Mi-rek1,8T Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Elektrika mi nedělá dobře, tak že Mach 3 + gelová pěna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já mam tento a taky max. spokojenost.. http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...ES8249S803.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Bodeť bys nebyl. To musí holit samo ne? Ty vogo strojek za 6litrů to je maso to bych neveřil, že tolik může nějaký stát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Sem dostal k 18nar.. , tak to přece nebude naký šmééčko, ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Krásně se to tady rozjelo.Díky za názory kluci Jinak mám stejný problém jako Skája s podrážděním pokožky po holení a nic nepomáhá.Musim se oholit hlavně před spánkem...ráno to je vražda! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Se taky holím večer (ráno leda když nikam nejdu a mám na to čas), protože to bych asi nerozdýchal v tom spěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Kluci, taky se holim vecer, mam taky citlivou pokozku. Zkousel jsem miliony prostredku a pak se mamka zeptala pani ke ktere na kosmetiku a ptala se ji co na to. A ze nejlepsi je pry Indulona desinfeknci na ruce( ruzova). Muzu fakt doporucit, jedine tohle mi pomaha a uklidni to pokozku. Nevim cim to je, ale je to tak, ikdyz k tomu neni urcena, asi to maji ty kosmeticky odzkousene . tak to zkus Romco koupit a uvidis Editováno: 2. Duben 2009, autor: Michal K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Michale fakt jo? Tak to by mě nikdy v životě nenapadlo.Určitě to zkusím protože to podráždění hlavně na krku hrozně nepříjemná záležitost A jestli mi to pomuže tak Ti zaplatím v Beskydech oběd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Kua nedelej ze me socku . Kdyz ti to pomuze, budu jen rad, rozhodne mi za to nemusis kupovat obed bejku!! myslim, ze ti dluzim mnohem vic, nez ty me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) žiletka Romane, taťkova stará, páč ta vezme úplně všechno, zkoušel sem i ty nový ale slabý sou...a na to moje Editováno: 2. Duben 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ideální je použít nejdřív nějaký prostředek před holením... já používal například od Yves Rocher nějakej čistící gel před holením.... pak používám Nivea gel na holení... a je to naprosto super... faktem je.. že mi to moc neroste... takže se holím 1x týdně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ... Philips strojek plus doholovani ziletkou gilette + pěna ,,stejna znacka : )... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 My jsme na tom doma spatne, tak se holim tvrdym chlebem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Já používám Gilette Mach 3 a jsem spokojený, oholený jsem během chvilky ale občas mi to leze na nervy. Když není potřeba vypadat moc k světu tak na to prdím a oholím se až když už mně ty vousy štvou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ja se holim jako Michal F, my hustovlasy to mame lehci nez samponi Mam Philishave a spokojenost, slouzi asi 8 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Gilette Mach 3 turbo+gel Gilette....jednou týdně....ale je to otrava...a holím se vždy na noc....proč? ani nevím :-) jo pak neškrábu manželku :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ja se holim jako Michal F, my hustovlasy to mame lehci nez samponi Mam Philishave a spokojenost, slouzi asi 8 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) citlivou pokozku mam i ja. Proto jsem to strouhal jen zastrihovacem vousu na mini strniste. Ale kdyz jsem se holil nebo holim normalne tak se zcervenani a podrazdeni projevi kdyz to nejmin potrebuji (akce,mejadny, rande a pod.) Taky jsem jeste poradne na to nic nenasel. Indulonu jsem zkousel, pomaha vtom,ze to neni tak moc zasazene,ale po chvili se mi na krku stejne podrazdeni projevilo a jeste jsem byl mastny jak hrnec od skvarku Editováno: 2. Duben 2009, autor: Robil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprey Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zdravim, ja pouzivam tenhle http://www.datart.cz/katalog/Pansky-holici...sonic-9595.html - v datartu je to predrazeny, cena v jinych shopech je vyrazne nizsi. A co se tyce dosavadnich zkusenosti, neveril jsem, ze tenhle strojek oholi tak dobre. Ziletkou je to kvalitativne podobny, ale podrazdenost pri pouzity ziletky je v mem pripade vyrazne horsi (zejmena druhy den). Takze jednoznacne doporucuju a penez rozhodne nelituju... A ta cistici stanice je taky uzitecna vec, strojek je pak zase jako novy, cisty, promazany a vonavy ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) Philips HQ7830 a Gilete 2ks + dobrá gelová pěna. Používám podle nálady. Moc ale holení neřeším, vemu to čas od času. Nebaví mně to, je to otrava.Ten elektrickej phiips je na dobíjení, vydrží kurevsky dlouho a lze se holit i při nabíjení. Mám ho už pár let a stále super. Podle návodu už měl projít několikkrát servisní údržbou Nedělám s ním nic, jen ho občas vysypu a umeju horkou vodou. Koukám, že se to ještě i prodává http://www.eichhorn.cz/holici-strojky/deta...philips-hq-7830 to tak počítám, tak ho mám tak 4-5let Editováno: 2. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 romco mam tu od nasich strojek,pomerne dobry cca 4000KC ale ja to necham vyrust at 2-4dny vypadam jako chlap a pak to shodium..coz znamena zastrihavac vlasu na strojku,ostrojkovat a potom nastupuje gilet mach 3...kazdopadne na takovy to obde holeni nej strojek a gilet mach 3 TURBO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Když mě děsně sere to že jakmile vemu do ruky holicí strojek tak to musim doholit u krku žiletkou a napatlat pěnu-to je děsnej opruz.Asi si prostě budu muset vybrat nějaký kvalitnější strojek a jak psal výše MichalK zkusim na tu mou zkurvenou pokožku tu indulonu na ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 ceece ja mam roomco ten samej probleeemm...a to ma strojek starej roka tehdy stal presne 3999kc takze asi zadnyyy smeecko...proste spodek beru taky ziletkou..jsou tam totiz meky vousy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ono je taky hodne dulezite, kdyz se holite na krku, se neholit vsemy smery, ale ve smeru rustu vousu. Staci trosku proti smeru a hned je vyraska na krku, ale to asi vite co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jir-ka Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Tak já jsem po cca 30ti letech a třech Braunech přešel na akumulátorový Philips a max. spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.