mikee.man.cz Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 zdar chlapy,mam na okte rv. 99 central s dalkou aev a vcera v noci se mi nekdo podival do kufru(samozrejme nasilim).jediny zamek mam na kufru a s tim nekdo silou otocil, nebo co ze mechanicky funguje,ale kdyz jsem zamkl na dalku a zkousel jestli se kufr zamkl tak nebyl tudiz jsem ho zamknul mechanicky a auto se cely taky zamklo,problém zacina tim ze auto nejde odemknout ani jednim zpusobem, pac kdyz zmacknu to jediny tlacitko na dalkaci, tak to jako ze pokazdy zablika ale neodemkne a to ani kdyz zamek odemknu klicem, kdyz klicem otocim do prava tak je slyset ze zamkne auto, ale do leva se nic nedeje.nemam zkusenosti s tim zamkem, jak to tam vypada,jestli je v haji microspinac ktery si mysli ze zamek je v jiny pozici ci co.k rozebrani jsem se jeste nedostal, tak jestli s tim mate nekdo zkusenosti budu rad za kazdou radu.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2009 Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 sundej plast na 5, dveřích na zámku je konektor (nejblíž sklu) ten odpoj a tím vyloučíš že by zůstal vyset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikee.man.cz Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 no to jsem zkousel, mozna ze jsem odpojil jinej.zitra to zkouknu.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 18. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2010 (editace) ahoj mam problem - nejde me napajeni do motorku patych dveri - servo je v poradku Taky neni kostra na kufru - zitra budu merit jeste jednou. Jinak to blblo obcas, ale ted konec - nekde bude studenak - druhy den to nekdy zase slo, takze zitra to treba bude makat - jinak me to na Vagu psalo servo zadniho kufru, ale ted si nepamatuji cislo chyby. Kdo zna vedeni do kufru - nejake konektory jsou kdyz otevru kufr na levem podbehu - jsou jeste nekde jinde? Je tam i kostra, ale nevim pro co. V husich krkach vypadaji kable v poradku a s hejbanim kabelama take nepomohlo. Diky za kazdou radu Editováno: 18. Říjen 2010, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 20. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2010 Tak problem vyresen - studenak na jednom konektoru - viz foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.