědělksý stroj!!! :smich: dobře ty, Karlosi!!! :kol-98:

Myslel jsem to v porovnání z PD od VW......tam ten jejich commonrail je fakt vymazlenej a je tižší i než ty benzíny od Mazdy.....to nám tam s tátou půjčily na zkušebku Mazdu 5 v benzínu...tušim že v tom byl ten jejich 2.0i a fakt ten motor byl hlučnější než ta tatova Mazda v naftě....ten prodejce to taky potrvdil....ted ty jejich novější CommonRaily 136kw jsou prý ještě vychytanější co jsem četl v SM..maj novější vyvaž.hřídele,nová generace CommonRailu s proměn.účinkem aby bylo docíleno nulových vybrací a min.hluku...s tim bych se chtěl vážně svést,protože netušim co by ještě po tátově Mazdě mohlo být tižší a kultivovanější.

Upraveno od karlos3

Já bych ty japonce vůbec nezatracoval! Já napřiklad ještě nedávno uvažoval o nové Hondě Accord o předváděčce ale padlo to kvůli pádu cen na OII.

Tak nebýt toho že jsem na 3.roky přijede vedení z USA a já kvůli nim musel koupit tři auta vyšší třídy,tak už dávno z Accordem v combíku jezdim......To je hoooodně dobrý auto :palec2: ...z předchozí generací nesrovnatelné.....A ta výbava Executive je pecka...to má naprosto vše (park.kamery,el.zavíraní/otvír.kufru,navigaci,kontrola jízd.pruhu...no prostě vše) a za výbornou cenu......

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.