Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Rozhodl jsem se na to zeptat protože už mě nebavi každé ráno trápit se starym holicím strojkem.Máte nějaký tip? Budu moc rád za Vaše reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Pěna + žiletka, měl jsem, resp. mám ještě Phillips nějakej s x-osou hlavou, ale na žiletku prostě nic nemá Jo a holim se rukou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já vím že žiletka je prostě nej nej ale já jsem zvyklej na strojek a vždy se doholím žiletkou.Ale díky za názor! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 mam vyzkouseny Braun a toho se drzim a obcas kdyz nemam naladu na strojek tak ziletky a je po pr*eli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Baurak: a jaký tip toho strojku konkrétně máš vyzkoušený a osvědčený??? Editováno: 2. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Romco, vyber si nejaky Philips nebo Braun. S tema mam dobre zkusenosti. Ale uz nepouzivam strojek, nybrz zastrihovac . Ale s firmou philips jsem spokojeny, braun mi prijdou uz predrazene kapanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak to ja se holim strojkem na vlasy bez nastavce ... Jen maaaaaaaaloooookdy to vemu penou + ziletka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 na presny typ kouknu doma, jen pridam zkusenost, ze bych si nekupoval za zadnou cenu akumulatorovy a kdyz uz takovy tak aby se snim dalo holit i kdyz je zapojeny do elktriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To jako jsou takový, co nefungujou při nabíjení, resp při zapojený šňůře??? Spíš aby to šlo pod vodou používat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 To jako jsou takový, co nefungujou při nabíjení, resp při zapojený šňůře??? Spíš aby to šlo pod vodou používat presne tak jak pises a ty co se daji pouzivat podvodu je snad uz vetsina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Chtěl bych něco kvalitního a abych se neholil půlhodiny a aby mě to nějaký čas vydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já se holím žiletkama - k Vánocům sem dostal Gillette Fusion, kterej je na baterky, přijde mi to dost nebezpečný, tak používám svůj starý osvědčený Gillete Mach 3 s hlavicem Turbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já mám tenhle Romane už asi rok a maximální spokojenost. Holí perfektně i za mokra. http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...ES8243S803.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Co mě akorát sejří jsou ceny náhradních žiletek pak, to jsou často pěkný dardy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 P2M: přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 co ti je do toho čím se holím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zlata ziletka + gel na holeni Gillete,ale ma taky nejaky zakladni typ philipsu a odesly me frezky a kupovat nove se nevyplati. Takze se taky divam po novem strojku. Asi opet Philips. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já se nejradši neholím vůbec, to je největší otrava, jakou si umím představit ...ale když už to po třech dnech nejde ignorovat, tak zatím používám Gillete Fusion. Předtím sem měl strojek od Braunu, ale ten mi nějak nevyhovoval, protože když jsem nechal narůst delší vousy (třeba ty tři dny), tak už si s tím neporadil a musel sem to tak dlouho trápit, že sem pak byl celej doškubanej jako slepice. Prej je na takový vousy lepší od Philipsu něco s frézkama než ten Brauňáckej vibračák, tak o nějakým právě taky už delší dobu uvažuju, ale pořád nevím do čeho jít....když už to stojí takovou dardu, aby to k něčemu bylo Navíc mám nějakou citlivou pokožku a když se holím každej den, tak sem z toho pak celej podrážděnej...teda krk je podrážděnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Phillips taky trhá delší fousy, na to jedině žiletkou Na citlivou předkožku jsou přípravky SKAJO Editováno: 2. Duben 2009, autor: P2M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ten panasonic vypadá pěkně Já mám Brauna přes rok a spokojenost, tenkrát byl v akci, tak jsem ho vzal a nemůžu si stěžovat, holí pěkně a baterka neuvěřitelně vydrží přes měsíc každodenního holení, teda krom víkendu, to se neholim ... Jinak použití i v síti a umí pod proudem vody, za tu cenu prostě bomba http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...ntour-5875.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Na citlivou předkožku jsou přípravky SKAJO Máš nějaký osobní zkušenosti jo?? ...se s náma o ně můžeš klidě podělit, ať sme zase chytřejší o něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ja klasika wilkinson s tim aloe vera prouzkem a levou rukou prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já mám asi čtvrt roku tento Panasonic http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...ES7102A503.html a zatím spokojenost. Funguje sice jen na aku (neumí holit, když je v síti), ale to mi nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Já mám tento: http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...ntrol-1715.html výhoda, že je možný ho opláchnou vodu. Dřív jsem měl na akumulátor, ale holím se v koupelně takže aku nepotřebuji. Editováno: 2. Duben 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Philips HQ7830 a Gilete 2ks + dobrá gelová pěna. Používám podle nálady. Moc ale holení neřeším, vemu to čas od času. Nebaví mně to, je to otrava. Ten elektrickej phiips je na dobíjení, vydrží kurevsky dlouho a lze se holit i při nabíjení. Mám ho už pár let a stále super. Podle návodu už měl projít několikkrát servisní údržbou Nedělám s ním nic, jen ho občas vysypu a umeju horkou vodou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.