Duben 18, 200916 r Autor Přijed a vem s sebou drahou polovičku...žensky necháme vařit a my dva pojedeme pořádně zabušit
Duben 18, 200916 r Autor ty kecale! Přijed si vypit ty Tebou dovezeny na grilovačku Plzně a Gambáče...Ty woe...já včera na to čuměl jako péro!
Duben 18, 200916 r Já myslel , že se budou hodit, ale nakonec skoro nikdo nepil, všichni byli auty, takže to nevyšlo...
Duben 18, 200916 r Autor Neboj.Vypijeme to spolu.P.S a nevaž se každé ráno!!! To se nesmi.Jednou za měsic stači.
Duben 18, 200916 r Já vím, vážím se každej tejden a občas když vím, že by to mohlo bejt dobrý, už se vlezu jedněch riflí co nešly ale ještě nic moc...
Duben 18, 200916 r zdravím ve fitku tak dneska jsem od 8 do 15 zatloukal 10kilovou palicí kůly na plot pro krávy a pak do tmy kácel stromy... a na činky nemam ani pomyšlení...
Duben 18, 200916 r Je to věc zvyku Dělám to v podstatě od malička, nesmírně mě to baví a jsem zo to nesmírně rád, že můžu něco dělat a při vejšce si přividělat a nebejt závislej finančně na ostatních. Upraveno Duben 18, 200916 r od Béda Čech
Duben 19, 200916 r Autor Béda: tak to Tě obdivuju...já když mám náročnej den v práci tak taky nemám na fitko ani pomyšleni
Duben 19, 200916 r čauky....tak jakpak to vidíte dneska kluci???já byl včera makat až večer pozdě..teprve podruhé v týdnu....ale jsem rád že jsem se do fitka dostal..už jsem měl takovej ten absťák:-) Romčo přijede večer někdo k tobě?já se asi omluvím už ted..jdu cvičit už po obědě...večír letím do práce to jsem měl jít až zítra večer...parchanti...tak kdo jde k Romanovi???
Duben 19, 200916 r no tak já bych si s dovolením dovolil přijet V kolik hodin? A zkouším naverbovat i ženu. Jestli bude hlídání, tak asi by jela taky. Jinak už mně skoro nic nebolí a dneska jsem dal ráno i rozcvičku lehkou. Upraveno Duben 19, 200916 r od TomasB
Duben 19, 200916 r Tak odcvičeno. Žena zůstala doma neb ji není dobře. Dneska v celé posce jen já, Roman, jeho kamarád a nakonec nějaká panička.
Duben 19, 200916 r Příznám se Vám, že jsem zhřešil, mimo procházky jsem dnes necvičil a na oběd jsem si dokonce dovolil hovězí zadní na houbách a špagety, zejtra držím půst...
Duben 19, 200916 r Autor Jelikož jsme dnes slabili narozeniny mé sestry tak jsem byl docela přežraný ale pošolichal jsem kozy...trochu.
Duben 19, 200916 r jsem si doma hned doplnil tekutiny, pomixoval jsem čerstvé jahody s jahodovomrkvovým Kubíkem a mlíkem + vlákninu Psylocibium + 2 kávové lžičky cukru. Udělal jsem toho asi 800ml, víc se toho do mixéru nevešlo. Teď se ještě udržet a už nežrat
Duben 19, 200916 r Vidím, že pán je gurmán, víc sladký už to bejt asi nemůže , chtělo by to trošku nějaký bílkoviny aspoň sirový vejce tam lupnout...
Duben 19, 200916 r tak jsem neodolal a už jsou ve mně zapékané bramborové plátky s masíčkem, uzeným sýrečkem, smetánkou a brokolicí. Úžasný žrádýlko.
Duben 19, 200916 r Zapečený masíčko s bramborem já rád, tůze rád a zkus to někdy zapíct s uzenou cihlou rozmixovanou a smíchanou se šlehačkou, tím to celý zalej a jazyk ti za tím poleze až do prd**e
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.