Publikováno Březen 28, 200916 r Potřebuji poradit. Mám v superbu ledničku, ale nefunguje. Zkoušel jsem ji připojit na 12V k nabíječce a tam funguje, tzn., že nejde šťáva do přívodu. Přívodní kabel je v kufru a vede pod tapecírunkem na opěradle zadního sedáku. Nevíte, není tam někde nějaká pojistka? V pojistkové skříni žádná k ledničce není. Díky Tak problém nakonec vyřešen. Banalita. Nakonec jsem trochu dobyl akumulátor a hle-lednička fachčí naplno. Oni píšou, že jakmile baterie nemá plnou kapacitu, tak lednička vypíná. Upraveno Květen 27, 200916 r od jiricajthaml
Březen 28, 200916 r koukni se do motorove casti na pojistky mela by to byt velka pojistka ledni zere dost!!Jinak lednicku nemam ale vsechny zasuvky by meli vest na velikou pojistku.
Březen 29, 200916 r 2 jiricajthaml: chladící box je napojenej na zásuvku v kufru takže zkus jestli chodí. Pojistka 20A, pozice "A" na spodním reléovém boxu pod palubkou.
Březen 30, 200916 r Autor 2 jiricajthaml: chladící box je napojenej na zásuvku v kufru takže zkus jestli chodí. Pojistka 20A, pozice "A" na spodním reléovém boxu pod palubkou. Ten spodní box je u spolujezdce? Díky.
Duben 1, 200916 r Autor nene, je u řidiče. Za vypínačem světel. Tak jsem prošel všechny pojistky v pojistkové skříni (je to ta na boku u řidiče, jak šroubovákem odděláš ten kryt) a všechno OK. Jiný pojistky jsem tam nenašel. Za nima jsou pouze nějaká asi relé, jinak nic.
Duben 1, 200916 r Musí se sundat celej ten panel u řidiče. Ten pod volantem co v něm drží vypínač světel. viz: http://www.passatplus.de/umbauteile/relais/index.htm
Duben 11, 200916 r Autor mozes pls tu chladnicku vyfotit? este som to nevidel v aute Posílám fotky ledničky.
Duben 12, 200916 r ou, no to je luxus, kde sa dá zohnat? Dik za foto [/quote Ahoj, no to je mam ji taky a 100% spokojenost - proste LUXUS Da se neormalne sehnat v ramsi přislusenství (orig. skoda) ale musis mit vyveden přivod snad primoo z vyroby a zvlastní konstrukci uchycesni ve stredovem otvoru operadla sedadel. Jinak se montovala vyhradne s nesklopnymi operadly.
Duben 12, 200916 r mno nesklopne sedadla mam, ale mam tam vak na lyze takze asi bude potrebne vymenit zadne aj sedadlo? myslim ze to zapojenie sa bude dat
Květen 4, 200916 r Autor Musí se sundat celej ten panel u řidiče. Ten pod volantem co v něm drží vypínač světel. viz: http://www.passatplus.de/umbauteile/relais/index.htm Tak jsem prohlídl ty pojistky pod volantem-všechno OK a šťáva do toho kabelu nejde. Ještě zkusím u elektrikáře jestli náhodou není v tahu ten spojovací konektor. Jinak na nabíječce lednička plně fachčí.
Květen 5, 200916 r To je divný, není tam moc možností kde by mohl být zádrhel. A na pojistce štáva je?
Prosinec 30, 201113 r To nejses jedinej Jednu mám v garáži. Chtěl jsem jí prodat,ale nefungovala.. Nevěděl jsem jestli je problém v ní,nebo v pojistce. Dneska k tomu sednu a mrknu na to a v případě,že bude funkční,prodám ji . Upraveno Prosinec 30, 201113 r od Skiff
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.