Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Rozhodl jsem se na to zeptat protože už mě nebavi každé ráno trápit se starym holicím strojkem.Máte nějaký tip? Budu moc rád za Vaše reakce. :)

Pěna + žiletka, měl jsem, resp. mám ještě Phillips nějakej s x-osou hlavou, ale na žiletku prostě nic nemá :)

Jo a holim se rukou :D;)

• Autor

Já vím že žiletka je prostě nej nej ale já jsem zvyklej na strojek a vždy se doholím žiletkou.Ale díky za názor! :palec2:

mam vyzkouseny Braun a toho se drzim a obcas kdyz nemam naladu na strojek tak ziletky a je po pr*eli

• Autor

Baurak: a jaký tip toho strojku konkrétně máš vyzkoušený a osvědčený??? :help:

Upraveno od Romariooo

Romco, vyber si nejaky Philips nebo Braun. S tema mam dobre zkusenosti. Ale uz nepouzivam strojek, nybrz zastrihovac :palec2: . Ale s firmou philips jsem spokojeny, braun mi prijdou uz predrazene kapanek :)

Tak to ja se holim strojkem na vlasy :D bez nastavce ... ;) Jen maaaaaaaaloooookdy to vemu penou + ziletka :)

na presny typ kouknu doma, jen pridam zkusenost, ze bych si nekupoval za zadnou cenu akumulatorovy a kdyz uz takovy tak aby se snim dalo holit i kdyz je zapojeny do elktriky.

To jako jsou takový, co nefungujou při nabíjení, resp při zapojený šňůře??? :o

Spíš aby to šlo pod vodou používat ;)

To jako jsou takový, co nefungujou při nabíjení, resp při zapojený šňůře??? :o

Spíš aby to šlo pod vodou používat ;)

presne tak jak pises ;) a ty co se daji pouzivat podvodu je snad uz vetsina

• Autor

Chtěl bych něco kvalitního a abych se neholil půlhodiny a aby mě to nějaký čas vydrželo.

já se holím žiletkama - k Vánocům sem dostal Gillette Fusion, kterej je na baterky, přijde mi to dost nebezpečný, tak používám svůj starý osvědčený Gillete Mach 3 s hlavicem Turbo ;)

Co mě akorát sejří jsou ceny náhradních žiletek pak, to jsou často pěkný dardy.

P2M: přesně tak :palec2:

co ti je do toho čím se holím :p

Zlata ziletka + gel na holeni Gillete,ale ma taky nejaky zakladni typ philipsu a odesly me frezky a kupovat nove se nevyplati. Takze se taky divam po novem strojku. Asi opet Philips.

Já se nejradši neholím vůbec, to je největší otrava, jakou si umím představit :aggressive: ...ale když už to po třech dnech nejde ignorovat, tak zatím používám Gillete Fusion. Předtím sem měl strojek od Braunu, ale ten mi nějak nevyhovoval, protože když jsem nechal narůst delší vousy (třeba ty tři dny), tak už si s tím neporadil a musel sem to tak dlouho trápit, že sem pak byl celej doškubanej jako slepice. Prej je na takový vousy lepší od Philipsu něco s frézkama než ten Brauňáckej vibračák, tak o nějakým právě taky už delší dobu uvažuju, ale pořád nevím do čeho jít....když už to stojí takovou dardu, aby to k něčemu bylo :help: Navíc mám nějakou citlivou pokožku a když se holím každej den, tak sem z toho pak celej podrážděnej...teda krk je podrážděnej :D

Phillips taky trhá delší fousy, na to jedině žiletkou :(

Na citlivou předkožku jsou přípravky SKAJO :D

Upraveno od P2M

Ten panasonic vypadá pěkně :palec2: Já mám Brauna přes rok a spokojenost, tenkrát byl v akci, tak jsem ho vzal a nemůžu si stěžovat, holí pěkně a baterka neuvěřitelně vydrží přes měsíc každodenního holení, teda krom víkendu, to se neholim ... Jinak použití i v síti a umí pod proudem vody, za tu cenu prostě bomba :palec2:http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...ntour-5875.html

Na citlivou předkožku jsou přípravky SKAJO :D

Máš nějaký osobní zkušenosti jo?? ...se s náma o ně můžeš klidě podělit, ať sme zase chytřejší o něco lol

ja klasika wilkinson s tim aloe vera prouzkem a levou rukou prosim lol

Philips HQ7830 a Gilete 2ks + dobrá gelová pěna. Používám podle nálady. Moc ale holení neřeším, vemu to čas od času. Nebaví mně to, je to otrava.

Ten elektrickej phiips je na dobíjení, vydrží kurevsky dlouho a lze se holit i při nabíjení. Mám ho už pár let a stále super. Podle návodu už měl projít několikkrát servisní údržbou :) Nedělám s ním nic, jen ho občas vysypu a umeju horkou vodou.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.