Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nene...já jsem o nich věděl protože tam stoji docela často Michale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jinak toto mi přišlo emailem: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ja som zvedavý či mi príde nejaký pozdrav od vás z piatkového výletu do Olomouca... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Velikonoce nemám rád, neprožívám je už několik let a přijde mi to o ničem.. Holek lituju.. Jediné co to přinese, že pojedem zase za rodinkou a bude papu, jinak nic.. max taky den volna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dyť právě na Moravě jsou velikonoce to pravé nebo ne Dadačku? Tam to na velikonoce bylo super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak ten kdo mě trošku zná...tak ví že nesnáším vajička...takže Velikonoce jdou vedle mě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ty taky nejsi z Moravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jak to že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Romana myslím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 ahoj škodováci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nazdar maroši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 dneska som miláčikovi kúpil dobrotku :p kol5 Ahoj Mišo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj Maroši... čo pekné si kúpil??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 viac poviem podvečer aby ste sa mali na čo tešiť ale mal som aj príjemný zážitok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 No to nevím jestli se dočkám - musel jsem se v Praze přestěhovat a nejspíš bude problém s netem Tak mi to kdyžtak povíš ráno, prt. tady to nenajdu jak tady přibude těch 100 stránek :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ahoj Míroš.Povídej a nenapínej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 nie nie kto si počká ten sa dočká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak ja už dlho čakať nemôžem.... ;-((( Ale snáď to tu o polnoci niekde nájdem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ty jseš na mě pěkně zlej...já jsem byl makat na mém ranči...trošku jsem pohrabal travičku a pak ji pohnojil semínkem.Tráva mi poslední dobou nějak nejede...neni vůbec zelená.Nevím co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 3:1 .... ok sme dohodnutí, dám to tu o polnoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ty jseš na mě pěkně zlej...já jsem byl makat na mém ranči...trošku jsem pohrabal travičku a pak ji pohnojil semínkem.Tráva mi poslední dobou nějak nejede...neni vůbec zelená.Nevím co s tím a hnojil si ju niekedy aj dusíkovým hnojivom? možno je veľmi mokrá, alebo je nedobrá zemina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Právě že je tady dobrá bonita půdy a jinak mám závlahu takže vody nikdy neměla málo.Nevím...Hnojivo taky dávám-cererit a pak přímo hnojivo na trávník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 a koľkokrát to kosíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dyť právě na Moravě jsou velikonoce to pravé nebo ne Dadačku? Tam to na velikonoce bylo super. Možná někde na vesnici.. do Brna to NEPATŘÍ víš jak, já sem těžce velkoměstský dítě, který už tyhle věci přešly.. věřím, že ty 10ti letý děti co běhaj s těma pomlázkama a otčínama po holkách a ženských, že se jim to líbí, ale mě fakt ne Co jsou pro mě Velikonoce jsem už napsal asi jsem už moc otrávenej "tradicema" nebo co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jak to možná proběhne, tak to tak, že pro "tradicy" si pučím ten "klacek" od bráchy udělám pár bum bum po babiččíným zadku a konec. Fakt mě to prostě nebaví :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.