Duben 1, 200916 r Autor vypadni, vypadni, vypadni!!! btw. tak jsem dostal hlášku, že nano na alu kolech nechává fleky!!! takže kdo zatím neonanoval a má nano, tak ať mi ho pošle zpátky... peníze nevracím!!!
Duben 1, 200916 r Hele Romane beru od tebe ty Vegy. Na zimu budou dobrý ne. Musím ale dorazit ty 15'' zimáky jo ???
Duben 1, 200916 r Vorlajz: Ty mě sereš.Děláš si z toho prdel ale já mám nervy jako prase! Tim autem jsem žil a těžko se mi loučí.To je snad pochopitelny,ne? Fakt na to serte protože mě neni do smichu ale ty prachy rozhodli. :help: :help: :help: :help: je to prvy april či čo ja tomu neverím :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve:
Duben 1, 200916 r vypadni, vypadni, vypadni!!! btw. tak jsem dostal hlášku, že nano na alu kolech nechává fleky!!! takže kdo zatím neonanoval a má nano, tak ať mi ho pošle zpátky... peníze nevracím!!! Já vim že nano dělá mapy na kolech.....celkem známá věc....
Duben 1, 200916 r Autor Já vim že nano dělá mapy na kolech.....celkem známá věc.... jj... nějaká výrobní vada bo co... ale prodávalo se to parádně, navíc za ty prachy... co nevidět, budu mít dostavěnej barák,... paráda...
Duben 1, 200916 r jj... nějaká výrobní vada bo co... ale prodávalo se to parádně, navíc za ty prachy... co nevidět, budu mít dostavěnej barák,... paráda... Vorlíku aby ti ho pak někdo nesundal bagrem
Duben 1, 200916 r Vorlíku a ten NANO PAD aspoň funguje????...včera jsem ho koupil,tak doufám že to z něj po 5.dnech nezačne padat.. Upraveno Duben 1, 200916 r od karlos3
Duben 1, 200916 r Ahoj Tak tedy nevím čemu tady věřit a čemu ne Jinak už vás někdo nachytal? Mně ještě nikdo
Duben 1, 200916 r Vorliku, o tom niet pochyb Ja sice moc futbal nesledujem, ale nepamatam si, zeby niekedy SR porazilo CR A to myslim plati uz rovnako pre hokej aj futbal Slovaci sa nechali krasne rozstrielat cez vikend na Wembley...a dnes mozno dostaneme podobnu nadielku
Duben 1, 200916 r Autor no poté co jsem viděl náš výkon ve Slovinsku o tom dost pochybuju! ale snad vyhrajem!
Duben 1, 200916 r Hosi co rikate na tohle? To je podle me kraasa http://news.auto.cz/dojmy/opel-sports-tour...zdni-dojmy.html
Duben 1, 200916 r Presne tak, na to v jakych je ted Opel srackach, tak tohle auticko se jim povedlo, snad se vyhrabou z tech sracek a budou takove kousky sypat jeden za druhym.. Trosku mi to z boku pripomina RS6ku...i ten interier je pekneej A zajimave jsou ty svetla zadni, jak se otevre viko kufru, tak pod nim jsou schovane dalsi svetla, aby bylo auto videt vecer, kdyz je otevreny kufr...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.