Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No nic kluci: mizím.Před hodinou volal pan že vyjiždí z Olomouce.Ach jo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 vypadni, vypadni, vypadni!!! btw. tak jsem dostal hlášku, že nano na alu kolech nechává fleky!!! takže kdo zatím neonanoval a má nano, tak ať mi ho pošle zpátky... peníze nevracím!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vorlandéz: Tobě nepřijaty hovory asi nioc neřikaji co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hele Romane beru od tebe ty Vegy. Na zimu budou dobrý ne. Musím ale dorazit ty 15'' zimáky jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vorlajz: Ty mě sereš.Děláš si z toho prdel ale já mám nervy jako prase! Tim autem jsem žil a těžko se mi loučí.To je snad pochopitelny,ne? Fakt na to serte protože mě neni do smichu ale ty prachy rozhodli. :help: :help: :help: :help: je to prvy april či čo ja tomu neverím :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 vypadni, vypadni, vypadni!!! btw. tak jsem dostal hlášku, že nano na alu kolech nechává fleky!!! takže kdo zatím neonanoval a má nano, tak ať mi ho pošle zpátky... peníze nevracím!!! Já vim že nano dělá mapy na kolech.....celkem známá věc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Romča má těch "aprílů" v poslední době víc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já vim že nano dělá mapy na kolech.....celkem známá věc.... jj... nějaká výrobní vada bo co... ale prodávalo se to parádně, navíc za ty prachy... co nevidět, budu mít dostavěnej barák,... paráda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No budete čubrnět jakou bude mít novou kárku!!!!!!..fakt pecka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vorlík: No a votom to je přece!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak já už to vím... bude to Honda Jazz... žádnej spěch, žádnej stres!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jj... nějaká výrobní vada bo co... ale prodávalo se to parádně, navíc za ty prachy... co nevidět, budu mít dostavěnej barák,... paráda... Vorlíku aby ti ho pak někdo nesundal bagrem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nano na bagry zatím není!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Vorlíku a ten NANO PAD aspoň funguje????...včera jsem ho koupil,tak doufám že to z něj po 5.dnech nezačne padat.. Editováno: 1. Duben 2009, autor: karlos3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ahoj Tak tedy nevím čemu tady věřit a čemu ne Jinak už vás někdo nachytal? Mně ještě nikdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 HC KE 1:0 HK 36. ZATIAL TO IDE DOBRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 No dobre ako pre koho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dneska fotbal!!!! ČR - SR !!!! doufám, že vyhrajou pepíci!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 čoboli prohrajou to je jasneee... a pak jim budem zpivat čo boli to preboliiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidzej Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Vorliku, o tom niet pochyb Ja sice moc futbal nesledujem, ale nepamatam si, zeby niekedy SR porazilo CR A to myslim plati uz rovnako pre hokej aj futbal Slovaci sa nechali krasne rozstrielat cez vikend na Wembley...a dnes mozno dostaneme podobnu nadielku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 no poté co jsem viděl náš výkon ve Slovinsku o tom dost pochybuju! ale snad vyhrajem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hosi co rikate na tohle? To je podle me kraasa http://news.auto.cz/dojmy/opel-sports-tour...zdni-dojmy.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 jsem uz vcera nad tim slintal v jinem vlaknu se slovy ze to uz snad neni ani opel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Presne tak, na to v jakych je ted Opel srackach, tak tohle auticko se jim povedlo, snad se vyhrabou z tech sracek a budou takove kousky sypat jeden za druhym.. Trosku mi to z boku pripomina RS6ku...i ten interier je pekneej A zajimave jsou ty svetla zadni, jak se otevre viko kufru, tak pod nim jsou schovane dalsi svetla, aby bylo auto videt vecer, kdyz je otevreny kufr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.