Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Dobré ránko přátele...dnes mám za sebou 250km.Hradec Králové-Mohelnice a zpět.Jizda byla dobrá až nea měření u Moravské Třebove...ale nedostali mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 zdravím, hm Karlos, tak to je zaujímvavé, je pravda keď som išiel pár km ako spolujazdec na tej A6 ešte minulý rok, tak sa mi to zdalo dosť velké auto a žeby to nejako sedelo ako píšes to sa nedá povedať a ty tam máš 19" myslím, tak by to malo sedieť, niekde to asi sú druhovia pokazili Roman, prečítaj si koľko včera Karlos nabehal a potom vrav ...nie nie stretli ste sa s Michalom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Jj.Michal už to má u sebe takže vyřízeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Doobré ráánko páni... Karlosi to klobúk dole... toľko km za deň... ja už sa skoro ani cez 1000km za týždeň nedostanem a to počítam aj so súkromnýma km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 ááá dobré ránko pán sa nám zobudil, čo dnes podnikne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 No ale ja som išiel spať keď ty už si bol pomaly vyspaný... Chcel som ísť na zrazík do Ivánky pri Dunaji spoznať škodahomákov zo západu, ale večer mi volala segra či jej prídem pomôcť na stavbu, takže zmena plánu... Ešte vypijem kávu a frčíím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 to je pravda , takže pracovná sobota... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 jj... pracovná... a do rána sa budem snáď zase trochu voziť, aj keď určite menej ako včera, budem rád keď spravím 150km v taxíku.... Idem už pracovať... peknúú sobotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 (editace) Zdravím páni, práve som sa vrátil z návštevy CZ... Editováno: 4. Duben 2009, autor: Speeder Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 zdravím, práve som sa vrátil od Obamu :kol-98: :kol-136: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 panacci,jsem na chalupe a je tu kraaasne! teplicko,grilovacka,ted ohynek! Otesanek je uvnitr vypucovanej a je jako novej! tohle zboznuju! Ten klid! Skoda,ze se musi chodit do prace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Zdarec pánové. Dneska celej gen kolem autí. Zítra dám fotky do vlákna. Jinak OK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 kuci c oto sakra je to tenhle tyden kazdej provozuje ecoRUN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Dobrý večer chlapáci.Tak dnes jsem maloval chodbu v bytovce a mám toho plné zuby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 čoveče ty jsi nějaká pápěrka...chodba=únava....umytí a leštění Tvého vozu=únava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 To víš...kancelářská krysa! Nejsem zvyklej moc pracovat Néé...vážně jsem hotovej.Ráno budíček v 5.45 a jizda do Mohelnice a zpět z H.K cca 250km a pak jsem stěhoval byt a večer to malování.Mám nárok ne? Nemyslíš Marku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 tak si dej pár piv...a jdi odpočinout tělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Piji bílé víno Chardonnay ročník 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 babo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 si ale rozmazlenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Ahoj roberte! Co mrně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 spí a já dělám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Roberte: Ty jedeš k Pájovi na oslavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 kuci c oto sakra je to tenhle tyden kazdej provozuje ecoRUN ? To víš Ol@fe. Super cena = velký zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 4. Duben 2009 Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Zdar chlapáci ....tak jsem dnes taky pucoval a leštil...ale celkem nechtěně ....Ráno jsem vezl jednoho chlapíka z firmy co přiletěl z USA kde byl pracovně přes měsíc...vezl jsem ho domu kousíček za Benešov...když jsem s nim přijel k jeho baráčku,tak mě poprosil at zacouvám přes zahradu až přímo k baráku jelikož má dost těžkých věcí a něchtělo se mu to tahat od branky....tak otevřel dálkou bránu a já začal couvat na jeho pozemek...v tom vidim jak se k nám řítěj jeho dva Zlatý Retrívři který manželka stojící na zahradě neudržela a bylo hned jasný co nastane....Jeden se teda zastavil kousek před autem,ale druhej se tak těšil na pánička že začal skákat po dveřích spolujezdce a jen jsem slyšel jak po tom laku sjížděj ty drápky.. ...normálně jsem myslel že mě vomejou... ....On sice hned vylezl z auta ven,protože ten hafan byl jak šílenej,ale na dveřích už bylo vymalováno...naštěstí né skrz,ale jen povrchově,tak se mi docela ulevilo...on se samozřejmě hned omlouval a chtěl mi to tam začít leštit,ale to jsem mu řekl at na to kašle,že si to doma udělám.....no pak celou cestu domu jsem se modlil aby to šlo úplně rozlešit...přeci jenom je to novej lak...ale dobrý....vzal jsem tu silnější variantu WS2000 no.2 a s tim to zmizelo po pár tazích..tak se mi ulevilo....Tak když už jsem byl v tom,tak jsem tu měl od táty na zkoušku ten jeho Karnaubský vosk,tak jsem s tim vzal celý auto a bomba..fakt dost dobrý . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.