Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ano.Vlastní kotel v koupelně-Dakon Chceš to koupit nebo co? Za 2,5 mega je Tvůj i s nábytkem a se zahradou 500m čtvr. plus krytá garáž a dvě kryty venkovní stáni-to jde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 za 2,5? a mas aspon hezky sousedky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 no tak to jsi na tom byl stejně jako já... já měl v tý malý láhvičce as 1 cm čističe, tak jsem vazl jenom to nejhorší a spodky dveří (pod lištou) udělám příští týden... ty jsem ani nenaonanoval... jinak jak nemám ty zástěrky, tak mám zasraný dveře a zadní nárazník... a taky pátý dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tome: neser! Vždyt to je 5 km od H.K a nakonec Tys u mě doma byl,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ty voe hosi, dva dny se tu nedostanu a hned mam co delat,abych to tu prolouskal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 jojo presne centimetr, to jsem si zanadaval. Ja jsem teda neonanoval jenom jsem nanesl silnou vrstvu zelvovosku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 někdo želvu někdo nano já dával to "moje" nano na kaslti poprvé, tak jsem zvědav... na kolech a na sklech to funguje fantasticky, tak jsem zvědav... ale asi to bude mrda! jdu ven se psem panáčci... cca 20 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Romane byl a zadny sousedky jsem prave nevidel jinak lokalita super, na dojizdeni do HK idealni, to jen ja se musim trmacet 35 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ano.Vlastní kotel v koupelně-Dakon Chceš to koupit nebo co? Za 2,5 mega je Tvůj i s nábytkem a se zahradou 500m čtvr. plus krytá garáž a dvě kryty venkovní stáni-to jde ne? nebudeš dávať nový? žeby som ti dal spraviť cenu, ale zas diaľka no :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Nene.Mároš: kotel jde jako z praku ale lednice nějak stávkuje nechladí ale mrazi a já nevím co s tím??? Je to nastavené jen na jedničku a stejně mrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 ináč si sa nevyjadril k likvidátorovi, vymýšľajú niečo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Maroš: likvidátor to celé viděl až to bylo už opravené,nafotil to a ted se čeká na rozepsanou fakturu od firmy.Měli by to celé zapaltit.Kooperativa s tím prej nedělá drahoty jako třeba někteři levnější pojištovny...Tak snad! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 romco mas SZ, zapomel jsem dodat na ceny moc nekoukej nejsou aktualni a pro tebe bysme vymysleli neco lepsiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Olfiku: jasně.Probereme to u stolu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 tak Karlosi, hoď sem nějaký sloh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 V zimě protopím cca 1000,-Kč měsičně a topíme plynem takže naprostá pohoda.Děkuju všem za kladny ohlasy.Díky kluci! Rekonstrukce vskutku pěkná, ale nechtěl bych takto vynuceně rekonstruovat. Na kolik stupňů topíš? Ohříváš TUV tím kotlem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 'Lancelot' : díky za pochvalu.Topíme na 21 stupnu a máme průtokovej ohřev vody ale je fakt kdybych to měl dělat znovu tak bych asi bral bojler protože maličko trvá než se ta voda z trubek dostane k pákovce...sice chvilku ale stejně mě to sere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Já mám kotel s 60l zásobníkem a taky to trvá než začne téct teplá, a třeba dole v koupelně to trvá cca minutu (kotel je nahoře v koupelně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak to máme podobné zkušenosti...až třeba na stary kolena budu stavět barák tak už to zdokonalím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Přesně, až budu stavět barák znovu tak už vím co a jak. Jinak s tou teplou vodou je jediné ekonomické řešení mít třeba dole ten malý 5l zásobník nebo pak nucený oběh teplé vody jako v paneláku, ale to by bylo hodně neekonomické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ty bydlíš taky v bytě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Ne v rodinném domku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 To je můj sen ale bojim se toho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 (editace) Je s tím spojeno hodně rizik, ale dá se to zvládnout. Hlavně pokud máš dost peněz, tak není problém. Sehnat dobrou stavební firmu je základ. Editováno: 5. Duben 2009, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Duben 2009 Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Tak jasně! Když jsou prachy tak všechno jde-o tom žádná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.