Přejít na obsah

Čím se chlapí holíte???

Romariooo

Doporučené příspěvky

No popravdě řečeno mám z toho radost Davone.Opravdu.Ty jsi všímavý :palec2:

Navic když se podívám na "můj asistent" tak celkově moje stránky navštívilo okolo 4000 lidi což absolutně nechápu.Jsou tu lidi co maji 15000 až 20 000 přispěvku ale jejich shlédnuti je mnohonásobně menší...já nevím čím to je a když mi to Davone vysvětlíš tak Ti budu moc vděčný :)

Je fakt že jsem dnes založíl téma"fitcentrum" a během tří hodin skoro 1000 lidiček se na to podívalo a 7 popsaných stránek a skoro 200 odpovědi...v 1 ráno tam ještě bylo 7 členu a plně se debatovalo o tématu což je pro mě čest! :palec2:

Editováno: , autor: Romariooo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to tim, ze se trefujes naprosto do veci, s cimz by se nikdo ani neopovazoval otravovat! To nemyslim nijak zle, spise, ze kdyz se chce nekdo zabavit, tak navstivi tve jedno z mnoha a kazdy najde svuj salek kavy... Cvici si myslim dostatek lidi, holi se asi kazdy chlap a i zenska by sakra mela :D

Proste to trefujes ;)

Vypada to, ze i premyslis o tom, co zalozit...

;)

Odkaz ke komentáři

ideální je použít nejdřív nějaký prostředek před holením... já používal například od Yves Rocher nějakej čistící gel před holením.... pak používám Nivea gel na holení... :) a je to naprosto super... faktem je.. že mi to moc neroste... takže se holím 1x týdně! lol

Přesně tak, jedu Yves Rocher komplet a je po problému, je to tohle: http://www.yvesrocher.cz/vyrobky.asp?rada=...subkategorie=38

čistící gel > pěna > balzám a 99% podráždění je pryč :palec2:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...