wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) dneska fotbal!!!! ČR - SR !!!! doufám, že vyhrajou pepíci!!! je mi to (čitaj fuk) :smich: Vorliku, o tom niet pochyb Ja sice moc futbal nesledujem, ale nepamatam si, zeby niekedy SR porazilo CR A to myslim plati uz rovnako pre hokej aj futbal Slovaci sa nechali krasne rozstrielat cez vikend na Wembley...a dnes mozno dostaneme podobnu nadielku ČR sme porazili v hokeji už, a myslím, že aj v súboji o bronz, ale nechcem kecať Editováno: 1. Duben 2009, autor: wrccko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Myslím že dneska dostanem po tlamě. To co tam předvádějí, to je na ručník. Jo kdyby neměli předplaceno takoví šašci jako je Baroš atd. mohli trochu manšaft oživit a dát šanci mladejm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 3:2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 4:2 power play :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 já si mylsím, že zrovna takovej Baroš má letos formu a za výkon ve Slovinsku se stydět rozhodně nemusí... protože nedostal ani jeden pořádnej balón... není to Honza Koller, aby se to na něj nakopávalo... to jedn věc... druhá věc je to, že naše záloha ve složení Sionko, Polák, Plašil, Šírl byla tragická!!! ani jeden balón po zemi, žádná příhra za obranu, nic... ani mezi sebou si to nedali... takže v tom bude problém... hru tvoří záloha a ta hraje teď v katastofálním složení!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobrý večer přátele! Tak za chvilku to začně bratja Slováci...doufám že nebudete moc truchlit.Já to typiju na 2:0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Romco... Skype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jsem už online. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 já si mylsím, že zrovna takovej Baroš má letos formu a za výkon ve Slovinsku se stydět rozhodně nemusí... protože nedostal ani jeden pořádnej balón... není to Honza Koller, aby se to na něj nakopávalo... to jedn věc... druhá věc je to, že naše záloha ve složení Sionko, Polák, Plašil, Šírl byla tragická!!! ani jeden balón po zemi, žádná příhra za obranu, nic... ani mezi sebou si to nedali... takže v tom bude problém... hru tvoří záloha a ta hraje teď v katastofálním složení!!! Hlavně by se ti naši fotbalisti mohli začít trochu více hýbat na tom hřišti, víc běhat a né tam chodit jak na promenádě. Občas mám pocit jako by se hra i zastavila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak co Romi uz si ukoncil dnesni aprilovej zertik nebo cekas az na 23:59:59 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci L&K Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Dobrý večer přátele! Tak za chvilku to začně bratja Slováci...doufám že nebudete moc truchlit.Já to typiju na 2:0 ja truchlit nebudem,slovenský futbal mám u prdele Editováno: 1. Duben 2009, autor: Laci L&K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tu hymnu měl zpívat nedřív nám a pak Slovákům... bylo by to jako za starejch časůůů!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Olfiku: auto je v Rachotu na demontáži hifi.Klidně tam zavolej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 az zitra aby to nebyl dalsi April <;o)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 to nebylo marnyyyyy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Kluci: tohle je super ne? http://www.auto.auto-news.cz/skoda-necakan...kupe-31019.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 kurvaaa 0:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 A je rozhodnuto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) Totot má byť tvoje nasledujúce Editováno: 1. Duben 2009, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ja truchlit nebudem,slovenský futbal mám u prdele :palec2: :palec2: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 škoda, že zrovna takovej lucky gól.... Rozehnal upadne, Šesták se otočí, ani to pořádně netrefí... a navíc to dá Grygerovi mezi nohama to mě poser! na druhou stranu, tenhle tým nemá na MS co dělat, chybí nám Rosa... to je prsotě fatk... ta záloha je tragická!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ach jo...já bych hned vystřidal Baroše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.