Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

No nic kluci: mizím.Před hodinou volal pan že vyjiždí z Olomouce.Ach jo....

• Autor

vypadni, vypadni, vypadni!!! :smich:

btw. tak jsem dostal hlášku, že nano na alu kolech nechává fleky!!! :feve: takže kdo zatím neonanoval a má nano, tak ať mi ho pošle zpátky... peníze nevracím!!!

Vorlandéz: Tobě nepřijaty hovory asi nioc neřikaji co? lol

Hele Romane beru od tebe ty Vegy. Na zimu budou dobrý ne. Musím ale dorazit ty 15'' zimáky jo ??? :palec2:

Vorlajz: Ty mě sereš.Děláš si z toho prdel ale já mám nervy jako prase! Tim autem jsem žil a těžko se mi loučí.To je snad pochopitelny,ne? Fakt na to serte protože mě neni do smichu ale ty prachy rozhodli.

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: je to prvy april či čo ja tomu neverím :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve:

vypadni, vypadni, vypadni!!! :smich:

btw. tak jsem dostal hlášku, že nano na alu kolech nechává fleky!!! :feve: takže kdo zatím neonanoval a má nano, tak ať mi ho pošle zpátky... peníze nevracím!!!

Já vim že nano dělá mapy na kolech.....celkem známá věc....

• Autor

Romča má těch "aprílů" v poslední době víc!!! lol

• Autor
Já vim že nano dělá mapy na kolech.....celkem známá věc....

jj... nějaká výrobní vada bo co... ale prodávalo se to parádně, navíc za ty prachy... co nevidět, budu mít dostavěnej barák,... paráda...

No budete čubrnět jakou bude mít novou kárku!!!!!!..fakt pecka...

Vorlík: No a votom to je přece!!!!!!!!!!!!!!!

• Autor

tak já už to vím... bude to Honda Jazz... žádnej spěch, žádnej stres!!! lol:smich:

jj... nějaká výrobní vada bo co... ale prodávalo se to parádně, navíc za ty prachy... co nevidět, budu mít dostavěnej barák,... paráda...

Vorlíku aby ti ho pak někdo nesundal bagrem :smich:

• Autor

Nano na bagry zatím není!!! :smich:

Vorlíku a ten NANO PAD aspoň funguje????...včera jsem ho koupil,tak doufám že to z něj po 5.dnech nezačne padat..

Upraveno od karlos3

Ahoj

Tak tedy nevím čemu tady věřit a čemu ne :help:

Jinak už vás někdo nachytal? Mně ještě nikdo :p

HC KE 1:0 HK 36. ZATIAL TO IDE DOBRE

No dobre ako pre koho... lol:p

• Autor

dneska fotbal!!!! ČR - SR !!!! doufám, že vyhrajou pepíci!!! lol

čoboli prohrajou to je jasneee... a pak jim budem zpivat čo boli to preboliiii lollol

Vorliku, o tom niet pochyb :) Ja sice moc futbal nesledujem, ale nepamatam si, zeby niekedy SR porazilo CR :) A to myslim plati uz rovnako pre hokej aj futbal :) Slovaci sa nechali krasne rozstrielat cez vikend na Wembley...a dnes mozno dostaneme podobnu nadielku :)

• Autor

no poté co jsem viděl náš výkon ve Slovinsku o tom dost pochybuju! ale snad vyhrajem! :D

jsem uz vcera nad tim slintal v jinem vlaknu se slovy ze to uz snad neni ani opel

Presne tak, na to v jakych je ted Opel srackach, tak tohle auticko se jim povedlo, snad se vyhrabou z tech sracek a budou takove kousky sypat jeden za druhym..

Trosku mi to z boku pripomina RS6ku...i ten interier je pekneej :prc:

A zajimave jsou ty svetla zadni, jak se otevre viko kufru, tak pod nim jsou schovane dalsi svetla, aby bylo auto videt vecer, kdyz je otevreny kufr... :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.