Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Taky uvažuju o tomto: http://www.bilezbozi.cz/panske-hlavicove-s...1050-17-arcitec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Má s tím někdo nějaké zkušenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Zapalovač a spalit to ...:-) trochu smradu ale učinek dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Ale já se ptám vážně protože mám za chvilku narozeniny a potřebuju dát rozumy na dárky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 já mám tuhle potforu: http://www.bilezbozi.cz/panske-planzetove-...un-series-3-370 ale nejčastěji to je Gillette pěna a nějaký ten trojbřit jednorázový, vydrží mi cca 2 měsíce, v balení za 280Kč jich je 5 ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 Vsechny Romarioovo temata jsou navstevovanejsi nez Hospoda samotna... Ja zalozim tema s dotazem o koupi aut a mam tam par prispevku od tech samych lidi... Romane, jsi na BAN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 (editace) No popravdě řečeno mám z toho radost Davone.Opravdu.Ty jsi všímavý Navic když se podívám na "můj asistent" tak celkově moje stránky navštívilo okolo 4000 lidi což absolutně nechápu.Jsou tu lidi co maji 15000 až 20 000 přispěvku ale jejich shlédnuti je mnohonásobně menší...já nevím čím to je a když mi to Davone vysvětlíš tak Ti budu moc vděčný Je fakt že jsem dnes založíl téma"fitcentrum" a během tří hodin skoro 1000 lidiček se na to podívalo a 7 popsaných stránek a skoro 200 odpovědi...v 1 ráno tam ještě bylo 7 členu a plně se debatovalo o tématu což je pro mě čest! Editováno: 3. Duben 2009, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Je to tim, ze se trefujes naprosto do veci, s cimz by se nikdo ani neopovazoval otravovat! To nemyslim nijak zle, spise, ze kdyz se chce nekdo zabavit, tak navstivi tve jedno z mnoha a kazdy najde svuj salek kavy... Cvici si myslim dostatek lidi, holi se asi kazdy chlap a i zenska by sakra mela Proste to trefujes Vypada to, ze i premyslis o tom, co zalozit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Tak od Tebe tu chválu beru opravdu jako čest Davone.Moc děkuju a doufám že NEZKLAMU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Dřív jsem používal Philips, ale jakýkoli sebelepší strojek neoholí tak jako žiletka. Hlavně na krku, musel jsem přitlačit a pak jsem byl červenej jak řepa a vyrážka jak sfiňa. používám Gilette Fusion a mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Máš nějaký osobní zkušenosti jo?? ...se s náma o ně můžeš klidě podělit, ať sme zase chytřejší o něco Tady ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ideální je použít nejdřív nějaký prostředek před holením... já používal například od Yves Rocher nějakej čistící gel před holením.... pak používám Nivea gel na holení... a je to naprosto super... faktem je.. že mi to moc neroste... takže se holím 1x týdně! Přesně tak, jedu Yves Rocher komplet a je po problému, je to tohle: http://www.yvesrocher.cz/vyrobky.asp?rada=...subkategorie=38 čistící gel > pěna > balzám a 99% podráždění je pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já zkusim na to podráždění indulonu jak psal Michal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 a holíte se někdo břitvou? by mě to docela zajímalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já teda ne i když to je asi nejdokonalejší oholení...já bych se pořezal jako dobytek...znám se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 jakýkoli sebelepší strojek neoholí tak jako žiletka. No já nevím, mě to žiletka na bradě vůbec nebere. Je fakt, že když už se odhodlám k žiletce tak mám ty levné v teska jak je jich v pytlíku hafo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 No jó, to už se potom můžeš holit i střepem ze sklenice V kvalitě žiletek je fakt dost rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ty vole to je tema wilkinson quattro ziletka je nejlepsi, je to vic chlapsky nez nejaky strojky...fuj jedine ziletky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Souhlas s Vittoriem, jedině žiletkou - u mne Gillett Co je víc chlapský netuším...ale Rambo to zvládal nožem, tak asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Nejvíc chlapský to bude tím depilačním strojkem pro holky podle mě a podle toho, jak se mladá na to dycky tváří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Téma to je suprovy ne? Vitto: ale nevýhoda žiletek je že se u toho nemužeš koukat na fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Nejvíc chlapský to bude tím depilačním strojkem pro holky podle mě a podle toho, jak se mladá na to dycky tváří ...a nohy co nejdál od sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ja koukam jen na hokej a holit se v obejvaku trochu divny to je jak jist na hajzlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Já preferuju Braun 5414 nebo Gillete s pěnou Nivea Sensitive, včetně jejich "omáčky" po holení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 ty vole to je tema wilkinson quattro ziletka je nejlepsi, je to vic chlapsky nez nejaky strojky...fuj jedine ziletky Ja se holim v obyvaku a dnes jsem snidal na hajzlu kdyz jsem prijel z porodnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.