Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak si byl aspoň na vzduchu v tom krásným počasí viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No jasně že jo...pracovat se občas musi no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romane jeste jednou diiiiiiikyyyy, ty bejku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No to teda! Mám u Tebe pořádnej oběd chlape!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jasne, ze mas. Ale jeden si mi slibil taky . Ale ja ho nechtel, takze to mas u me. Az prijedes na sraz do Beskyd, tak to poresime . Jsi zlaticko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jasná zpráva.To samé mi řiká i manželka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 teraz som sa prvýkrát zastavil od rána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Docela dobrej testík RS6. http://video.google.com/videosearch?q=rs6+...8&ct=title# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Michale: mej jsi na to nalepku krehke? byl to normalni balicek, obchodni balik nebo profibalik? Romco: tak kde je to BMW ? Storm: jaktoze neni kara jeste na zemi ? Editováno: 2. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Poslal jsem to jako cenny balik, tudiz krehke tam melo byt nalepe postou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) a bylo tam nalepene ? zeptej se prijemce Editováno: 2. Duben 2009, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 kluci, kdyby měl někdo zájem, mám fungl nový xenony na prodej... cenu sdělím na požádání přes SZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Dobré odpoledne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Čest práci vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak ještě chvílu jdu předstírat nějakou činnost, aby se neřeklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Skájo: ty to máš nějaké otočené ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Jj, já mám všechno jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Koukám že ty problémy s holením máme oba stejny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romčo, to se holíš jako jenom dole??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Dole jenom občas...hlavně se ptám na holení tváře a Ty na mě prdíš a nenapíšeš nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 jak prdím? ty jsi mi něco psal???? kde? kam? kdy? jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tady to je: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=65111&hl= docela se diskuze rozvinula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 No nic kluci, ja jdu bouchat, tak se tu mejte a vecer dorazim. Btw: zmente tema chatu, uz je trosku zastarale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Míšo: jdu taky...co dnes jedeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 2:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.