Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

neviem čo je pomlázka lol:smich:

wrcko: mám dojem že to je ta odměna za ten "výprask"

Možná někde na vesnici.. do Brna to NEPATŘÍ :help: víš jak, já sem těžce velkoměstský dítě, který už tyhle věci přešly.. věřím, že ty 10ti letý děti co běhaj s těma pomlázkama a otčínama po holkách a ženských, že se jim to líbí, ale mě fakt ne :feve:

Co jsou pro mě Velikonoce jsem už napsal ;) asi jsem už moc otrávenej "tradicema" nebo co..

Jasně Dado. ale je aspoň :palec2: den volna ne?

Jinak nazdar chlapci a chalani. lol

Jasně Dado. ale je aspoň :palec2: den volna ne?

To je jediné pozitivní ;) a pak to, že se najím a pravděpodobně i vyspím :smich: + nějaká ta kurunka..

Vše samo od babičky..

Jo u babiček na Moravě se mrskalo špicově. To byly všechny ženský ze vsi babičky ty woe. :smich: :smich: :smich:

Nejlepší je, že každá ta babička nebo tetička nalije něco jinýho a pak je z toho člověk druhej den na umření lol

Máš pravdu Skajo. Co dům, jiná pálenka. :palec2:

Jo u babiček na Moravě se mrskalo špicově. To byly všechny ženský ze vsi babičky ty woe. :smich: :smich: :smich:

Problém = já jsem z velkoměsta ;):p

Nejlepší je, že každá ta babička nebo tetička nalije něco jinýho a pak je z toho člověk druhej den na umření lol

A proto to taky nemám rád kol5

musite se venovat vic vysukani slecen a min piti :smich:

Tome: kde je v Trutnově origo autorizovaný servis Nokia???

muzu se zeptat, ale o zadnem nevim :(

musite se venovat vic vysukani slecen a min piti :smich:

Je vidět, že mě neznáš lol lol lol:smich: :smich: , Romča by povídal, že kol5 i když. ten taky neví asi vše.. ale alespon je u nás skoro jako doma..

Romčo: zejtra du tu v Brně do autorizáku Nokie s kamoškou a sebou :aggressive::help:

Poptej se mi prosím.Mám jednoho vysíráka v Trutnově...a potřebuju v rámci záruky zreklamovat Nokii.Díky moc..

urco se zeptam, ale myslim si ze nejbliz je HK, ale taky nevim vse...

Tak v H.K to je jasny! Tady spolupracuju se dvouma autor.servisama ale potřebuju pořešit Trutnov.

a ten clovek jako nejezdi do Hradce? :)

Dádo: přečetl jsi mou omluvu?

S jakym telefonem jdeš do servisu?

Tome: ten člověk je divnej! Dnes mě volal a prej že by chtěl jinej mobil.Kus za kus...chápeš to? Tak jsem se pořádně nadechnul a vysvětlil mu jak to s reklamacema funguje...jakoby spadnul z Marsu.

Nj tak to teda divnej je, ledaby ten telefon mel prorazenou gumu :smich:

Romčo: některý šopy to tak dělaj, lidi si zvykaj a pak to chcou po každým..

Já tam už mám KO E50, ona tam nese N95.. displej nahoře ji dělá čárečky navíc.. docela brutálně :D sem ještě neviděl..

Omluva přečtena a samo přijata ;):p (tys mě kupodivu ani neurazil malinko lol )

Ne vazne, jako vymenit to kus za kus jde asi jenom jako predprodejni reklamace a to predpokladam neni, jinak klasika 30 dni a musi to dopravit tam kde to koupil, nebo do servisu ne?

Dádo: já Ti necham Nokii N95 8G.Nechceš? Za rozumnou cenovku.Uplnou funglovku!

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.