leo_pipes Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 zdravim, mam na oI rok99 1.6 55kW LX dodelavanej central. kdyz zamknu nebo odemknu auto tak blikaji v predu parkovacky a vzadu obrysovky. chtel bych misto toho aby klasicky problikly vsecky 4 blinkry... nevite nekdo jak na to? je to slozity to udelat? diiky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) No podla mna je to niekde z riadicej jednotky centralu napojene zrejme na spinac svetiel na 1 poziciu-parkovacky. Takze najst,odpojit a napojit na spinac varovnych svetiel,t.j.4x blinkre. Teraz som pozeral montazny navod magicar,ten je sice v inej rovine,ale ma napr napojene kazdu stranu zvlast do jednotky. Tzn kabel ovladajuci prave blinkre na 1 pin svorkovnice a z lavej strany na dalsi pin. Treba len pozriet co a ako mas napojene. Editováno: 25. Březen 2009, autor: mysko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 25. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no ja na to mrknu, ale moc chytrej z toho asi nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 pokud bys měl vyvedený jen jeden drát na světelnou signalizaci z centrálu, tak to musíš rozvést přes diody (6 A, jedna stojí asi kolem 6 Kč).... P.S.: tady jsem ti ji našel: http://www.autokap.cz/obchod/elektroinstal...us=2&id=304 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskal Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 zdravim, mam na oI rok99 1.6 55kW LX dodelavanej central. kdyz zamknu nebo odemknu auto tak blikaji v predu parkovacky a vzadu obrysovky. chtel bych misto toho aby klasicky problikly vsecky 4 blinkry... nevite nekdo jak na to? je to slozity to udelat? diiky máš tam asi pridávanú jednotku dialkového ovládania z tej by mali isť dva káble biele s poistkami asi 10A a asi ich máš pripojené na prepínač zapnutia svetiel tiezž ich tam prípájam pri alarme je tgo jednoduchšie, odpoj ich a pripoj na smerové svetlá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) je tam modrej drát kterej vede na parkovacky pres diody. ty smerovky je kery drat,bavna, popripade pozice? bude stacit to jen prohodit? abych neco nespalil nebo tak.... jo nemam alarm je to ciste central. na navodu je napsany RJ CZ KEY ale nemam vystrelovaci klice, ale normalni s lampickou a central je zvlast... Editováno: 27. Březen 2009, autor: leo_pipes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjerdole Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 pokad to chces na blinkry v levem prednim prahu je svazek kablu.napichnes se na 2 draty tzn na levou a pravou stranu blinkru. je to zlutocerny drat a ten druhy nevim.podivam se ti do papiru a dopisu to sem :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 blinkry černo/ bílá černo/ zelená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 diky moc, jak prestane bejt tak hnusne tak na to vlitnu... pak napisu co sem spalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leo_pipes Vloženo 1. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 (editace) chlapi potrebuju vedet kde je u motoru AEE cidlo na zpateckovy svetla. vcera sem menil zarovku, jeste sem to zkousel, svitily obe dve a rano uz nic hledal jsem ale nenasel sem pro svuj motor a vlastne ani kde ten spinac je. koukal sem se ze stoji asi tak 3kila, zvladnu to vymenit sam? kdyby mel nekdo obrazek, tak by me to moc pomohlo... urcite to bude na prevodovce, ale kde... na vymenu bude stacit bezne naradi? dekuji... jeste mrknu na pojistky, ale kdyby to byla pojistka tak prestane fungovat jeste neco dalsiho ne? tak pojistka je ok. Editováno: 1. Duben 2009, autor: leo_pipes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.