Duben 1, 200916 r Autor wrccko, až přijdeš, tak dostaneš do tjamy!!! neboj! o to se postarám... a rád!!!
Duben 1, 200916 r Autor Maroš byl pozván, ale má to světa kus... bohužel! a dostane maso... do tjamy...
Duben 1, 200916 r To sem teda vážně zvědavej, co do ní dostane...na to bych se aji rád podíval :smich: :smich:
Duben 1, 200916 r Budu moc rád když Mároš dorazi taky a myslim to vážně! ta nie, aby som dostal do tlamy :kol-69:
Duben 1, 200916 r Ale tu novou Hondu bych bral hned-je to moc povedené auto ten Accord! Novy Accord je naozaj fajn auto. Ja som mal novy Accord na shortliste pred kupou Octavky, skusal som 2.0 benzin motor s automatom. Mal som z tej skusobnej jazdy sice super pocit a uz som bol takmer rozhodnuty, ale nakoniec to ale vyhrala predsa len Octavka. Dovodov bolo viac, no v skratke islo najma o pomer cena/vykon (vratane lepsej zlavy u Skody), Accord bol proste ako novy ovela drahsi, mensi (najma kufor), vacsia spotreba, "starsi" automat (aj ked radilo to tiez velmi pekne), no a samozrejme chybajuce 1.8 TSI s DSG
Duben 1, 200916 r Škodovka má nejlepší komunitu příznivců na netu a to se vyplatí...to ti žádná jiná automobilka nemůže nabídnout
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.