Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 V tom chování se mi nejvíc líbí MS rally, tam jezděj samí pohodoví kluci, kteří nemaj potřebu si na něco hrát...a když člověk příjde klidně za takovým Loebem, tak se s ním může vyfotit, pokecat, podepsat...prostě pohodička společnost Jo něco takovýho si psal. Ty woe to musí bejt pěknej zážitek co ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Hokejisti jakbysmet....teda aspoň stará dobrá generace nároďáku....ty jsem tehdy dost často potkával na letišti a ty byli taky naprosto v pohodě....tam když na ně vždycky čekal nějakej ten reportér,tak s nim v klidku v obyč.tričku,rozcuchanej po letu každej dal řeč.....prostě žádný maníry superstar... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jo něco takovýho si psal. Ty woe to musí bejt pěknej zážitek co ???? Rozhodně lepší než upocení arogantní fotbalisti...navíc ten sport nemá žádnej význam, honit se za kulatým nesmyslem ...Autíčka sou o něčem jiným, to je moje krevní skupina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jj. Karlosi, někde hold sláva smrdí a někdo to má tvrdě vydřený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rozhodně lepší než upocení arogantní fotbalisti...navíc ten sport nemá žádnej význam, honit se za kulatým nesmyslem ...Autíčka sou o něčem jiným, to je moje krevní skupina Máš recht Skajo. Já to tak prožívám proto že jsem taky hrával jak fotbal tak hokej. Dnes je to o něčem jiném bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ...Autíčka sou o něčem jiným, to je moje krevní skupina tak tak ...aj jazdci sú upotení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Já abych ti pravdu řekl,tak už taky nějak fotbal nemusim...dřív jsem u ničeho nemohl chybět,ale dnes když o něco přijdu,tak je mi to celkem putna......Jooo to takovej hokejík..to je jiná...to i kdybych měl zhebnout,tak to prostě vidět musim.......To když je nějaký MS apod.,tak to at mi nezkouší volat ani ředitel zeměkoule protože by měl peška....Nebo takový NHL,to čumim třeba celou noc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Jj. Já beru na MS televizi vždycky do práce a nebo volno. Taky musím všechno vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Rosta19:za koho si hrál hokej??....já taktéž.....nebýt toho že jsem se v pubertě dost vysekal na mašině a mám zdrátovanou levou hnátu,tak bůh ví kde jsem dnes mohl být...... Ještě donedávna jsme měli partu a pronajímali jsme si malou halu na výstavišti....ale dnes už je to k ho.nu...lidi už nemaj tolik času a asi u chuti...dost mě to sere....hokej miluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Začínal jsem zya Slavoj Č.Krumlov jako žák. Pak HC Jindř. Hradec, na průmce v Pelhřimově za Pejr, pak chvilku za Modetu Jihlava a zase za Jindř. Hradec. Potom operace meniscu a bylo po prdeli. Tak jsem si udělal trenérský zkoužky 3.třídy a trénoval fotbal v J.Hradci a pak v Kard.Řečici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Idem už na kute, všetci kolegovci už spia, len ja tu kazím priemer... Dobrúú noc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dobrú Lubo a deň D sa blíži Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Dobrú Maroš... jj blííži... na víkend to už bude úplne iné auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak jsem trošku pomakal a ted jsem jenom Váš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 dobrou Romčo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 tak Románku, kdy budeš mít ten Accordík??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Japonca nebrať :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Kuci: jak jsem psal Vorlajzovi.Byl zájem o moje auto za 300 ale bez prdele a bez aprilu ale neprodám ji.Nejde to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Tak jsem trošku pomakal a ted jsem jenom Váš... povinnosti? :_icon_smich2: :_icon_smich2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ale tu novou Hondu bych bral hned-je to moc povedené auto ten Accord! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Máro: nene-dělal jsem faktury...jednou za měsic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 veď aj to sú povinnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Ale tu novou Hondu bych bral hned-je to moc povedené auto ten Accord! Honda Civic je iná káva že Jirko ja rally to ide ako raketa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 Máro: já nejsem Jirka woe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 ja nejsem Máro a písal som to Skajovi = Jirko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.