Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Potřebuji poradit. Mám v superbu ledničku, ale nefunguje. Zkoušel jsem ji připojit na 12V k nabíječce a tam funguje, tzn., že nejde šťáva do přívodu. Přívodní kabel je v kufru a vede pod tapecírunkem na opěradle zadního sedáku. Nevíte, není tam někde nějaká pojistka? V pojistkové skříni žádná k ledničce není. Díky

Tak problém nakonec vyřešen. Banalita. Nakonec jsem trochu dobyl akumulátor a hle-lednička fachčí naplno. Oni píšou, že jakmile baterie nemá plnou kapacitu, tak lednička vypíná.

Upraveno od jiricajthaml

koukni se do motorove casti na pojistky mela by to byt velka pojistka ledni zere dost!!Jinak lednicku nemam ale vsechny zasuvky by meli vest na velikou pojistku.

mozes pls tu chladnicku vyfotit? este som to nevidel v aute

2 jiricajthaml: chladící box je napojenej na zásuvku v kufru takže zkus jestli chodí. Pojistka 20A, pozice "A" na spodním reléovém boxu pod palubkou.

• Autor
2 jiricajthaml: chladící box je napojenej na zásuvku v kufru takže zkus jestli chodí. Pojistka 20A, pozice "A" na spodním reléovém boxu pod palubkou.

Ten spodní box je u spolujezdce? Díky.

nene, je u řidiče. Za vypínačem světel.

• Autor
nene, je u řidiče. Za vypínačem světel.

Tak jsem prošel všechny pojistky v pojistkové skříni (je to ta na boku u řidiče, jak šroubovákem odděláš ten kryt) a všechno OK. Jiný pojistky jsem tam nenašel. Za nima jsou pouze nějaká asi relé, jinak nic.

• 2 týdny později...
  • Autor
mozes pls tu chladnicku vyfotit? este som to nevidel v aute

post-31805-1239476230_thumb.jpg

post-31805-1239476267_thumb.jpg

Posílám fotky ledničky.

ou, no to je luxus, kde sa dá zohnat? :) Dik za foto :palec2:

ou, no to je luxus, kde sa dá zohnat? :) Dik za foto :palec2:

[/quote

Ahoj, no to je mam ji taky a 100% spokojenost - proste LUXUS :) Da se neormalne sehnat v ramsi přislusenství (orig. skoda) ale musis mit vyveden přivod snad primoo z vyroby a zvlastní konstrukci uchycesni ve stredovem otvoru operadla sedadel. Jinak se montovala vyhradne s nesklopnymi operadly.

mno nesklopne sedadla mam, ale mam tam vak na lyze takze asi bude potrebne vymenit zadne aj sedadlo? myslim ze to zapojenie sa bude dat :)

• 4 týdny později...
  • Autor
Musí se sundat celej ten panel u řidiče. Ten pod volantem co v něm drží vypínač světel. viz: http://www.passatplus.de/umbauteile/relais/index.htm

Tak jsem prohlídl ty pojistky pod volantem-všechno OK a šťáva do toho kabelu nejde. Ještě zkusím u elektrikáře jestli náhodou není v tahu ten spojovací konektor. Jinak na nabíječce lednička plně fachčí.

To je divný, není tam moc možností kde by mohl být zádrhel. A na pojistce štáva je?

• 1 rok později...

nahodou kdyby nekdo vedel o ty lednici tak mam zaujem koupit,dekuju

To nejses jedinej :)

• 1 rok později...

To nejses jedinej smile.gif

Jednu mám v garáži. Chtěl jsem jí prodat,ale nefungovala.. Nevěděl jsem jestli je problém v ní,nebo v pojistce. Dneska k tomu sednu a mrknu na to a v případě,že bude funkční,prodám ji .

Upraveno od Skiff

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.