Duben 5, 200916 r Ano.Vlastní kotel v koupelně-Dakon Chceš to koupit nebo co? Za 2,5 mega je Tvůj i s nábytkem a se zahradou 500m čtvr. plus krytá garáž a dvě kryty venkovní stáni-to jde ne?
Duben 5, 200916 r Autor no tak to jsi na tom byl stejně jako já... já měl v tý malý láhvičce as 1 cm čističe, tak jsem vazl jenom to nejhorší a spodky dveří (pod lištou) udělám příští týden... ty jsem ani nenaonanoval... jinak jak nemám ty zástěrky, tak mám zasraný dveře a zadní nárazník... a taky pátý dveře
Duben 5, 200916 r jojo presne centimetr, to jsem si zanadaval. Ja jsem teda neonanoval jenom jsem nanesl silnou vrstvu zelvovosku
Duben 5, 200916 r Autor někdo želvu někdo nano já dával to "moje" nano na kaslti poprvé, tak jsem zvědav... na kolech a na sklech to funguje fantasticky, tak jsem zvědav... ale asi to bude mrda! jdu ven se psem panáčci... cca 20 min
Duben 5, 200916 r Romane byl a zadny sousedky jsem prave nevidel jinak lokalita super, na dojizdeni do HK idealni, to jen ja se musim trmacet 35 km
Duben 5, 200916 r Ano.Vlastní kotel v koupelně-Dakon Chceš to koupit nebo co? Za 2,5 mega je Tvůj i s nábytkem a se zahradou 500m čtvr. plus krytá garáž a dvě kryty venkovní stáni-to jde ne? nebudeš dávať nový? žeby som ti dal spraviť cenu, ale zas diaľka no :smich:
Duben 5, 200916 r Nene.Mároš: kotel jde jako z praku ale lednice nějak stávkuje nechladí ale mrazi a já nevím co s tím??? Je to nastavené jen na jedničku a stejně mrazi
Duben 5, 200916 r Maroš: likvidátor to celé viděl až to bylo už opravené,nafotil to a ted se čeká na rozepsanou fakturu od firmy.Měli by to celé zapaltit.Kooperativa s tím prej nedělá drahoty jako třeba někteři levnější pojištovny...Tak snad!
Duben 5, 200916 r romco mas SZ, zapomel jsem dodat na ceny moc nekoukej nejsou aktualni a pro tebe bysme vymysleli neco lepsiho.
Duben 5, 200916 r V zimě protopím cca 1000,-Kč měsičně a topíme plynem takže naprostá pohoda.Děkuju všem za kladny ohlasy.Díky kluci! Rekonstrukce vskutku pěkná, ale nechtěl bych takto vynuceně rekonstruovat. Na kolik stupňů topíš? Ohříváš TUV tím kotlem?
Duben 5, 200916 r 'Lancelot' : díky za pochvalu.Topíme na 21 stupnu a máme průtokovej ohřev vody ale je fakt kdybych to měl dělat znovu tak bych asi bral bojler protože maličko trvá než se ta voda z trubek dostane k pákovce...sice chvilku ale stejně mě to sere.
Duben 5, 200916 r Já mám kotel s 60l zásobníkem a taky to trvá než začne téct teplá, a třeba dole v koupelně to trvá cca minutu (kotel je nahoře v koupelně).
Duben 5, 200916 r Tak to máme podobné zkušenosti...až třeba na stary kolena budu stavět barák tak už to zdokonalím!
Duben 5, 200916 r Přesně, až budu stavět barák znovu tak už vím co a jak. Jinak s tou teplou vodou je jediné ekonomické řešení mít třeba dole ten malý 5l zásobník nebo pak nucený oběh teplé vody jako v paneláku, ale to by bylo hodně neekonomické.
Duben 5, 200916 r Je s tím spojeno hodně rizik, ale dá se to zvládnout. Hlavně pokud máš dost peněz, tak není problém. Sehnat dobrou stavební firmu je základ. Upraveno Duben 5, 200916 r od Lancelot
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.