Přejít na obsah

problem se zamkem kufru

mikee.man.cz

Doporučené příspěvky

zdar chlapy,mam na okte rv. 99 central s dalkou aev a vcera v noci se mi nekdo podival do kufru(samozrejme nasilim).jediny zamek mam na kufru a s tim nekdo silou otocil, nebo co ze mechanicky funguje,ale kdyz jsem zamkl na dalku a zkousel jestli se kufr zamkl tak nebyl tudiz jsem ho zamknul mechanicky a auto se cely taky zamklo,problém zacina tim ze auto nejde odemknout ani jednim zpusobem, pac kdyz zmacknu to jediny tlacitko na dalkaci, tak to jako ze pokazdy zablika ale neodemkne a to ani kdyz zamek odemknu klicem, kdyz klicem otocim do prava tak je slyset ze zamkne auto, ale do leva se nic nedeje.nemam zkusenosti s tim zamkem, jak to tam vypada,jestli je v haji microspinac ktery si mysli ze zamek je v jiny pozici ci co.k rozebrani jsem se jeste nedostal, tak jestli s tim mate nekdo zkusenosti budu rad za kazdou radu.diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...
Návštěvník

ahoj

mam problem - nejde me napajeni do motorku patych dveri - servo je v poradku

Taky neni kostra na kufru - zitra budu merit jeste jednou.

Jinak to blblo obcas, ale ted konec - nekde bude studenak - druhy den to nekdy zase slo, takze zitra to treba bude makat - jinak me to na Vagu psalo servo zadniho kufru, ale ted si nepamatuji cislo chyby.

Kdo zna vedeni do kufru - nejake konektory jsou kdyz otevru kufr na levem podbehu - jsou jeste nekde jinde? Je tam i kostra, ale nevim pro co.

V husich krkach vypadaji kable v poradku a s hejbanim kabelama take nepomohlo.

Diky za kazdou radu

Editováno: , autor: Návštěvník
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...