Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ty wole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ted jsem se prokecl....do prdele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a je to venku....Ty wole!!! Trapas jako kráva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 mal si mlčať lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Bylo to děsně spontánní ale pár lidi uvěřilo!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 dnešný prídel po 22hod. :smich: http://halbot.haluze.sk/?id=4867 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Mároš: co to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 dnešný prídel po 22hod. :smich: http://halbot.haluze.sk/?id=4867 Hmm, slušnej macek...ten kdyby to narval do tý jahůdky, tak z ní zbyde akorát marmeláda ...ale nechápu, proč si ta hruška hraje na vyděšenou...o tu by si nikdo ani kolo neopřel, ta může bejt v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Román: ovocie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ovoce na noc???? Špatná volba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak v tom případě můžou přijít ještě vajíčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Skájo: taková podpásovka jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Skájo a Olfik: běžte do fitka hajzlové! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 krásné dobré ráno sralbotky!!! dneska si jdu koupit pěnu na čištění potahů... o víkendu, stejně jako Romčáryjo, umeju Otesánka! má bejt teplíčko, tak to bude perfektní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dobré ránko chlapíci. Tak zase azuro, V sobotu umeju autí a trochu vypucuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Rosťo, musíš se vopičit co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Myslím že mejt bude 80% lidiček co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já mám dnes dovolenou a protože o víkendu stěhujeme se zpátky do opraveného bytečku tak dnes chci obě auta dát dopucu.Po dlouhé době naleštit. V sobotu asi pro Michala povezu jeho přední RS narazník do Mohelnice.Neni tam odtud někdo z Vás? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zadni Romco, ale to bys mohl poznat ne? Neee, Roman je fakt desne hodnej, jsem mu zavazanej jak neco!! Takze si na nej nikdo nedovolujte, jinak si automaticky dovolujete na me!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 kua mohelnice, jsem myslel ze je to bliz Brnu. 100 km nevim jestli se mi tam chce letet, v kolik tam budes ? Si ten RS naraznik vezmu a dam mu misto tho ten muj sport packet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Vas dve kuzelky zborim na jeden rozbeh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dobré ránko.. . Jen si to umyjte.....od neděle se má začít zas ochlazovat a od pondělka má skoro pořád pršet,tak to nám ty čistý kárky moc dlouho nevydržej...... Já se před chvilkou vrátil z noční cesty....nakonec jsem jel jen kousek za Frankfurt místo až do Duisburgu,tak to nebylo až tak hrozný.....ale i tak pěkný kolečko za 1105km ....aspoň jsem už trochu zajel audinku....kterou už mám i po téhle cesty pokřtěnou ...dostal jsem bombu šutrem do kapoty+čelního skla....sklo sice v pohodě,tam nic vidět neni,ale na kapotě je slušná tak 4-5mm oděrka skrze lak i podklad.. ....no co se dá dělat...vemu voskovku a zacelim to s ní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Zdarec Karlosi. Takže cesta OK jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Jj,cesta v klídku a v pohodě......za celou cestu nikde žádnej problém,bouračka,nějakej magor co ohrožuje ostatní a prostě jak tady bývá zvykem..no ale jen co jsem přiletěl do Prahy a sjížděl jsem na Zličíně,tak se na mě pověsil nějakej závodník s Fábii..nastalo těžký blikání apod. ...tak jsem ho za sjezdem pustil a to byla panečku gestikulace...to jsem byl ale kreten apod. ......To je hrozný tyhle maníci.....Fabii 1.2 a jede s tim jak kdyby měl McLaren....Tomu se člověk už fakt jen musí smát.......On to hnal jak kreten,já jel naprosto v klídku a na Barrandově na světlech jsem stál za nim... ...tomuhle já prostě nikdy rozumět nebudu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zitny Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tyjo Karlosi jak tohle davas, v noci 1100 km, to mas v aute kapacku s cistym kofeinem ? Ja bych musel dat do oci krbovy zapalky a stavet kazdejch deset minut, jinak me probudi az obrovskej napis IVECO obtisklej v mozku... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Vzhledem k tomu, že nemám ještě spravenou Fábku, tak se určitě budu pohybovat s oktou Jen tak an okraj bez reakce na předchozí posty.. kdo to má číst? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.