wrccko Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 neviem čo je pomlázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 wrcko: mám dojem že to je ta odměna za ten "výprask" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Možná někde na vesnici.. do Brna to NEPATŘÍ víš jak, já sem těžce velkoměstský dítě, který už tyhle věci přešly.. věřím, že ty 10ti letý děti co běhaj s těma pomlázkama a otčínama po holkách a ženských, že se jim to líbí, ale mě fakt ne Co jsou pro mě Velikonoce jsem už napsal asi jsem už moc otrávenej "tradicema" nebo co.. Jasně Dado. ale je aspoň den volna ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jinak nazdar chlapci a chalani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jasně Dado. ale je aspoň den volna ne? To je jediné pozitivní a pak to, že se najím a pravděpodobně i vyspím + nějaká ta kurunka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Vše samo od babičky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jo u babiček na Moravě se mrskalo špicově. To byly všechny ženský ze vsi babičky ty woe. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nejlepší je, že každá ta babička nebo tetička nalije něco jinýho a pak je z toho člověk druhej den na umření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Máš pravdu Skajo. Co dům, jiná pálenka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Jo u babiček na Moravě se mrskalo špicově. To byly všechny ženský ze vsi babičky ty woe. :smich: Problém = já jsem z velkoměsta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nejlepší je, že každá ta babička nebo tetička nalije něco jinýho a pak je z toho člověk druhej den na umření A proto to taky nemám rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 musite se venovat vic vysukani slecen a min piti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tome: kde je v Trutnově origo autorizovaný servis Nokia??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 muzu se zeptat, ale o zadnem nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 musite se venovat vic vysukani slecen a min piti Je vidět, že mě neznáš lol :smich: , Romča by povídal, že i když. ten taky neví asi vše.. ale alespon je u nás skoro jako doma.. Romčo: zejtra du tu v Brně do autorizáku Nokie s kamoškou a sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Poptej se mi prosím.Mám jednoho vysíráka v Trutnově...a potřebuju v rámci záruky zreklamovat Nokii.Díky moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 urco se zeptam, ale myslim si ze nejbliz je HK, ale taky nevim vse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tak v H.K to je jasny! Tady spolupracuju se dvouma autor.servisama ale potřebuju pořešit Trutnov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 a ten clovek jako nejezdi do Hradce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dádo: přečetl jsi mou omluvu? S jakym telefonem jdeš do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tome: ten člověk je divnej! Dnes mě volal a prej že by chtěl jinej mobil.Kus za kus...chápeš to? Tak jsem se pořádně nadechnul a vysvětlil mu jak to s reklamacema funguje...jakoby spadnul z Marsu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Nj tak to teda divnej je, ledaby ten telefon mel prorazenou gumu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Romčo: některý šopy to tak dělaj, lidi si zvykaj a pak to chcou po každým.. Já tam už mám KO E50, ona tam nese N95.. displej nahoře ji dělá čárečky navíc.. docela brutálně sem ještě neviděl.. Omluva přečtena a samo přijata (tys mě kupodivu ani neurazil malinko ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Ne vazne, jako vymenit to kus za kus jde asi jenom jako predprodejni reklamace a to predpokladam neni, jinak klasika 30 dni a musi to dopravit tam kde to koupil, nebo do servisu ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Dádo: já Ti necham Nokii N95 8G.Nechceš? Za rozumnou cenovku.Uplnou funglovku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.