Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Přesně tak Karlosi...máme stejnej vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Karlosi to je pravda s tou výbavou u Accorda, ale mne sa zdal priestor na zadných sedadlách malý oproti OII, skoro by som povedal že to bolo bližšie k OI... Pozeral som na neho než som kúpil OII... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Lubi:naprosto souhlasim....pro kolena to nebylo až tak tragický,sice je tam méně místa než třeba v OII,ale pořád to šlo,ale se co chodidel týče,tak to těžká bída na takový auto,to máš ty nárty úplně zarvaný pod před sedadlem že s nima ani nehneš.....ale zas na naopak pohodlí hlavně zad.sedadel v Accordu je z OII nesrovnatelně lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak tie sedadlá boli fakt pohodlné... ale nechcel som kožu, predsa len nejazdím také trasy ako ty a častejšie sa mi striedajú ľudia v aute... ps: keby išli soudruzi z usa aj na slovensko a nestíhal by si tak sa kľudne môžeš na mňa obrátiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Na Slovensko ted začneme jezdit... firma se kterou spolupracuju má pobočky všude na světě a na Slovensku(v Bratislavě) nevyjímaje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ten, co se tu prodává na fóru jo? Asi to taky koupím, protože mi po zimě zežloutly ráfky. A značka barvy?.. Hammerite? Taky to asi hodím do barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 k tomu ale garaz nepotrebujes a to to mám jako natírat na ulici jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Viktore: přesně tak.Kup to a nebudeš toho litovat.Všem komu jsem to doporučil byli z toho nadšení stejně jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Proc ne o vikendu tam moc lidi nebude ne. Nebo na chate? urcite by me to neodradilo od natreni, kdybych nemel garaz.. ja ji ani nemam zejo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Viktore: přesně tak.Kup to a nebudeš toho litovat.Všem komu jsem to doporučil byli z toho nadšení stejně jako já A kdopak to doporucil tobeee? Nooo Ano ano dekujiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ok, dík za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jeeee..okolo toho viz.tento článek jsem ted odpol.jel....ještě jsem si řikal co tam tolik policajtů vyvádí.....stál tam jen starej Passat B5-FL s roztřísk.sklem u řidiče a auto nalepený na střed.svodidlech-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Doporučil mi to jeden frajer z Ostravy co má kratky zobak ale má moc pěknou holčičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 a nejen holcicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Chlapáci: mě by zajimalo kam jezdíte tankovat? Hlavně ty co berou naftu protože u benzinu to zas tolik nevadi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 dobrou noc kluci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Roberte: viděl jsi moje natočené video? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Příručka pro řidiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Dobrou noc Vorlandéz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) hele kde jsou dalsi fotecky??? nebo to vazne skoncilo a jel si do servisuu ? Editováno: 31. Březen 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) Jeden čas som spolupracoval s jednou miestou firmou a jazdil som pre nich na letiská do bratislavy a schwechatu, ale neviem prečo sa prestali ozývať, buď im dal niekto lepšiu ponuku alebo v tom čase ešte tá polepená Nubira bola pre nich asi už nepohodlná... ale vtedy som si ešte new auto nemohol dovoliť... A teraz som bol na otočku v meste a to bola na týždeň jedna z tých dlhších zákaziek... až 3km so zákazníkom... Editováno: 31. Březen 2009, autor: lubinob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 dobrou noc kluci!!! Ty taky hovno vydržíš čoveče.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Nechces to tady prejmenovat na HOSPODA III? Nikde nevidim momentovy klic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 dobrou noc kluci!!! Už? tož pááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Doli: po ujeti cca 70 km to jen dotáhnu a hodim krytky na šrouby.Hotovo,vyřízeno.Auto ted vypadá fakt dobře...ted mi to stoji pod lampou a pěkně mě to sere...už abychom se vrátili domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.