Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 To víš...pro krásu se musi trpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Mrknu do hospody jestli tam někdo není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 To víš...pro krásu se musi trpět. rameno ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Máš rande??? Jsi nervozní jako sánky v létě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Máro: ramenu jsem ted dal klid díky tomu vytopení a od minulého týdne se to snažím rozhejbávat ale už kašlu na váhy...ty doby když jsem dělal na benč 125 kg už jsou pryč.Ted pěkně v klidku-protáhnout,nafouknout a domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Máš rande??? Jsi nervozní jako sánky v létě! Nemám rande. Ale je třeba to oživit ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jak jsme se tady bavily o tom poškozování aut,tak dnes jsem v Praze ve Strojnický ul. potkal toto....Taky slušná práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 :aggressive: tak predsa som nebol ďaleko od pravdy :( ruky polámať :help: :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jak jsme se tady bavily o tom poškozování aut,tak dnes jsem v Praze ve Strojnický ul. potkal toto....Taky slušná práce... Nazdar sousede. Fakt pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Karlos: to musel pěkně někoho nasrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Roman príde sprejer a sa s tým ne*ere ani nemusel nikoho nasr*ť, viem to aj zo sídliska :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Je to šíleny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Presne tak, vôbec nemusel nikoho nasrať, len sprayer potreboval trochu adrenalínu alebo sa ukázať pred niekým... ale chudák majiteľ auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kuci ale většínou to je proto že někoho nasereš...to mi nikdo nevezme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Koukáte na 112 tku ??? To je síla jako vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Kuci ale většínou to je proto že někoho nasereš...to mi nikdo nevezme... myslíš, že aj ked ti oškrabú lak tak je to len na "oplátku" podľa mňa nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Pěkny kolečka že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jj. Kolečka pěkný ale japonce nebrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jsem se teď díval na ČT na ten nový pořad Den D, kde lidi chodí s nápady za investory. Celkem zajímavý pořad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Presne tak Rosťo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jj,parádička ...vůbec tahle Mazda6 je povedený autíčko....taťka jí má v combíku a jezdí se s ní moc hezky......Nejhezčí je ten jejich 2.0CD..to je mazel ten motůrek...To pak přesednutí a nastartování takovýho TDI-PD ti připadá že si nastartoval nějakej zemědělskej stroj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 zemědělksý stroj!!! dobře ty, Karlosi!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Myslel jsem to v porovnání z PD od VW......tam ten jejich commonrail je fakt vymazlenej a je tižší i než ty benzíny od Mazdy.....to nám tam s tátou půjčily na zkušebku Mazdu 5 v benzínu...tušim že v tom byl ten jejich 2.0i a fakt ten motor byl hlučnější než ta tatova Mazda v naftě....ten prodejce to taky potrvdil....ted ty jejich novější CommonRaily 136kw jsou prý ještě vychytanější co jsem četl v SM..maj novější vyvaž.hřídele,nová generace CommonRailu s proměn.účinkem aby bylo docíleno nulových vybrací a min.hluku...s tim bych se chtěl vážně svést,protože netušim co by ještě po tátově Mazdě mohlo být tižší a kultivovanější. Editováno: 31. Březen 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Já bych ty japonce vůbec nezatracoval! Já napřiklad ještě nedávno uvažoval o nové Hondě Accord o předváděčce ale padlo to kvůli pádu cen na OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak nebýt toho že jsem na 3.roky přijede vedení z USA a já kvůli nim musel koupit tři auta vyšší třídy,tak už dávno z Accordem v combíku jezdim......To je hoooodně dobrý auto ...z předchozí generací nesrovnatelné.....A ta výbava Executive je pecka...to má naprosto vše (park.kamery,el.zavíraní/otvír.kufru,navigaci,kontrola jízd.pruhu...no prostě vše) a za výbornou cenu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.