Přejít na obsah

Postel, která se vám líbí nejvíc?


TomasB

Doporučené příspěvky

TomasB: to si nemuzeme dovolit, mit pokoje vybaveny takovym nabytkem. Vsechny postele jsou z masivniho dreva a pulka z nich je na zakazku. Stava se nam, ze nasi hoste chteji kontakt na chlapa, co nam ty postele delal a nechavaji si je od nej vyrobit taky. Prave, ze jsme chteli jeden pokoj taky vybavit takhle do stara, ale jak rikam, rozmluvili nam ty postele, ze s tim maji spatny zkusenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 roky používání takovéto kovové postele a nikdy víc. je to sice je nmůj názor, ale nějak mi to nesedlo. vipadá to studeně, má to vesměs vyšší čela než dřevěné, vrzání jsem nezaznamenal, ale podle mě není nad pěkný masiv ze světlého dřeva nebo pochopitelně aby to ladilo s ostatním nábytkem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome: hodně záleží kolik peněz do toho chceš narvat...z toho se pak dá vycházet...

o prachy moc nejde, hlavně kovanou postel chce manželka, někde to viděla kdysi a moc se jí to líbí. Ty kovaný jsou tak nějak kolem 15tis. + asi nějakej rošt + matrace.

JaKr: kouknu se na to až dojedu domů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kuva ty si nedokazes vybrat ani postel??????????????????????? :wacko:

mně to hlavně nebaví, hlavně když už od těch dotazů doma budu mít klid ;) Marně říkám, ať si vybere co chce, stejně se furt ptá, a když neodpovídám, tak žbrblá. Tak bych to taky chtěl mát už z krku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romane, ty snad nečteš! Dyť píšu, že je mi to celkem fuk a vysírá mně dotazama kolem postele. Jasně, že nějakou šílenost nechci, ale žena má celkem vkus. No ale alespoň něco k tomu musím říct. Jakr sem dal docela zajímavý odkaz, tím to trošku zkomplioval, protože ty kovaný z těch stránek se mi líbí víc, ale je to kombinace se dřevem a to žena nechce, že se jí to nelíbí.

To je jako s kachličkama, třičtvrtě roku jsme se dohadovali jaký, nemohli jsme se schodnout. Tak jsem řekl, ať si vybere co chce a vyvlíknul jsem se z toho. Vybrala dobře.

Já na to nemám ani chuť ani moc náladu se zabývat pitchovinama. Ale víš jak to je, alespoň nějakou aktivitu musím projevit ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty lustry jsou priserny covece :) Na postele jsem radsi ani nekoukal ;)-_-

Souhlas, ale každý má rád své :palec2:

Romane, dyť píšu, že Asko, Ikea a podobné sračky doma nechci. Prostě jedině dělaný na zakázku. Všechno nám dělá truhlář, kterej to dělá poctivě a udělá cokoliv a navíc, pokud se cokoliv stane i vlivem užívání, tak to "zdarma" uvede do původního stavu. Prostě v ceně mám i tento servis. Zase ale co si za to řekne, to prostě dostane a vůbec nezkoumám, jestli to je nebo není výhodné. Pro mně to prostě je výhodné.

Máme postel z Ikei, značkovou matraci a :palec2: ... Ikea je levná, tedy pro nás docela přístupná, ale s postelí není problém :prc:

To je zase prezentace tebe, jak pro tebe není nic problém, že si můžeš penězma vytírat pr**l, průhledně zakamuflovaná do prosby o výběr? Nezlob se mě mě, ale ty máš fakt dost....

;) tak s tímto taky souhlasím :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tady odpověď na dotaz. S postelí by neměl být problém s rozvrzáním. Známá co to od něj má, tak potvrzuje, že není problém s rozvrzáním. Jen teda tu přílohu jaksi zapoměl připojit :)

Dobrý den,

děkuji za Váš zájem,ceny našich kovaných postelí začínají na 22000,-včetně tuhého roštu.

Postel je dodávána v povrchové upravě černostříbrná patina surový kov nebo "Antik"rezavohnědá.Postel je

demontovatelná 5ti dílná vše montováno šrouby,absolutně tuhá.

V případě zájmu mohu poslat fota.V příloze Vám zasílám postel která je na obchodě ihned k odebrání-provedení černostříbrná.

Rozměr 180-200,cena 23 500,-.Jinak čekací doba 30 dní od složení zálohy.

S pozdravem za FERREUS Tomáš Pražák

> ------------ Původní zpráva ------------

> Od: Svatava

> Předmět: postel

> Datum: 30.3.2009 14:03:33

> ----------------------------------------

> Dobrý den, na kolik u Vás přijde postel 180*200 cm. Jen tak zhruba. Dostala jsem

> na Vás tip od paní ******** z Rábů. Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořád hledám vkus :smich: , postel jedině dřevěná. :palec2: , a kvalitní matraca, a ten lustr do bytu? :kuk:

No co člověk. to jiný vkus.

taky názor.

Já mám celkem ověřeno, že manželka umí věci sladit. Jinak teda v té ložnici bude 120 let stará komoda a ještě jeden kousek nábytku, kterej je sice jen pár let starej, ale je to taky masiv v "historickém" provedení. Vestavěné skříně máme nedávno instalované a je to dub. Takže tam ta postel kovová myslím zapadne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já na to nemám ani chuť ani moc náladu se zabývat pitchovinama. Ale víš jak to je, alespoň nějakou aktivitu musím projevit ;)

Jako prosim???

Vyber postele na spani, vcetne dobreho rostu a matraci je snad zaklad zdraveho a prijemneho spanku, asi jako dobre pohodlne boty a dobre pneumatiky na auto, ne? Co to tady zase hrajes, ze te to nezajima, kdyz jsi rekonstruoval byt, bylo plne forum fotek a to pro tebe pitchovina nebyla? Tak snad chces mit hezkej byt, tak snad pomuzes zene s vyberem, vylucovaci metoda, az vyloucis vsechny ty "hruzy" (pro me), tak prijdes na to, ze je to des a vyberes jinou!! :D A lustr? No comment, to bych snad radsi svicky z Ikea nez tohle do panelaku tezky nevkus! Pokud zarizujete zamecky penzion, pardon :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a kdo myslíš, že ten byt navrhoval?

BTW: Dneska mi přivezl novej stůl na PC a nějaký poličky. Jak jsem odpojil PC a pak to znovu připojil, tak koukám, nefrčí monitor. Po chvíli špekulování jsem došel k závěru, že je asi po něm. Na Telce to normálně zobrazovalo. Tak jsem skočil do krámu u baráku a dotáhl jsem nové a mnohem větší LCD. No nic, říkal jsem si, stejně jsem nad tím špekuloval, ale bylo mi líto ten starej jen tak vyřadit. Jenže ten novej taky nejel....

Nakonec jsem zjistil, že tím odpojováním a připojováním se mi plazma nějak sama nastavila jako výchozí monitor :doh No nic, ta nová placka se mi tu stejně hodí líp.

Ještě po něm chci dodělat zadní desku pod tím stolem, ať nejsou vidět kabely. Na to nějak zapoměl a udělal to bez desky. No vlastně ten stolek udělal trošku jinak než jsme chtěli, holt jsme se asi nepochopili tentokrát. Ještě se musí nějak pořešit to pod tou telkou. Vidím to na něco malého jen na elektroniku.

Zato skříň do ložnice se mu myslím moc povedla, je suprová(na bordel nekoukejte, aktuálně je to dočasné skladiště, čekáme na další skříň do chodby). Teda až na to, že mu trvalo třičtvrtě roku, než se do ní pustil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, nemám televizi, takže to jde mimo mě. Ale hezká obrazovka. I ten stolík. Jen by mě iritoval ten radiátor hned vedle počítače, ať už kvůli zahřívaní polovodiče, tak už především v zimě to musí být asi pruda u toho sedět...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...