mira Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 jojo už jsem koukal na fotos:-)a ta slavie?to Hradec?jian normální lidi jsou potřeba..u nás v Kolíně je jedna posilka kam choděj cvičit takový ty sterioďáci,vhazovači místní a policajti...no těžký frajírci....a to nemusím...prostě normal lidi že když přijdu a poprosím ať mě jde jistit tak v pohodě půjde .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jj.To je na Slavii a jsem tam docela spokojenej.Začínal jsem tam když jsem vážil necelých 50kg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Davon: to je cvičební morálka, z tebe si beru příklad ...už si tisknu foto tělocvičny - zítra budu při obědě asi cvičit Mílo: ty jsi vážně npor.? Romane: hardcore je ta posilka kam chodím já...to je domo robo mučírna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 chlapy to je hovno já jsem včera nemohl spát...první jsem se vzbudil ve 2 ráno, sežral sušenku, pak ve 4, to jsem sežral pytlík arašidů a v pět mě vzbudila žízeň - 50% Fanta (to 50% je obsah cukru ) a jak se mi krásně vstávalo - s plným žaludkem TomasB: tadyty dětskí pití mi tu nechává malá neteřinka, je věčně dopíjím a jsou výborný podle mně jedno z nejlepších co můžeš pít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 To já když řídim tak raději si objednávám Radegast Birell který je mnohem lepší než ty sladky sračky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Jj.To je na Slavii a jsem tam docela spokojenej.Začínal jsem tam když jsem vážil necelých 50kg... ty woe, 50kg jsem měl někde nazákladce. Na průmku jsem přišel tuším s nějakými 63-65kg. Průmku jsem opouštěl se 75kg a namakanej velmi slušně. Dneska mám něco mezi 85-90kg, nevím přesně, hodně dlouho jsem se nevážil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Tomas: ty dětský pití jsou chutný a bez sraček typu konzervanty a všecky ty Ečka, ale zas maj v sobě děsně cukru Roman: to rozhodně je, i když má taky dost cukru...já jako řidič piju Colu, je to sračka, ale chutná mi a protože nekafařím, mám to jako zdroj kofeinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Duben 2009 Sdílet Vloženo 11. Duben 2009 Romane, já Kubíka kupuju v Makru po kartonech Piju to já a malej. Tereza raději lemtá Colu nebo Kofolu, ale tu jí kupujeme jen zčídka, tak většinou pije vodu se šťávou Yo. Džusy moc nechce a ten Yo jí chutná. Mladýmu kubíka ředíme, aby to na něj nebylo moc ostrý a ten to do sebe leje na veliko. Birela taky piju často, když holt to normální nemůžu. Jsme takhle seděli s kolegou a dal jsem těch Birelů 8ks a už mi číšník říkal, abych nenafoukal, což teda má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Tome: tak už o tom jenom nemluv a v týdnu se ozvi a navštívime společně fitko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) Romane, v týdnu to u mně nehrozí, maximálně občas večer. Já fakt často jezdím domů, když už rodinka spí, teda pokud nejsem odjetej úplně někde na hotelu. Teďka je žena s děckama někde na pískovišti, malá si brala brusle a já vařím guláš, aby měli obídek jak dorazí hladoví. Editováno: 12. Duben 2009, autor: TomasB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jasně...jak dlouho to chceš provozovat?...myslím to psychické vypěti? Já už bych na to neměl...fakt že ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jaké myslíš psychycké vypětí???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 chlapy jak tak koukám tek dneska nikdo krom mne "netrápil" svý tělo...ale není se čemu divit, počasí bylo tak na vejlet, nebo grilovačku u Romana - a s plnym pupkem se špatně cvičí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Jendo: my jsme se trápili...ale u jidla! u mě doma proběhnul menší sraz OII ...škodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Bile Bawo - jirka3??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dane: nene.To je TomV ale jinak původ je stejnej-soutěž O2 Jsme se dnes o Tobě bavili u mě na zahradě že máš vymakanou OI a že těžko se to prodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 pozor pánové já byl taky se trápit ve fitku:-)po noční hezky vztát ve dvě:-)a šup do toho pařáku..bylo tam 35stupňů....holt není tam klima... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) koukám pěkně jste si krmili pupky :palec2:jinak poznám auto Jardy,nebo elektro Mosev na dveřích a hlavně asi najmise po střechou:-)nebo se pletu?ale ta jeho nablejskaná fabie se nedá nepoznat:-) Editováno: 12. Duben 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 roman: no joooo grilovačka vašnostůů..před barákem samá nablejskaná Octa a Báwo a stoly se prohejbaj pod nánosem jídla tak hlavě že byl relax a pohoda...já to dneska odřel za vás 30km brusle a hodka ve fitku míra: já z toho důvodu nechal fitko na večír...to tam bylo snesitelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Miro: naprosto správně: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&start=3325 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nevim co je soutez O2, ale budiz... Kdo je pls ten velky pan s bradkou a plesatou hlavou jako ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 kibi:já co chodím cvičit do kolína tak tak je jedna velká prosklená stěna...takže dopoledne dobrý ale odpoledne...hustý:-)třeba i 45stupňu:-)))paří to tam....a to si beru na sebe ještě teplou mikynu:-)na zapocení.... radši se zapotím...než ofouknu:-) jiank chodím cvičit sem v Kolíně http://fitness-zimnistadion.cz/ a v Přelouči semka http://www.topfitprelouc.cz/galerie/fotogalerie2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dane: to je Olaf z Brna.Dobrej kousek! Jinak jsem už tři dny necvičil a pěkně mě to sere!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Davone neříkej že neznáš Olafa???kecáš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Neznam Olafa,asi jsem se s nim nikdy nevidel Z tech fotek neznam nikoho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.