kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Roman: taky jsi mohl k tý fotce účastníků udělat popisek pro neznalý Míra: pěkný fitka...to já chodím cvičit do sklepení, tak to horko není úplně nejhorší (foto je asi dvě stránky zpět - trošku hardcore posilovna ) Davon: soutěž O2 http://mobilenet.cz/aktuality/clanek.php?i...novych-vozu-bmw -jen by mne zajímalo kolik za ty smsky padlo peněz - známý známej taky vyhrál a prej to bylo přez 150t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Aha, kibi, tak o tomto nevim a ani temhle soutezim moc neverim, ale nyni vidim, ze to mozna malinko funguje... Jen mohly mozna dat malinko jiny motory do toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Dane: to je dobře že těm soutěžím nevěřiš...až se někdy uvidíme tak pokecáme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 a cože do těch bavoráku davaj za motory???135i Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 jasný 135i v úpravě na nehorázných 1.6 bezturbo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 (editace) a tak ona ta 1.6 asi zase tak zle nepojede:-)kolik že to má?115koní? tenhle týden bude na cvičení zlej....zítra zavříno....jedině uterý,ve středu mám dennní do 7h...čt to samé....asi není mít nad to cvičení doma:-)jako Míles:-) Editováno: 12. Duben 2009, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Míra: tady je nějaký povídání o tom BMWéčku: http://news.auto.cz/cesky-trh/bmw-116i-a-1...5-tisic-kc.html a ta 116i má v sobě 2litr 85kw - doma je to dobrý, ale já mám ten problém že to doma "šidim"..přeci jen když už dolezu do fitka, tak to dám pořádně a do konce..doma to jednoduše někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Nez jsem si zpusobil atrozu ramene ve svych 29 letech, chodil jsem minimalne 3x tydne, jeden cas i 4x a 3x na squash, prokladal jsem to 1x tydne spinnem, to se po narozeni ditete prestavalo stihat, jelikoz jsem chtel byt prevazne doma ve svych volnych chvilich... Cvicil jsem cele telo, ne jen nejakou cast... PO - kozy, zada ST - biceps, triceps PA - nohy, ramena jinak takhle chodím cvičit taky...ale:-)snažím se dodržovat velkou a malou svalovou skupinu... PO-Kozenky+biceps+břicho ST-Záda+triceps+břicho+zápěstí(předloktí) PA-Nohy+ramena+břich... K nohám tak cca 10-20min pás na běhání... jezdím rýsovací trénink na každou svalovou skupinu 4cviky po 12-15opakovaní..přestávky 30sekund až min.... no nesmí se člověk zakecat což je problém:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 U nás je zitra otevřeno...a necham Vás cvičit zadara.Přijedete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 cvíčo doma má svoje + a -...je pravda že se dokopat dom je asi problém...v posilce to máš zaplacený takže přece člověk nevyhodí peníze:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 sakra to je ale dilema....:-)když bych se ráno moc necinknul na pomlázce:-)což bude problém.... ty musíš dneska to co jsi do sebe dostal tak vypotit viď?:-))) a kde je ta slávie??,Hradec???pořád jsem se nedopídil kde....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 v posilce to mám zadarmo, tak peněz mi líto není ale když už tam jsem tak to vždycky skrátka odcvičim a navíc mne tam nic jako TV a PC "nesvádí" dělat delší pauzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Ano! Hradec Králové ...za soudem.Přijed! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 kde je v Hradci soud?Romane je to pěkná a lákavá nabídka.ale je tu ale....ráno po noční nejdu spát a jdu na pomlázku...tak nevím jestli to zvládnu..a když jo tak až navečer...v pět, šest... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 12. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 Já bych nešel dřív tak kdybys chtěl tak se ozvi a domluvime se.Budu tam od 17:30 do 19:30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 12. Duben 2009 Sdílet Vloženo 12. Duben 2009 tak jo...v těch 17.30 by to bylo dobrý:-)napíšu ti sz s číslem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Míro: po obědě Ti zavolám a domluvime se.Předběžně dnešní trénink platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Kdo chcete aby vás bolelo půl člověka běžte k Romanovi hrát fotbal s jeho synem na zahradu, nohy mne bolí jak hrom, jakmile člověk zkusí něco jinýho, ty rádoby svaly co mám mi vypovídají službu a to jsem ještě dnes musel na procházku kolem konopiště... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Milane: ted to tady čtu s Boriskem a tlemime se tomu na celé kolo!!! Fakt jo? No vidiš to-bylo to příjemny s užitečnym...prostě bylo fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 jj mám odvařený hamstringy a loupe mi v kříži, pozdavuj Boriska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Tak jsem se do toho dnes opřel prsa tlaky na rovny, šikmý a rozpažky a dvě superserky na ruce, když jsem viděl Romana tak musím přidat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Mílo: Ty mi lichotíš ale tak horky to neni Dnes jsem byl s Borkem na pozvání TomašeB zachytat rybičky a pak jsem jel na 18 hodinu do fitka ale marně...vůbec to nešlo-Dal jsem si lehce lýtka a jeli jsme domů.Nevím ale prostě totálně zvadlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Ty lýtka bych neřešil máš je dobrý, to já na fotkách vypadám jako bych měl 116,-Kg přitom mám 115,-Kg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 13. Duben 2009 Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Romane, tak mně napadá, že bych to možná i zítra mohl zvládnout. Jsem si uvědomil, že pondělí je dneska, tudíž zítra budu pracovat doma a tak by to šlo. Jinak jsem chytil 2 plotice a jednoho cejnka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2009 Nekecej Tome!! Ty woe...jak naschval co? Odjedeme s Borkem a Ty vyloviš rybu Jinak zitra jdu s Mirou na Slavii takže se mužeš taky připojit.Neni problém. Milo: čekal jsem že vážiš vic.Připadáš mi v pohodě-jde o to že máš cíl a snahu docílit něčeho což už je USPĚCH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.