Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Rosto: bude!!! Ted musim spotřebovat tu origo ze salonu Tak to jóó Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Neblbni NANO dělá mapy i na laku.....Nebrat!!!!!!!!!!!!!!!!! ....Jeee a ted dostanu od Vorlíka co proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 nie fakt to nano je super, sú to už možno 4 roky čo som ešte na DSF pozeral test nanotechnológie, vtedy to bola úplná novinka, testovali to myslím na Mercedesoch, ale to nie je dôležité, išli s tým v hnusnom počasí a auto ako nové, neskutočne to odpudzuje vodu, ale aká to bola firma neviem, ale fakt ma to vtedy dostalo, vtedy o tom nebolo nikde počuť, nie ako dnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak tady jsou fotky: ted jsem to opláchnul vodou a jakmile to uschne tak jdu na leštění.Tak jsem zvědavej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jedno je isté ...budú ťa bolieť ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Maroš,tak jako od onanování ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jasne :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Kluci, nevím jak vy, ale mizím z práce... V autě mám 28°C, tak jsem leots poprvé u NT využil místo funkce topení funkci větrání, tak jsem zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Karlosi a na skle to taky dělá mapy, takže máš potom čelní sklo jako dsiplej navigace! :D : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 To větrání je dobrá věc.....Známej to má u SI už přes 3.roky(střeš.okno ze solár.články kter poháněj ventilátor) a fakt to v létě funguje dobře,tak jsem to u A6 přiobjednal taky....šíbr jsem chtěl tak i tak,tak jsem jen připlatil ze to ze solár.články.....akorát teda u mě ještě nebyla příležitost.....dnes je prvně od tí doby co to mám krásně,tak uvidim během dne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Karlosi a na skle to taky dělá mapy, takže máš potom čelní sklo jako dsiplej navigace! :D : D tak to je super, to je ako to premietanie u mercedesov na sklo hej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak jsem si nechal udělat výpis z bodového hodnocení řidiče.... a přátelé, musím odevzdat papíry... mám 16 bodů... naskákaly mi tam pokuty z Prahy.. jsem na ručník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 dobrý vtip lol lol :smich: možno ti to dali za onanovanie na verejnosti :kol-98: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak s tímto se nežertuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Sice bych to u Vorlíka tipoval taky na vtip,ale na druhou stranu zas bych se tomu moc nedivil.....už znám až moc lidí který přišly o papíry a to i případ že na první návštěvě při řešení přestupku..... Dnes je to hned.....např.radary v tunelech (Strahovskej,Mrázovka apod.) netolerujou ani 9km/h navíc..vlastní zkušenost. Mě přišlo v Září 2007 oznámení k dostavení se k vyřešení přestupku z Února 2007 a kde bylo dle dopisu jen jedno překročení rychlosti ze Strahovského tunelu(směr Patočkova ul.) o méně jak 20km/h......Hm,řikal jsem si..pohoda..stane se....hold si budu muset dávat většího majzla apod. .....No jaké překvapení na mě čekalo když jsem přišel v dané datum (Říjen 2007) na policajty.....Ta ženská na přepážce na mě vybalila toto......Tak máte tady celkem 4x přestupky a vše za rychlost ...1.ze 26.12.2006..překročení rychlosti o 10km/h(Průmyslová ul.)=2.body a 1000kč 2.z ledna 2007..překročení rychlosti o 8km/h(ul.Na Pankráci)=2.body a 1000kč 3.taktéž z ledna 2007..překročení rychlosti o 13km/h (D1 u exitu Průhonice)=2.body a 1000kč 4.z února 2007..překročení rychlosti o 9km/h (Strahov.tunel směr Patočkova ul.)=2.body a 1000kč........ Takže jsem tam nechal 4.000kč a byl jsem bez 8.bodů......vycházel jsem odtamtud pěkně vytřeštěnej...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Vorlajz: já bych se tomu nedivim kdybych měl pár bodíku pryč...i když mám kompletně ochráněné auto od těch co "nám pomáhaji a chrání" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Hele odkdy má fungovat to že si stav svého bod-konta budu moct kontrolovat smskou???....četl jsem že by to snad mělo už fungovat od června 2009,ale to bylo koncem 2008,od té doby už o tom nikde nečetl ani řádek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 tak u ná je tolerancia 0 "vďaka" tomu úžasnému zákonu, ideš na 50 rýchlosťou 51 a máš pokutu 50Euro najmenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ted se to dá vyjet na poště.O sms jsem to ještě ani neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 No to jsem viděl v TV rozhovor z nějakym borcem od policie a ten řekl že nastavení tolerance má každý radar úplně jiný.....jeden např.netoleruje ani 1km/h navíc a zas druhej toleruje i 10km/h navíc...že prý záleží na konkrét.nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jj,všude kde je CzechPoint,ale právě jsem četl že to má začít fungovat i formou sms......mrknu na net,jestli ten článek ještě najdu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 na postu jsem se chystal uz minulej tyden ale jak to tak vidim tak radsi ani prt, a nebo radsi jo? karlosi na jakou ti to prislo adresu / jmeno kdyz je auto na firmu, predpokladam, z jsi jel firemnim autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Mě by zajímalo proč ty zmrdi šetří na papíru a obálkách aby ti dali jednou za čas vědět. To bych blil. Každej ( jak obec tak policie ) by jen vydělávala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já mám všechny auta na své jméno..jelikož mé jméno je i název firmy a místo podnikání mám doma..... Ted je prý už jedno jestli to vyzvedneš nebo ne??....známej právě řikal že ví že má 10.bodů a na poště další oznámení o přestupku,tak mu řikám at na to kašle a nevyzvedává to a on řikal že už je to jedno,že na tom nazáleží...že body jsou přičteny v den přestupku a né jako ještě u mě(2007) v den kdy jsem na policajtech podepsal že s tim souhlasim.Co je na tom pravdy???..já už od toho 2007 mám klid,tak nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Nejhorší jsou na tolerování rychlosti Městská policie.Ty to maji aspon u nás nastaveno na 53 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.