Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Počkej půl roku a přijedu...

• Autor

Přijed a vem s sebou drahou polovičku...žensky necháme vařit a my dva pojedeme pořádně zabušit :palec2:

OK domluveno za půl roku jsme tam, dřív ne, teprve se v cvičení rozkoukávám...

• Autor
:smich: ty kecale! Přijed si vypit ty Tebou dovezeny na grilovačku Plzně a Gambáče...Ty woe...já včera na to čuměl jako péro!

Já myslel , že se budou hodit, ale nakonec skoro nikdo nepil, všichni byli auty, takže to nevyšlo...

• Autor

Neboj.Vypijeme to spolu.P.S a nevaž se každé ráno!!! To se nesmi.Jednou za měsic stači.

Já vím, vážím se každej tejden a občas když vím, že by to mohlo bejt dobrý, už se vlezu jedněch riflí co nešly ale ještě nic moc...

zdravím ve fitku :) tak dneska jsem od 8 do 15 zatloukal 10kilovou palicí kůly na plot pro krávy a pak do tmy kácel stromy... a na činky nemam ani pomyšlení... ;)

No upřímně chlape tohle já dělat, tak by za mne někdo musel i dejchat :)

Je to věc zvyku ;) Dělám to v podstatě od malička, nesmírně mě to baví a jsem zo to nesmírně rád, že můžu něco dělat a při vejšce si přividělat a nebejt závislej finančně na ostatních.

Upraveno od Béda Čech

jj v lese jsou prachy, ale taky velká dřina...

• Autor

Béda: tak to Tě obdivuju...já když mám náročnej den v práci tak taky nemám na fitko ani pomyšleni :aggressive:

čauky....tak jakpak to vidíte dneska kluci???já byl včera makat až večer pozdě..teprve podruhé v týdnu....ale jsem rád že jsem se do fitka dostal..už jsem měl takovej ten absťák:-)

Romčo přijede večer někdo k tobě?já se asi omluvím už ted..jdu cvičit už po obědě...večír letím do práce :feve: to jsem měl jít až zítra večer...parchanti...tak kdo jde k Romanovi???

no tak já bych si s dovolením dovolil přijet :) V kolik hodin? A zkouším naverbovat i ženu. Jestli bude hlídání, tak asi by jela taky.

Jinak už mně skoro nic nebolí a dneska jsem dal ráno i rozcvičku lehkou.

Upraveno od TomasB

Tak odcvičeno. Žena zůstala doma neb ji není dobře. Dneska v celé posce jen já, Roman, jeho kamarád a nakonec nějaká panička.

Příznám se Vám, že jsem zhřešil, mimo procházky jsem dnes necvičil a na oběd jsem si dokonce dovolil hovězí zadní na houbách a špagety, zejtra držím půst...

• Autor

Jelikož jsme dnes slabili narozeniny mé sestry tak jsem byl docela přežraný ale pošolichal jsem kozy...trochu. :feve:

A právě popíjím 2dcl červeného chenetu, prostě neděle...

jsem si doma hned doplnil tekutiny, pomixoval jsem čerstvé jahody s jahodovomrkvovým Kubíkem a mlíkem + vlákninu Psylocibium + 2 kávové lžičky cukru. Udělal jsem toho asi 800ml, víc se toho do mixéru nevešlo. Teď se ještě udržet a už nežrat ;)

Vidím, že pán je gurmán, víc sladký už to bejt asi nemůže :D , chtělo by to trošku nějaký bílkoviny aspoň sirový vejce tam lupnout...

tak jsem neodolal a už jsou ve mně zapékané bramborové plátky s masíčkem, uzeným sýrečkem, smetánkou a brokolicí. Úžasný žrádýlko.

• Autor

Ty woe...to bude špatně!!! chudák žaludek!!!!!!!!!!!

Zapečený masíčko s bramborem já rád, tůze rád :t

Ty woe...to bude špatně!!! chudák žaludek!!!!!!!!!!!

kdepák pane, je mi fajnově :palec2:

Zapečený masíčko s bramborem já rád, tůze rád :t

a zkus to někdy zapíct s uzenou cihlou rozmixovanou a smíchanou se šlehačkou, tím to celý zalej a jazyk ti za tím poleze až do prd**e lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.