Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nene...já jsem o nich věděl protože tam stoji docela často Michale. :palec2:

Jinak toto mi přišlo emailem:

Ja som zvedavý či mi príde nejaký pozdrav od vás z piatkového výletu do Olomouca... lol:smich:

Velikonoce nemám rád, neprožívám je už několik let a přijde mi to o ničem.. Holek lituju..

Jediné co to přinese, že pojedem zase za rodinkou a bude papu, jinak nic.. max taky den volna.

Dyť právě na Moravě jsou velikonoce to pravé nebo ne Dadačku? Tam to na velikonoce bylo super. :palec2:

Tak ten kdo mě trošku zná...tak ví že nesnáším vajička...takže Velikonoce jdou vedle mě....

Ty taky nejsi z Moravy :smich:

Jak to že ne. ;)

Romana myslím:)

ahoj škodováci! :palec2:

dneska som miláčikovi kúpil dobrotku :p :p kol5 kol5

Ahoj Mišo :)

Ahoj Maroši...

čo pekné si kúpil???

viac poviem podvečer aby ste sa mali na čo tešiť kol5 ale mal som aj príjemný zážitok :palec2: ...

No to nevím jestli se dočkám - musel jsem se v Praze přestěhovat a nejspíš bude problém s netem :(

Tak mi to kdyžtak povíš ráno, prt. tady to nenajdu jak tady přibude těch 100 stránek :-D

Ahoj Míroš.Povídej a nenapínej!

nie nie kto si počká ten sa dočká :smich:lol

Tak ja už dlho čakať nemôžem.... ;-(((

Ale snáď to tu o polnoci niekde nájdem....

Ty jseš na mě pěkně zlej...já jsem byl makat na mém ranči...trošku jsem pohrabal travičku a pak ji pohnojil semínkem.Tráva mi poslední dobou nějak nejede...neni vůbec zelená.Nevím co s tím :help:

3:1 .... ok sme dohodnutí, dám to tu o polnoci :smich:lol

Ty jseš na mě pěkně zlej...já jsem byl makat na mém ranči...trošku jsem pohrabal travičku a pak ji pohnojil semínkem.Tráva mi poslední dobou nějak nejede...neni vůbec zelená.Nevím co s tím :help:

a hnojil si ju niekedy aj dusíkovým hnojivom? možno je veľmi mokrá, alebo je nedobrá zemina :p

Právě že je tady dobrá bonita půdy a jinak mám závlahu takže vody nikdy neměla málo.Nevím...Hnojivo taky dávám-cererit a pak přímo hnojivo na trávník.

a koľkokrát to kosíš?

Dyť právě na Moravě jsou velikonoce to pravé nebo ne Dadačku? Tam to na velikonoce bylo super. :palec2:

Možná někde na vesnici.. do Brna to NEPATŘÍ :help: víš jak, já sem těžce velkoměstský dítě, který už tyhle věci přešly.. věřím, že ty 10ti letý děti co běhaj s těma pomlázkama a otčínama po holkách a ženských, že se jim to líbí, ale mě fakt ne :feve:

Co jsou pro mě Velikonoce jsem už napsal ;) asi jsem už moc otrávenej "tradicema" nebo co..

Jak to možná proběhne, tak to tak, že pro "tradicy" si pučím ten "klacek" od bráchy udělám pár bum bum po babiččíným zadku a konec.

Fakt mě to prostě nebaví :/

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.